Pitsirikosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2022
- Κριτικές
- 26
- Like
- 2.279
- Πόντοι
- 1.191
Δ27 μόνο Τζούλια Βικτώρια θα λείπει 3-4 μέρες... αχ που θα δώσουμε μια τσιμπουκαρα
Πες ρε αδερφέ σε ποιο να παμε να δούμε και εμείς,Καλησπέρα.δν θέλω να πω που μπήκα ούτε να πω τν κοπελίτσα φόλα μπορεί να ήταν η μέρα τς..μάγκες η τυπισα δν έβγαλε άχνα.και μην γράψουν τπτ εξυπνάκηδες για μέγεθος,τρόπο κτλπ .πριν μπω ήταν στν κόσμο τς σαν ναρκωμένη.απλά όταν την είδα ήταν μια κούκλα και πολύ νεαρή . Δν άντεξα!
Παιδιά συγνώμη για το spam, σε λιγο φεύγω, μπας και προλάβω να ξεφορτώσουμε και εμείς. Αν ξέρει κάποιος κάτι τον ευχαριστώ προκαταβολικά! Δεν ξαναενοχλώ! Σας ευχαριστώ πολύΚαλημέρα σε όλους! Ξέρετε που θα βρούμε κάποιον οίκο που φοράνε κάλτσες, ζαρτιέρες κτλπ για σήμερα κατα τις 16:00-17:00?
γιατί δεν πας σε ένα καπη μπορεί να σου κάτσουν και τσάμπαΚαλημερα μαγκες τα φώτα σας ,παρακαλώ.. θελω να γαμησω οτι πιο σάπιο γκραννυ γπαρχει..ξέρετε κάποιον οικο??ευχαριστω
Καλυτερα ρε συ...θα βλεπει τα γαριδακια μας σαν Ψωλαρες....!!!!!!μην της βαζεις ιδεες!!!!!το είπα εγώ πριν, είναι αλλήθωρη! το ένα μάτι κοιτάει δυτικά το άλλο βορειοανατολικά
Ποσο κυνική απαντηση..γελασαμε..γιατί δεν πας σε ένα καπη μπορεί να σου κάτσουν και τσάμπα
Εκεί μέσα αν δεν πας με τα νερά των παλιό σειρών δεν βγάζεις μήναΚαι για όσους τυχόν ψάχνουν...
Μαίρη ή Μοίρα από Περγάμου που ήταν και ο τελευταίος της σταθμός!
Από ότι φαίνεται ξαναγυρισε στα παλιά της Στέκια Βουρβαχη19 και Ηλία Ηλιού.
Και από ότι φαίνεται οι γριες έφαγαν και το μικρό κοριτσάκι εκεί την Αναστασία που νομίζω ήταν πολύ πολύ γλυκουλι!
Αγκύρας 9. Σήμερα πήρα Ρωξάνα και Αλεξάνδρα. Η μία με κάλτσες και η άλλη με ζαρτιέρες. Πρωί όμως, τώρα άλλαξε βάρδιαΚαλημέρα σε όλους! Ξέρετε που θα βρούμε κάποιον οίκο που φοράνε κάλτσες, ζαρτιέρες κτλπ για σήμερα κατα τις 16:00-17:00?
τύπε σ εχω ιδεα,γιατι δεν πας να αγορασεις τπτ καλτσες-ζαρτιερες ,να πας στη κοπελα π σ αρεσει κ να της πεις να τα φορεσει,απλα τα πραματαΥπαρχει περιπτωση να τις βρω καπου τωρα; Σε καποιο αλλο ντελο;
είναιπαιδες επειδη χτες ειδα Ρανια κ ψιλοκαυλωσα με το μαυρισμα π χει κανει(το ξερω ειναι λιγο ψιλοφολα)ξερει κανεις αν ειναι στο ποστο της,μην κατεβαινω αδικα,ευχαριστω
Είναι. Φόλα δεν είναι. Δηλαδή δεν αποφεύγει το γαμησι. Απλά δεν σου μένει το γαμησι. Δεν κλαις τα λεφτά σου. Εγώ πχ δεν ενθουσιάστηκα, αλλά φόλα σίγουρα δεν την λέμε. Επισης της πάει το μαύρισμα τρέλα.παιδες επειδη χτες ειδα Ρανια κ ψιλοκαυλωσα με το μαυρισμα π χει κανει(το ξερω ειναι λιγο ψιλοφολα)ξερει κανεις αν ειναι στο ποστο της,μην κατεβαινω αδικα,ευχαριστω
πολλες κοπελες τσατσαδες αλοιθωρηζουν. Το ενα ματι κοιταζει τα λεφτα, και το αλλο να σε δελεασει να σου τα πάρουνΟχι,η Ελενη εχει θεμα με το ενα ματι και το κρυβει με τη φρατζα.Δυνατο ντουετο παντως.Προτεινεται.
Δεν σας κάνω το πεκινουά ασθενή μου ..αλλά είμαι ..Ναι Μεγάλε για την Δικιά σου την Αλβανιδουλα λέει που μας κάνεις και το Πεκινουα...
Και για να μην μπερδευτείς στο Φυλής 59 όροφο θα την βρεις όπως πολύ σωστά με διόρθωσε ο Πρόεδρος!
Εσύ αλήθεια Γιατρέ μου από που έχεις καταγωγή αν επιτρέπεται???