Πήγα καμία 10 μερες συνεχόμενα Λιοσίων για Ιζαμπέλα.. έλειπε συνέχεια. Η Τσατσα τα έλεγα περίεργα, αδιαθέτησε, έχει δουλειές, είναι διακοπές, έλα αύριο, θα γύρισε σε μισό μήνα, επόμενη εβδομάδα.. κάθε μέρα αλλά μου έλεγε..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Syrios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.547
- Πόντοι
- 456
Πήγα καμία 10 μερες συνεχόμενα Λιοσίων για Ιζαμπέλα.. έλειπε συνέχεια. Η Τσατσα τα έλεγα περίεργα, αδιαθέτησε, έχει δουλειές, είναι διακοπές, έλα αύριο, θα γύρισε σε μισό μήνα, επόμενη εβδομάδα.. κάθε μέρα αλλά μου έλεγε..
Τύπε αν πήγαινες ακόμα 10 θα είχαμε μία υποψία ότι είσαι ψυχάκιας χαχα
Johnstef
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2022
- Κριτικές
- 63
- Like
- 9.326
- Πόντοι
- 5.436
τη Δευτέρα 29/5 ήταν στο 73 ισόγειο απόγευμα.Πήγα καμία 10 μερες συνεχόμενα Λιοσίων για Ιζαμπέλα.. έλειπε συνέχεια. Η Τσατσα τα έλεγα περίεργα, αδιαθέτησε, έχει δουλειές, είναι διακοπές, έλα αύριο, θα γύρισε σε μισό μήνα, επόμενη εβδομάδα.. κάθε μέρα αλλά μου έλεγε..
Φ45
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.429
- Πόντοι
- 5.960
Δοκίμασε και Στέλλα/Μπέλα από Τροφωνιου 11 που ταιριάζει στην περιγραφή σου
kanarini(2)
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2020
- Like
- 426
- Πόντοι
- 21
Αυτή η κωλοτσατσα είναι για πολλά uppercut..Πήγα καμία 10 μερες συνεχόμενα Λιοσίων για Ιζαμπέλα.. έλειπε συνέχεια. Η Τσατσα τα έλεγα περίεργα, αδιαθέτησε, έχει δουλειές, είναι διακοπές, έλα αύριο, θα γύρισε σε μισό μήνα, επόμενη εβδομάδα.. κάθε μέρα αλλά μου έλεγε..
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 557
- Like
- 90.021
- Πόντοι
- 48.067
Μικρη ενημέρωση απο οσα μπηκα.
Φ65 ισόγειο Κορινα η μοντέλα και Πάμελα σπανιολα ζουμερη.
Φ84 ισόγειο Ράνια με το ονομα της γραμμμενο και στο βρακι της.
Φ69 ισόγειο Λανα στο δωμάτιο και Χριστίνα κοντή τσουπωτη ασπρουλιαρα.
Ιάσωνος 46 οροφος Κατερινα μιλφ.
Ιασωνος 31 ισόγειο Μαίρη.
Την έπνιξα στην πίπα και μετα τη γαμησα σκληρά για να ακούει ο γκομενος της που ηταν στο δωμάτιο υπηρεσίας.
Φ65 ισόγειο Κορινα η μοντέλα και Πάμελα σπανιολα ζουμερη.
Φ84 ισόγειο Ράνια με το ονομα της γραμμμενο και στο βρακι της.
Φ69 ισόγειο Λανα στο δωμάτιο και Χριστίνα κοντή τσουπωτη ασπρουλιαρα.
Ιάσωνος 46 οροφος Κατερινα μιλφ.
Ιασωνος 31 ισόγειο Μαίρη.
Την έπνιξα στην πίπα και μετα τη γαμησα σκληρά για να ακούει ο γκομενος της που ηταν στο δωμάτιο υπηρεσίας.
Χριστίνα την είδα βαρύ κορμί μου φάνηκε κομοδίνο δεν πέρασα.Μεγ. αλεξανδρου 17 οροφος Χριστινα Ρουμανα -- Κολωνου 27Β οροφος συνηθως φερνει Λατινες ολες με τεραστιους κωλους χωρις κοιλιες, μην το μπερδεψεις με το διπλανο 27Α οροφος οπου εκει φερνει αδυνατες λατινες....
Κολωνού 27β τι είναι καλύτερο από μια κωλαρα??? Δύο κωλάρες γ αυτό τιμήθηκαν σε παρτουζα Ίρμα και Τζάσμιν, προσπαθούν αλλά θέλουν δουλειά. Το 20αρικο άξιζε μόνο για την αποτύπωση φωτογραφίας στο μυαλό των δύο τους στημένων στα τέσσερα..... χάος! Dsar μυστη ευχαριστώ
Έχει αποτυπωθεί στον εγκέφαλο ως ψιλοφολα απ' όταν δούλευε παλιά χαμηλά Μ Αλεξάνδρου και στο απέναντι το 53, λένε ότι άλλαξε φοβάμαι να ξαναδοκιμάσωΠάολα, Κολωνού 48
Έιχα δοκιμάσει προ δυετιας ηταν τοτε πεταμένο 20€ για 10€ ξαναπήγαινα. Ίσως κ αυτή να έχει καλυτερέψει. Τα οικονομικά όμως πλέον δεν επιτρέπουν πειράματαΔοκίμασε και Στέλλα/Μπέλα από Τροφωνιου 11 που ταιριάζει στην περιγραφή σου
alafroiskiotos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2017
- Like
- 2.145
- Πόντοι
- 206
Θεωρω υπέρτατη επιτυχία Ότο γνωριζεις την ψυχική σου νοσοΌπως τα λέει ο @Πρυτανης .
Εγώ προσωπικά έχω διαγνωστεί με κατάθλιψη και κατά πάσα πιθανότητα πάσχω από ανηδονία. Δεν έχω καμία όρεξη να γαμάω κι όποτε κατεβαίνω στις πιάτσες το κάνω μάλλον για την αναβίωση ενός τελετουργικού που με γεμίζει περισσότερο από το γαμήσι καθαυτό. Εξ ου και το σχόλιο στην τελευταία κριτική μου για έλλειψη πληροφοριών σχετικά με το τι παίχτηκε στο δωμάτιο. Σχεδόν κανένα ενδιαφέρον!
Έχουν αλλάξει οι καιροί, είμαστε κι εμείς που κουβαλάμε άλλα βιώματα στις πλάτες μας, πόσο να γαμήσεις ρε αδερφέ;.. Αν διαβάσετε την Πολιτεία του Πλάτωνα θα δείτε να αναφέρεται ρητά και επισταμένως στα εξαντλήσιμα αποθέματα των δυνάμεών μας. "Τρώνε από τα έτοιμα" είναι η έκφραση και διατρέχει το κείμενο από άκρη σε άκρη.
Από μπουρδέλο σε μπουρδέλο έχω σκορπίσει ολόκληρη περιουσία κι έχω μείνει στον άσσο αγαπητοί.
Αυτά και καλές τσάρκες...
Εύχομαι να την ξεπερασεις το συντομοτερο
Πάντως για την ιστορία όλοι οι μεγάλοι φιλόσοφοι προσπαθούσαν να βρουν την ηδονή μεσω της πνευματικής καλλιέργειας και όχι της σαρκικής ηδονής , όχι ότι δεν την απολάμβαναν απλά δεν ήταν αυτοσκοπός όπως Είναι για πολλούς από εμάς ( και εγώ μέσα )
Προφανώς ισχύει γιατί κάποιοι ανέβηκαν πολύ και ζήσανε και εκμυστηρεύτηκαν μέσα από τα εργα τους απίστευτες εμπειριες ….
alafroiskiotos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2017
- Like
- 2.145
- Πόντοι
- 206
Πίπα η υπηρεσία μυστη ;;;;;;;;;;;Διπλό χτύπημα σήμερα σε δίπλα δίπλα πόρτες Φιλιππίδου....
Τιμήθηκε νταρντανα Κορίνα και μου έδωσε και φιλάκι διάρκειας στο πουτσοκεφαλο η υπηρεσία
και μετά από λίγη ώρα γυρίσματος για να βαθμολόγησω τσαρδια υπηρεσίες και τεμάχια γύρισα στο δίπλα και
ξεσκιστηκα με Ιλιαννα από Ιταλία...
Είναι δεν είναι Ιταλικά μιλάει πάντως...
Γύρισμα στο τσαρδι μπάνιο και τούφα...
Αυτά αλεπουδιαρηδες....
Αυτή που είναι σαν Ιταλίδα , πως την λένε ;Διπλό χτύπημα σήμερα σε δίπλα δίπλα πόρτες Φιλιππίδου....
Τιμήθηκε νταρντανα Κορίνα και μου έδωσε και φιλάκι διάρκειας στο πουτσοκεφαλο η υπηρεσία
και μετά από λίγη ώρα γυρίσματος για να βαθμολόγησω τσαρδια υπηρεσίες και τεμάχια γύρισα στο δίπλα και
ξεσκιστηκα με Ιλιαννα από Ιταλία...
Είναι δεν είναι Ιταλικά μιλάει πάντως...
Γύρισμα στο τσαρδι μπάνιο και τούφα...
Αυτά αλεπουδιαρηδες....
Daniel90
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2023
- Κριτικές
- 5
- Like
- 296
- Πόντοι
- 280
Έχεις δίκιο Αλαφροϊσκιωτε. Εγώ θα έλεγα ότι αν γνωρίζεις την ψυχική σου νόσο ξέρεις με τι μπορείς να συμβιβαστείς. Διότι αυτά τα πράγματα δεν καταπολεμούνται, οι ψυχικές νόσοι δεν αποτελούν τόσο "εισβολές" όσο αντιδράσεις δικές μας σε χρόνιες ή και αιφνίδιες καταστάσεις και ερεθίσματα. Συμβιβασμός λοιπόν, προοδευτικά καλύτερη γνώση κι αντιμετώπιση του θέματος -ει δυνατόν- ακόμα κι αν (ή ακριβώς επειδή) όλα είναι ατμός, όπως έλεγε ο μέγας φιλόσοφος Θανάσης Βέγγος.Θεωρω υπέρτατη επιτυχία Ότο γνωριζεις την ψυχική σου νοσο
Εύχομαι να την ξεπερασεις το συντομοτερο
Πάντως για την ιστορία όλοι οι μεγάλοι φιλόσοφοι προσπαθούσαν να βρουν την ηδονή μεσω της πνευματικής καλλιέργειας και όχι της σαρκικής ηδονής , όχι ότι δεν την απολάμβαναν απλά δεν ήταν αυτοσκοπός όπως Είναι για πολλούς από εμάς ( και εγώ μέσα )
Προφανώς ισχύει γιατί κάποιοι ανέβηκαν πολύ και ζήσανε και εκμυστηρεύτηκαν μέσα από τα εργα τους απίστευτες εμπειριες ….
alafroiskiotos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2017
- Like
- 2.145
- Πόντοι
- 206
Μπορεί να έχεις δίκιοΑπο χθες καποιοι ΜΑΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ σαν ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟΙ και παραθετουν προσωπικες αποψεις και λοιπες ΠΙΠΕΣ,ενημερωση θα διαβασουμε η ΑΡΧΙΔΙΑ?
Άλλωστε οι προσωπικές εμπειριες αποτελούν εξαίρεση σε αυτό νημα
Που και που καλό είναι να ακούγονται και αλλά πράγματα …
Έτσι και αλλιώς έχεις τον αρχιμυστη Σμύρνη που δεν ξεφεύγει τίποτα ….
alafroiskiotos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2017
- Like
- 2.145
- Πόντοι
- 206
Ρε μάγκες πήγα εχτές σε ένα στα Φωκαίας ( γκρι πόρτα ισόγειο ) και ήταν μια Ρουμάνα με βυζαρες και κωλαρα …..και μου ζήταγε γλυφόμουνι
Όσοι πιστοί προσέλθετε
( Φωκαίας και Φυλησ τα αποφεύγω σαν ο διάολος το Λίβανο διότι έχει πολύ κοσμο και θα μας δει κανένα περίεργο μάτι … προτιμώ δίδυμου και τα Άγκυρας ) όποτε μπορει να την ξέρετε τη τυπισα …
Όσοι πιστοί προσέλθετε
( Φωκαίας και Φυλησ τα αποφεύγω σαν ο διάολος το Λίβανο διότι έχει πολύ κοσμο και θα μας δει κανένα περίεργο μάτι … προτιμώ δίδυμου και τα Άγκυρας ) όποτε μπορει να την ξέρετε τη τυπισα …
Πρυτανης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.577
- Πόντοι
- 3.491
Η πρωϊνη 09.25 καταδρομική στο Ι.1Γ δεν ....
Υπήρχε συναγωνιστής μέσα για 40'
Επελέχθει στανταράκι από την ευρύτερη περιοχή του Μεταξουργείου.
Όσο ετοιμαζόμουν να φύγω, στο σαλόνι Αμερικάνος (!) από πιθανόν κοντινό ξενοδοχείο ρωτούσε την τσατσά: massage? Do you have this service?
Η Ρωσίδα τσατσά αποκρίθηκε πως : no edo bourdelo
Ο πελάτης έγινε Λούης
Αν κάποιος συναγωνιστής ήταν από δω να ενημερώσει παρακαλώ !
Καλημέρα στους συναγωνιστές & συνοδοιπόρους
Όσο ετοιμαζόμουν να φύγω, στο σαλόνι Αμερικάνος (!) από πιθανόν κοντινό ξενοδοχείο ρωτούσε την τσατσά: massage? Do you have this service?
Ο πελάτης έγινε Λούης
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 236
- Like
- 29.235
- Πόντοι
- 32.758
Η κυρία Τζανίνα. Θα επιληφθει ο @DmtrsxXx , είναι ο καθ΄ ύλην αρμόδιοςΡε μάγκες πήγα εχτές σε ένα στα Φωκαίας ( γκρι πόρτα ισόγειο ) και ήταν μια Ρουμάνα με βυζαρες και κωλαρα …..και μου ζήταγε γλυφόμουνι
Όσοι πιστοί προσέλθετε
giorgiodelafuentes2
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2021
- Like
- 1.053
- Πόντοι
- 81
Μήπως ο Αμερικάνος ήταν ο emeka? Λογικά ΄θα έχει κάνει καμιά τσάρκα στα μπουρδελάκια/στούντιοΗ πρωϊνη 09.25 καταδρομική στο Ι.1Γ δεν ....
Ο πελάτης έγινε Λούης
https://www.youtube.com/@EmekaReacts
https://www.youtube.com/@EmekaTv_
Dsar263
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 99
- Like
- 21.350
- Πόντοι
- 19.236
χαχα ναι παρομοιο σκηνικο μου ειχε τυχει Ιασωνος 31 στο υπογειο... ημουνα σαλονι παρεα με δυο Κινεζους τουριστες μικροκαμωμενους 1,50-55 και οι δυο με γυαλακια...ακουγανε τις φωνες και τα κωλοσκαμπιλα που ετρωγε η Μαρια η αλβανιδα BBW (δεν την ειχαν δει ακομα) στο δωματιο και αυτοι γελαγανε μεταξυ τους...τους κοπηκε το γελιο μολις αντικρησαν την υψους 1,80 νταρντανοαλβανιδα γυναικαρα με τον τεραστιο κωλο γεματο κυταρριτιδα...κοιταχτηκαν μεταξυ τους φοβισμενοι και σηκωθηκαν χωρις να πουν λεξη και εφυγαν σφαιρα...Η πρωϊνη 09.25 καταδρομική στο Ι.1Γ δεν ....
Ο πελάτης έγινε Λούης
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 35.304
- Πόντοι
- 10.656
πετυχαινω και γω συχνα πυκνα τουριστες τους καλοκαιρινους μηνες. Και οχι τιποτα τελειωμενους, ετοιμοι για νησακι φαινονται. Λογικα ειναι φτηνα τα airbnb/hostel στην υποβαθμισμενη περιοχη μεταξιου/ομονοιας, αλλα σιγουρα πολλοι εχουν και περιεργια να γαμησουν με ενα δεκαρικο, παιζει να ειναι αλλωστε κυριολεκτικα η φθηνοτερη τιμη σε ευρωπαικο επιπεδο (για μπουρδελο και οχι για πιατσα). Θα ειχε πολυ πλακα να διαβαζαμε κριτικες φαση booking απο ξενους για τα μπουρδελα μαςΗ πρωϊνη 09.25 καταδρομική στο Ι.1Γ δεν ....
Ο πελάτης έγινε Λούης

Dsar263
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 99
- Like
- 21.350
- Πόντοι
- 19.236
μμμμ το εχεις ζυμωσει καλα το Σαμπινακι...Η Σαμπίνα μας ανεβασε την κωλαρα της πρωϊ -πρωΐ.
Μονο περηφανια που εχω γυαλίσει τις τρυπες της με τη γλωσσα μου !![]()
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 17K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις