Καλησπέρα.δν θέλω να πω που μπήκα ούτε να πω τν κοπελίτσα φόλα μπορεί να ήταν η μέρα τς..μάγκες η τυπισα δν έβγαλε άχνα.και μην γράψουν τπτ εξυπνάκηδες για μέγεθος,τρόπο κτλπ .πριν μπω ήταν στν κόσμο τς σαν ναρκωμένη.απλά όταν την είδα ήταν μια κούκλα και πολύ νεαρή . Δν άντεξα!
Παιδιά συγνώμη για το spam, σε λιγο φεύγω, μπας και προλάβω να ξεφορτώσουμε και εμείς. Αν ξέρει κάποιος κάτι τον ευχαριστώ προκαταβολικά! Δεν ξαναενοχλώ! Σας ευχαριστώ πολύ
Και για όσους τυχόν ψάχνουν...
Μαίρη ή Μοίρα από Περγάμου που ήταν και ο τελευταίος της σταθμός!
Από ότι φαίνεται ξαναγυρισε στα παλιά της Στέκια Βουρβαχη19 και Ηλία Ηλιού.
Και από ότι φαίνεται οι γριες έφαγαν και το μικρό κοριτσάκι εκεί την Αναστασία που νομίζω ήταν πολύ πολύ γλυκουλι!
Ένα πήδημα στο Πέρδικα με εικαστικό ενδιαφέρον ( αντίγραφο του 1893 Πωλ Γκογκιεν ) και την εξ Αλβανίας κορασίδα Πέρσα μάλλον. Καλό τσιμπούκι μετά ισπανικής και μετά τούρλα τα κωλομερια της για σφυροκόπημα το οποίο και αντέχει η βραχυσωμη κορασίδα.
Γι α 10€ πολλή καλά ούτε το εισιτήριο για την πινακοθήκη τόσο με το service.
Πέρασμα από Μπαρμποραρα - Ψυχάρα πριν από κανα δίωρο. Ξεπλυνε τις αμαρτίες μου....!
Άψογη, με σεξυ εσωρουχα, κορμακι αειθαλες, πεντακαθαρη, ντόμπρα! Πεντικιούρ μανικιουρ πενα! Ωραίο μακιγιαζ επίσης που της παει πολυ. Οσο για τις υπηρεσίες της 10'!
Δεν σου αξίζουμε γυναικαρα μου!!
Καλυτερα ρε συ...θα βλεπει τα γαριδακια μας σαν Ψωλαρες....!!!!!!μην της βαζεις ιδεες!!!!!
στο φιναλε δεν την περνουμε για σκοποβολη....να περναμε καλα θελουμε....!!!!να δεις πως τον βλεπει και τον αρπαζει στο στομα....ουτε αυτες που βλεπουνε....!!!!!
υσ.Βερονικα σε Αγαπαω......!!!!!
Και για όσους τυχόν ψάχνουν...
Μαίρη ή Μοίρα από Περγάμου που ήταν και ο τελευταίος της σταθμός!
Από ότι φαίνεται ξαναγυρισε στα παλιά της Στέκια Βουρβαχη19 και Ηλία Ηλιού.
Και από ότι φαίνεται οι γριες έφαγαν και το μικρό κοριτσάκι εκεί την Αναστασία που νομίζω ήταν πολύ πολύ γλυκουλι!
Είναι. Φόλα δεν είναι. Δηλαδή δεν αποφεύγει το γαμησι. Απλά δεν σου μένει το γαμησι. Δεν κλαις τα λεφτά σου. Εγώ πχ δεν ενθουσιάστηκα, αλλά φόλα σίγουρα δεν την λέμε. Επισης της πάει το μαύρισμα τρέλα.
Παίδες αύριο έρχομαι Αθήνα παίζει κανένα στανταρακι σας φυλής πρωινή βάρδια μικρή με Ελ. στοματικό ακούω προτάσεις έχω καιρό να έρθω και δεν έχω κάτι καλό
Ναι Μεγάλε για την Δικιά σου την Αλβανιδουλα λέει που μας κάνεις και το Πεκινουα...
Και για να μην μπερδευτείς στο Φυλής 59 όροφο θα την βρεις όπως πολύ σωστά με διόρθωσε ο Πρόεδρος!
Εσύ αλήθεια Γιατρέ μου από που έχεις καταγωγή αν επιτρέπεται???