Πολύ καλά τα λες ,από το 22 είμαι μέλος και αν θα έκανα παζάρια τα ποστ μου θα ήταν πολλά περισσότερα , όπως και τα μυνήματα μου ...και για να τελειώσουμε ευγενεστατε συναγωνιστή Αν εμένα Ελλάδα και η αμοιβή μου ήταν έστω ο βασικός ίσως να εμπαινα στη λογική των παζαριών ... Το νου σας παιδιά κάποιοι κάνουν παζάρια και γράφουν ψεύτικες κριτικέςοποτε μου κ@υλωνει γραφω . Εχεις αντιρρηση επ αυτου? Αμα ειναι να ζηταω την αδεια σου. Εξαλλου ειμαι μελος εδω απ το 2008 . Εσυ που εισαι γραμμενος εδω απ το 2022 με 9 ηνυματα πες τι ρολο παιζεις? Ξερω πολυ καλα οτι καποιοι κανουνε παζαρια με ανταλλαγμα να γραφουν καλα λογια εδω. Ηδη μας εχεις πει για 4. το νου σας
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τραβέλια - γενική συζήτηση
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 28K
- Εμφανίσεις 6M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)
podolagnos90
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2023
- Like
- 2.442
- Πόντοι
- 456
Έχει κορμάρα αλλά δεν έχω πάει !!!Έχω καυλώσει άσχημα με Βιβή Καρβάλιο.... Αξίζει;
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 40
- Like
- 9.763
- Πόντοι
- 4.510
Ξέρουμε αν πάνε οι τρανς σε καμία παραλία γυμνιστών;
Monaxikoslykos
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2021
- Like
- 62
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα σε όλους
Με ενδιαφέρει να μάθω λεπτομέρειες γιατί σκέφτομαι να κάνω την καταδρομική
kanesex.com
Με ενδιαφέρει να μάθω λεπτομέρειες γιατί σκέφτομαι να κάνω την καταδρομική

Luxurious Body to Body massage sessions
Hello gents I am Jessica a well educated, courteous and humorous TS lady with experience in first timers and those who want to explore a different kind of massage, relaxing and sensual from the skilled hands of a trans lady. 24/7 In out Vers, cob ,cim, extra ball, sissify, Quickies, transdom...

Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 40
- Like
- 9.763
- Πόντοι
- 4.510
Έχει κανείς το τηλ της Χαράς από φυλής 99; Ξέρει κάνεις αν κάνει συνάντησεις στον χώρο της;
vido
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2022
- Like
- 152
- Πόντοι
- 0
Στην τελευταια παραλία γυμνιστών στα λιμανάκια είχα πετυχει trans. έχω να παω 2 χρόνια τώρα και δεν ξέρω αν πανε ακομαΞέρουμε αν πάνε οι τρανς σε καμία παραλία γυμνιστών;
KOSTADINOS3
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 234
- Πόντοι
- 1
για πες
πολυ καλη σε ολα . Πριν 2 μηνες επαιρνε 60 ευρω ομωςΈχει δοκιμάσει κανείς Ελίνα από φυλής 104;
KOSTADINOS3
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 234
- Πόντοι
- 1
εγω παρατηρω οτι, οτι εχεις γραψει σχολιο ή like, απο την εγγραφη σου μεχρι τωρα, αφορα την alice petite και κοντρα μαζι μου Δηλ παλι για την alice petite.Πολύ καλά τα λες ,από το 22 είμαι μέλος και αν θα έκανα παζάρια τα ποστ μου θα ήταν πολλά περισσότερα , όπως και τα μυνήματα μου ...και για να τελειώσουμε ευγενεστατε συναγωνιστή Αν εμένα Ελλάδα και η αμοιβή μου ήταν έστω ο βασικός ίσως να εμπαινα στη λογική των παζαριών ... Το νου σας παιδιά κάποιοι κάνουν παζάρια και γράφουν ψεύτικες κριτικές
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 40
- Like
- 9.763
- Πόντοι
- 4.510
Παθητική όμως έτσι;πολυ καλη σε ολα . Πριν 2 μηνες επαιρνε 60 ευρω ομως
Καλησπερα , ισως ειναι πολυ συγκεκριμενη η ερωτηση μου, αλλα εχετε να προτεινετε μηπως καποια τρανς, να ειναι αρκετα θερμή, να αφηνει να ασχοληθεις μαζι της λιγο, οχι ψυχρή, και επισης αν εχει τυχει να ξερετε, να αφηνει και 2-3 τελειωματα ανα session?
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 40
- Like
- 9.763
- Πόντοι
- 4.510
Σκέφτομαι να επενδύσω ένα 100αρι και είμαι ανάμεσα σε Αθήνα και Αλεξάνδρα...Ποια προτείνεται;
KOSTADINOS3
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 234
- Πόντοι
- 1
ναι μονο παθητικη. Βασικα πηρα το απλο προγραμμα αλλα τα εκανε ολα και με κρατησε μεσα ολοκληρη ωρα. Δεν ειπε οχι σε τιποταΠαθητική όμως έτσι;
Monaxikoslykos
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2021
- Like
- 62
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα σε όλους
Χρειάζομαι την βοήθεια σας
Με έχει πιάσει μανία για καταδρομική
Ποια από αυτές θα προτείνατε ;
Εγώ θέλω να είμαι ενεργητικός
kanesex.com
kanesex.com
kanesex.com
kanesex.com

6984227670 Τρανς για Γνωριμια
ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΘΗΝΑ!!! Θα μου στείλεις μήνυμα για γνωριμια - συνάντηση μονο αν είσαι αποφασισμένος για συνάντηση. Μένω μόνη, πηγαινοέρχομαι στην Αθηνα… τρελαίνομαι να γλείφω αλλα αν θες μπορείς να γλείψεις ελεύθερα και εσυ. Είμαι εχέμυθη και γνωρίζω απόλυτα τι επιθυμεί ένας straight αντρας...

XxxTransNicolexxx
Τρανς Νικολ με χώρο κέντρο Εξάρχεια για ανωμαλο παιχνιδι. Κάλεσε με στο 6970843844.

Μιχαελα τρανσεξουαλ Περιστέρι
Ειμαι η Μιχαελα ενεργοπαθητική τρανσεξουαλ με υψος 1,65 βρισκομαι στο περιστερι σε καθαρο κ μοντερνο χωρο παντα με προσφατες εξετασεις τις οποιες μπορεις να δεις προσεχω την υγεία μου και την υγεία των άλλων το δωρακι μου 60 καλεσε με μονο απο κινητο και χωρις αποκρυψη 6944614674 no messages no...

eva trans
kavliara trans gia ola ta gousta se perimeno se ka8aro xoro nikea gia na paizoume anomala paixnidia!!!698 46 85 205

Καλησπέρα στην παρεα!
Ελπίζω να περνάτε όμορφα και ποιοτικά.
Θέλω να ρωτήσω αν έχει κάποιος πρόσφατη εμπειρία με Πελη? Πολλές φορές έχω μπει στην πρίζα αλλά πάντοτε κάτι με κράταγε πίσω... Ενεργητικός θα ήθελα να είμαι ... Αν γνωρίζετε , ενημερώστε ! Ευχαριστώ.
podolagnos90
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2023
- Like
- 2.442
- Πόντοι
- 456
Πολύ καλή η Τρανς Πέπη θεόρατη τρανς γυναίκα με βυζάρες !!!!![]()
Καλησπέρα στην παρεα!
Ελπίζω να περνάτε όμορφα και ποιοτικά.
Θέλω να ρωτήσω αν έχει κάποιος πρόσφατη εμπειρία με Πελη? Πολλές φορές έχω μπει στην πρίζα αλλά πάντοτε κάτι με κράταγε πίσω... Ενεργητικός θα ήθελα να είμαι ... Αν γνωρίζετε , ενημερώστε ! Ευχαριστώ.
Κάνει πολύ καλό σεξ και πολύ καλή πίπα !!!
podolagnos90
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2023
- Like
- 2.442
- Πόντοι
- 456
Καλησπέρα σε όλους
![]()
6984227670 Τρανς για Γνωριμια
ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΘΗΝΑ!!! Θα μου στείλεις μήνυμα για γνωριμια - συνάντηση μονο αν είσαι αποφασισμένος για συνάντηση. Μένω μόνη, πηγαινοέρχομαι στην Αθηνα… τρελαίνομαι να γλείφω αλλα αν θες μπορείς να γλείψεις ελεύθερα και εσυ. Είμαι εχέμυθη και γνωρίζω απόλυτα τι επιθυμεί ένας straight αντρας...kanesex.com
![]()
XxxTransNicolexxx
Τρανς Νικολ με χώρο κέντρο Εξάρχεια για ανωμαλο παιχνιδι. Κάλεσε με στο 6970843844.kanesex.com
![]()
Μιχαελα τρανσεξουαλ Περιστέρι
Ειμαι η Μιχαελα ενεργοπαθητική τρανσεξουαλ με υψος 1,65 βρισκομαι στο περιστερι σε καθαρο κ μοντερνο χωρο παντα με προσφατες εξετασεις τις οποιες μπορεις να δεις προσεχω την υγεία μου και την υγεία των άλλων το δωρακι μου 60 καλεσε με μονο απο κινητο και χωρις αποκρυψη 6944614674 no messages no...kanesex.com
![]()
eva trans
kavliara trans gia ola ta gousta se perimeno se ka8aro xoro nikea gia na paizoume anomala paixnidia!!!698 46 85 205kanesex.com
Πολύ καλή η Τρανς Εύα έχω πάει 3 φορές συνολικά είναι πολύ καλή με τους πρωτάρηδες !!!
Με έκανε άσπρο στο πρόσωπο η Εύα ολοκλήρωσε στο πρόσωπο μου και το καταευχαρεστιθηκα !!!!
Κάνει πολύ καλό σεξ η Εύα είναι κυρίως παθητική !!!!
Κάνει εξαιρετικο στοματικό !!
Με τις υπόλοιπες δεν έχω πάει αλλά ακούω πολύ καλά λόγια για τη Μιχαέλα !!!!
podolagnos90
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2023
- Like
- 2.442
- Πόντοι
- 456
Η Αλεξάνδρα έχει πολλά τατουάζ και είναι κάπως άγρια στο πρόσωπο αλλά έχει κορμάρα !!!!Σκέφτομαι να επενδύσω ένα 100αρι και είμαι ανάμεσα σε Αθήνα και Αλεξάνδρα...Ποια προτείνεται;
Είμαι φανατικός τρανσοφιλος !!!
Θέλω να πηγαίνω με όλο και περισσότερες τρανς !!!!
Όταν πρωτοδοκιμασα με τρανς τρελάθηκα !!
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 40
- Like
- 9.763
- Πόντοι
- 4.510
Νομίζω όμως ότι η Αθήνα έχει καλύτερη πουτσαΗ Αλεξάνδρα έχει πολλά τατουάζ και είναι κάπως άγρια στο πρόσωπο αλλά έχει κορμάρα !!!!
Είμαι φανατικός τρανσοφιλος !!!
Θέλω να πηγαίνω με όλο και περισσότερες τρανς !!!!
Όταν πρωτοδοκιμασα με τρανς τρελάθηκα !!
Θοδωρής 123
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2017
- Like
- 710
- Πόντοι
- 81

6997215958 hot trans girl ready for you
Λατίνα τρανς κοπέλα εθισμένη στο σεξ 100% αληθινή Σε περιμένω στο διαμέρισμά μου

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 71
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 366
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 228
- Εμφανίσεις