Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 84.362
- Πόντοι
- 12.756
του Κοσμά ητανΤυπε, ο βατραχος δεν ηταν αβαταρ του Ντοπα καποια φεγγαρια;
του Πρεβεζάνου
να ναι ελαφρυ το ΄χώμα
τον πλακωσε μια χοντρη που του εκανε η μανα του συνοικέσιο
του Κοσμά ητανΤυπε, ο βατραχος δεν ηταν αβαταρ του Ντοπα καποια φεγγαρια;
Εμενα με περιμενουν 3 εμβασματα των 2 εκατομμυριων δολαριων απο τον τραπεζιτη μου στην Νιγηρια, και ενα εμβασμα απο παρακρατησεις φορων 3 εκατομμυριων δολαριων που θελει να μου επιστρεψει το ΔΝΤ.έχουν αλλάξει οι εποχές τύποι
τώρα σου στέλνουν φωτοσοπιασμένο έμβασμα με το viber 25.000 αντι για 2.500 και σου λενε ωχ έκανα μαλακία βάλε μου τη διαφορά....![]()
Ξαναμαναφωτοσοπιάρεις το έμβασμα και αλλάζεις τον λογαριασμό.έχουν αλλάξει οι εποχές τύποι
τώρα σου στέλνουν φωτοσοπιασμένο έμβασμα με το viber 25.000 αντι για 2.500 και σου λενε ωχ έκανα μαλακία βάλε μου τη διαφορά....![]()

Αυτό με την Νιγηρία φαίνεται απάτη αλλά με το ΔΝΤ θα ειναι πραγματικό...το ΔΝΤ ειναι φιλοι μαςΕμενα με περιμενουν 3 εμβασματα των 2 εκατομμυριων δολαριων απο τον τραπεζιτη μου στην Νιγηρια, και ενα εμβασμα απο παρακρατησεις φορων 3 εκατομμυριων δολαριων που θελει να μου επιστρεψει το ΔΝΤ.![]()
Εμενα με περιμενουν 3 εμβασματα των 2 εκατομμυριων δολαριων απο τον τραπεζιτη μου στην Νιγηρια, και ενα εμβασμα απο παρακρατησεις φορων 3 εκατομμυριων δολαριων που θελει να μου επιστρεψει το ΔΝΤ.![]()
του ειπα οτι δεν έχω στην τραπεζα και να ερθει απο το γραφειο να τα παρει μετρητα για να μην περιμενει να φανουν σε 3 εργάσιμες....Ξαναμαναφωτοσοπιάρεις το έμβασμα και αλλάζεις τον λογαριασμό.
Του λες πως έκανε και άλλη μαλακία και τα έβαλε σε λογαριασμό άλλου.
Φυσικά να σου ξαναστείλει τις 2500![]()

βαζει και βενζινη στην Βεικου Λακη .. που λεει οτι εχει 1,70
Φαντασου και τα ανεβα κατεβα Αθηνα απο εθνικη με το σαξο , να τριζει ολο το ταμπλο
5η ταχυτητα μέσα και να συγχρονιζονται τα παραθυρα με εταζερα , το ραδιο να παιζει παρασιτα , ο μοχλος ταχυτητων να τρεμει
δεν μπορει να μπει μπουκαλα πίσω , εχει σαπισει τα σασι , δεν εχουν που να μην βιδωσουνΠερίεργο ... πως και δεν το έχει κάνει γκάζι το σαξό ;;
Ισχύει..τα επόμενα χρόνια βέβαια δε θα υπάρχουν πολλοί ε.ε. που να φτάνουν τα 67 με 40 χρόνια δουλειάςΚάτσε ..... εμένα όταν πέθανε ο πατέρας μου ..... εν ενεργεία .... με 52 χρόνια ένσημα ..........
η μάνα μου ... επειδή είχε δική της σύνταξη ..... πήρε 250€.....
όταν πέθανε , έδινε ΤΕΒΕ 600€ ΤΟ ΜΗΝΑ ....
Ξάδελφός του στις ΗΠΑ, πέθανε, με 38 χρόνια ασφάλιση .........
ΠΗΓΕ Η ΧΗΡΑ 250.000$ ΝΤΟΥΚΟΥ ..... σε 3 βδομάδες .....
,οπότε όλο το χρήμα θα πηγαίνει στους κρατικοδιαιτουςΤους έστειλα τους κωδικούς του τραπεζικού μου λογαριασμού.Αυτό με την Νιγηρία φαίνεται απάτη αλλά με το ΔΝΤ θα ειναι πραγματικό...το ΔΝΤ ειναι φιλοι μας![]()
Γι αυτο απο τοτε ημουν πολυ επιφυλακτικος οταν ο αλλος δεν γκρινιαζε για τις τιμες και σου ελεγε φερε καργα πραγμα. Που σημαινε οτι δεν ειχε σκοπο να πληρωσει και δεν τον ενοιαζαν οι τιμες.
...τυπε θα μας παρουνε τα σπιτια οι αριστεροι,να τα λες ,να εχουμε το νου μας!!!Αγαπητέ μου κωλόγερε ξέρεις πια ότι 2 είναι οι νόμοι-αξιώματα της αγοράς που ισχύουν και θα ισχύουν για πάντα.
Και το χειρότερο είναι ότι αυτά δεν τα μαθαίνεις ούτε από τα βιβλία, ούτε από εμπειρίες άλλων – μόνο όταν πάθεις...
- Όταν αγοράζει χωρίς παζάρι είναι γιατί το μπιστόλι έχει ήδη βγει από την θήκη.
- Όταν βλέπεις μεγάλα σταυροκοπήματα και πολύ αριστεροσύνη ψάξε να βρεις σε ποια τσέπη σου έχει χώσει το χέρι του.
οι δικοί μου είναιΤους έστειλα τους κωδικούς του τραπεζικού μου λογαριασμού.
User name :kwlo-geros
Password : gamieste
δεν μπορεις να εχει κενο στον κωδικό τυπεοι δικοί μου είναι
username : thelw
password : rythmisi ofeilwn
![]()
τι λες ρε τύπε...ο υπάλληλος από την τεχνική υποστήριξη της τράπεζας που με πήρε χθες και αλλάξαμε μαζί τους κωδικούς μου είπε ότι μπορώ να το χρησιμοποιήσω μια χαρά...δεν μπορεις να εχει κενο στον κωδικό τυπε
μην πας να δουλεψεις εμας εδω μεσα
Τις ταμπέλες, έχουν μάθει να τις βάζουν
υπερωρια ολα τα δεξιά μουνόπανα ...
Ετσι μπράβο καριόληδες
Για σένα λες ε ; Έχεις saxo 1.1. , δεν έχεις λεφτά να πας στην ... κολομβία .... τρως τυρόπιτες λουκάρεως ευελπίδων .... και νομίζεις ότι είσαι λεφτάς !