Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 262 άτομα (24 μέλη και 238 επισκέπτες)

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
45
Like
7.807
Πόντοι
3.446
Οκ αλλά πόσο περίπου μπορεί να θέλει;
Οπως σου απάντησε και ο φιλος ισχύει η απλη μέθοδος των τριών. Εγώ που είχα έχω ρωτήσει σε 3 οίκους 60 ευρώ μισαωρο και 120 ευρώ η ώρα μου είχαν πει.....τώρα αν υπάρχουν οικοι που χρεώνουν λιγότερο δεν το γνωρίζω.

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
5.856
Πόντοι
7.195
Ε φανταζομαι πάει με τη μέθοδο των τριών, δηλαδή 60 ευρώ.
με την απλή των τριών θάπρεπε 40
Γιατί το δωμάτιο, και η πουτάνα, θέλουν άλλα 5' στο μπες-βγες, οπότε η κάθε φορά απασχολεί 15'

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
5.856
Πόντοι
7.195
Έχω μια ερώτηση για τους έμπειρους. Λόγω της μακρόχρονης ιστορίας μου στα όμορφα σπιτάκια της Φυλής οδεύω προς την ανηδονία κάτι που σημαίνει ότι το 10λεπτο του 20€ δεν με καλύπτει πλέον ωστόσο ντρέπομαι να πω σε τσατσά το εξής.
Πόσα πρέπει να δώσω για να την κρατήσω την κοπέλα στο δωμάτιο κάνα μισάωρο;
αφού έχεις ανηδονία, τι θα κάνεις όλο το μισάωρο ;

Πρυτανης

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Κριτικές
51
Like
6.583
Πόντοι
3.491
Η ανηδονία είναι (σκληρός) ιατρικός όρος και περιλαμβάνει μια πληθώρα συμπτωμάτων σαν ορολογία.
Τώρα αν εννοείται την αδιαφορία προς το σεξ δεν είναι ανησυχητικό. Αν πάλι έχει να κάνει με το κομμάτι της προσλαμβάνουσας ηδονής στην βάλανο με την τριβή, αυτή μειώνεται με την πάροδο των ετών και επέρχεται μια κάμψη επιθυμίας.
Κοινώς αν βαριέσαι να γαμήσεις και δεν βρίσκεις ενδιαφέρον.
Επίσης μην ξεχνάς και την κρίση ηλικιακά που όλοι μας περάσαμε η θα περάσουμε.
Ξεκαθάρισε φίλε μου τι είναι αυτό το ανηδονία για σένα και κοίτα αν αφορά μόνο το σεξ η και κάτι άλλο . Όρισέ το ξεκάθαρα για να είσαι σίγουρος.

Pitsirikosss

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Σεπ 2022
Κριτικές
26
Like
2.277
Πόντοι
1.191
Έχω μια ερώτηση για τους έμπειρους. Λόγω της μακρόχρονης ιστορίας μου στα όμορφα σπιτάκια της Φυλής οδεύω προς την ανηδονία κάτι που σημαίνει ότι το 10λεπτο του 20€ δεν με καλύπτει πλέον ωστόσο ντρέπομαι να πω σε τσατσά το εξής.
Πόσα πρέπει να δώσω για να την κρατήσω την κοπέλα στο δωμάτιο κάνα μισάωρο;
Αφού είσαι πρόθυμος για να πληρώσεις παραπάνω γιατί δε μπας σε στουντιακι?.

Φ45

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Κριτικές
24
Like
1.429
Πόντοι
5.960
Πριν λιγο στο Φ105 η Αλεξα. Άδεια τσ δωμάτια.
Το ταλαιπωρήσατε το κορίτσι και δεν ήθελε κάποιες στάσεις για να μην πιέζει μια μελανιά που ειχε εσωτερικά στο γόνατο. Και έτσι όμως καλούτσικη για μια φορά στα πλαίσια των πιπινιών. Αλλά μην περιμένετε πρωτοβουλίες και κολπάκια. Δεν παρατήρησα δλδ αυτό που αναφέρθηκε σα να έχει "πάρει από τη Βίκυ".

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.851
Πόντοι
216
Ε φανταζομαι πάει με τη μέθοδο των τριών, δηλαδή 60 ευρώ.
Μάλιστα εγώ το 60€ νόμιζα ότι είναι για 1 ώρα αν θεωρητικά σου δίνει ένα 20λεπτο στο απλό.
με την απλή των τριών θάπρεπε 40
Γιατί το δωμάτιο, και η πουτάνα, θέλουν άλλα 5' στο μπες-βγες, οπότε η κάθε φορά απασχολεί 15'
Α μπράβο κάπως έτσι το υπολόγιζα.
αφού έχεις ανηδονία, τι θα κάνεις όλο το μισάωρο ;
Απλά θέλω περισσότερη ώρα για να χύσω.
Η ανηδονία είναι (σκληρός) ιατρικός όρος και περιλαμβάνει μια πληθώρα συμπτωμάτων σαν ορολογία.
Τώρα αν εννοείται την αδιαφορία προς το σεξ δεν είναι ανησυχητικό. Αν πάλι έχει να κάνει με το κομμάτι της προσλαμβάνουσας ηδονής στην βάλανο με την τριβή, αυτή μειώνεται με την πάροδο των ετών και επέρχεται μια κάμψη επιθυμίας.
Ξεκαθάρισε φίλε μου τι είναι αυτό το ανηδονία για σένα και κοίτα αν αφορά μόνο το σεξ η και κάτι άλλο . Όρισέ το ξεκάθαρα για να είσαι σίγουρος.
Ταξί οδηγάω αδερφέ δεν μπορώ να τα πω έτσι επιστημονικά.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.362
Πόντοι
3.656
Παρακάμτω την απάντηση την δική σου & εστιάζω στην πρόταση ((περί ζουμιών))..
Την ώρα που έρχεται ο σπασμός στην γυναικεία λεκάνη & ο πίδακας οργασμού σε πνίγει ψάχνεις με τούς θύλακες της γλώσσας να γευτείς το λίγο κάτουρο .. αυτό φίλε μου είναι η υπέρτατη καύλα.
Βγάλαμε τα αντερα μας βρο.....

nikosantoniad12451

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2023
Like
602
Πόντοι
81
Καλησπέρα ομάδα έχετε να προτείνετε καμιά για βραδινή Βάρδια
Που να δέχεται στο πρόγραμμα anal

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.579
Πόντοι
10.656
Οκ αλλά πόσο περίπου μπορεί να θέλει;
αν πας σε ωρα αιχμης... οσα σου ζητησουν (60).
Αν πας σε ωρα που βαρανε μυγες, αναλογως τα κοινωνικα skills σου, 40-50 ευρω.
Να στο πω αλλιως, αν δεν εχουν δουλεια και τους προτεινεις 40 ευρω για μισαωρο, ακομα κι αν αρνηθουν μετα απο σκεψη, πριν προλαβεις να βγεις απο την πορτα θα σε εχουν φωναξει πισω.

Κατα τα αλλα, αν εχεις σκοπο να δωσεις 50+ πηγαινε σε στουντιο. Καλυτερα για σενα, καλυτερα και για την πιατσα, να μην κακομαθουν.

Τελευταία τροποποίηση:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
13.612
Πόντοι
5.827
Να στο πω αλλιως, αν δεν εχουν δουλεια και τους προτεινεις 40 ευρω για μισαωρο, ακομα κι αν αρνηθουν μετα απο σκεψη, πριν προλαβεις να βγεις απο την πορτα θα σε εχουν φωναξει πισω.
Καλά, και στα 20 λεπτά η πουτάνα θα ξεκινήσει να ετοιμάζεται.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.579
Πόντοι
10.656
Καλά, και στα 20 λεπτά η πουτάνα θα ξεκινήσει να ετοιμάζεται.
Αμα θελει, σε κανει να ξενερωσεις και στα 5 λεπτα, οχι στα 20.
Το θεμα ειναι να πας να τα δωσεις σε μια πουτανα/τσατσα που ξερεις τι καπνο φουμαρει.
Αν πας σε οποια σου γυαλισει πρωτη φορα, λογικο να σε φανε. Εδω καλα καλα πολλοι οικοι δεν τηρουν ουτε το 10 λεπτο, στα 6 λεπτα σου λεει η πουτανα φινις και στα 8 λεπτα βαραει πορτα η τσατσα.

Οπως ειπα, αν εχεις σκοπο να δωσεις 50+ κανεις χαρη στον εαυτο σου και πας σε στουντιο. Γιατι να πληρωσεις τοσα στην τρωγλη της μετριας πουτανας χωρις ντουζ; Δε στεκει...

Dimitriskalama

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2021
Like
200
Πόντοι
1
Ρήτωρ συγχαρητήρια..

NeroGreco

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2022
Like
244
Πόντοι
20
Μάγκες η Άντζελα η βυζαρου από φ86 ξέρουμε που βρίσκεται?

• Like
Αντιδράσεις: 999r

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.326
Πόντοι
13.626

Πρυτανης

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Κριτικές
51
Like
6.583
Πόντοι
3.491
Μάλιστα εγώ το 60€ νόμιζα ότι είναι για 1 ώρα αν θεωρητικά σου δίνει ένα 20λεπτο στο απλό.

Α μπράβο κάπως έτσι το υπολόγιζα.

Απλά θέλω περισσότερη ώρα για να χύσω.

Ταξί οδηγάω αδερφέ δεν μπορώ να τα πω έτσι επιστημονικά.
Πάω πάσο αδερφέ. Απλά δώσε λίγη σημασία παραπάνω στο να διευκρινήσεις τι και πως.
Κι εγώ έχω βαρεθεί τα μπουρδέλα πλέον . Θέλω χρόνο να χύσω. Οπότε επιλέγω ένα ματουράκι στην απ' έξω, συνήθως αγάμητο για καιρό και δίνω πόνο όσο μπορώ.
Εννοείται ακάποτα και εκπαιδευμένη στο να μας χύνει στο στόμα .
Άσε δε που η μία στις τέσσερις ξέρει να γαμιεται (και πολύ λέω) οπότε οι τάνες ήταν μονόδρομος για πολλούς από μας.
ΑΛΛΑ : ακόμη και τώρα έχω ξεκινήσει να το βαριέμαι πλέον.
Επενδύουμε αλλού φίλε μου .
Όπως : γυμναστήριο (χρόνια τώρα) διατροφή (με μέτρο κι αυτή) και διάβασμα . Όταν υπάρχει χρόνος μπάνιο και ψάρεμα.

Αν είσαι ταξί 12ωρη βάρδια είναι πολύ δύσκολο. Θέλει αγώνα να "κάμψεις" την ανηδονία είτε πρόκειται για σεξ είτε επεκτείνετε και σε άλλους τομείς .

Γι'αυτό σου επεσήμανα να το ξεκαθαρίσεις τι ακριβώς είναι.

Περνάμε κι εμείς κρίση γιατρέ μου. Συνήθως στα 39 μετά στα 49 και την δύσκολη στα 59 .
Αγώνας μεγάλος σε προσωπικό επίπεδο για να μην πέσουμε στην κατάθλιψη (μέσα στην ανηδονία κι αυτή σαν σύμπτωμα) η και να πέσουμε να καταφέρουμε να βγούμε.

Πάνε οι εποχές που θερίζαμε 5 έως 10 τανες την εβδομάδα (συνήθως φολες) μέχρι να πέσουμε στα στανταρακια μας που μας έβλεπαν με την πούτσα όρθια σαν μπουγατσομάχαιρο ακίνητο

Διανοούμενος

Ανώτατος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
36
Like
33.769
Πόντοι
11.096
Πάω πάσο αδερφέ. Απλά δώσε λίγη σημασία παραπάνω στο να διευκρινήσεις τι και πως.
Κι εγώ έχω βαρεθεί τα μπουρδέλα πλέον . Θέλω χρόνο να χύσω. Οπότε επιλέγω ένα ματουράκι στην απ' έξω, συνήθως αγάμητο για καιρό και δίνω πόνο όσο μπορώ.
Εννοείται ακάποτα και εκπαιδευμένη στο να μας χύνει στο στόμα .
Άσε δε που η μία στις τέσσερις ξέρει να γαμιεται (και πολύ λέω) οπότε οι τάνες ήταν μονόδρομος για πολλούς από μας.
ΑΛΛΑ : ακόμη και τώρα έχω ξεκινήσει να το βαριέμαι πλέον.
Επενδύουμε αλλού φίλε μου .
Όπως : γυμναστήριο (χρόνια τώρα) διατροφή (με μέτρο κι αυτή) και διάβασμα . Όταν υπάρχει χρόνος μπάνιο και ψάρεμα.

Αν είσαι ταξί 12ωρη βάρδια είναι πολύ δύσκολο. Θέλει αγώνα να "κάμψεις" την ανηδονία είτε πρόκειται για σεξ είτε επεκτείνετε και σε άλλους τομείς .

Γι'αυτό σου επεσήμανα να το ξεκαθαρίσεις τι ακριβώς είναι.

Περνάμε κι εμείς κρίση γιατρέ μου. Συνήθως στα 39 μετά στα 49 και την δύσκολη στα 59 .
Αγώνας μεγάλος σε προσωπικό επίπεδο για να μην πέσουμε στην κατάθλιψη (μέσα στην ανηδονία κι αυτή σαν σύμπτωμα) η και να πέσουμε να καταφέρουμε να βγούμε.

Πάνε οι εποχές που θερίζαμε 5 έως 10 τανες την εβδομάδα (συνήθως φολες) μέχρι να πέσουμε στα στανταρακια μας που μας έβλεπαν με την πούτσα όρθια σαν μπουγατσομάχαιρο ακίνητο
Πολυ ωραια τα ειπες. Αν κι εγώ είμαι λίγο πριν τα 45 νιώθω όλα όσα είπες.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom