Μάλιστα εγώ το 60€ νόμιζα ότι είναι για 1 ώρα αν θεωρητικά σου δίνει ένα 20λεπτο στο απλό.
Α μπράβο κάπως έτσι το υπολόγιζα.
Απλά θέλω περισσότερη ώρα για να χύσω.
Ταξί οδηγάω αδερφέ δεν μπορώ να τα πω έτσι επιστημονικά.
Πάω πάσο αδερφέ. Απλά δώσε λίγη σημασία παραπάνω στο να διευκρινήσεις τι και πως.
Κι εγώ έχω βαρεθεί τα μπουρδέλα πλέον . Θέλω χρόνο να χύσω. Οπότε επιλέγω ένα ματουράκι στην απ' έξω, συνήθως αγάμητο για καιρό και δίνω πόνο όσο μπορώ.
Εννοείται ακάποτα και εκπαιδευμένη στο να μας χύνει στο στόμα .
Άσε δε που η μία στις τέσσερις ξέρει να γαμιεται (και πολύ λέω) οπότε οι τάνες ήταν μονόδρομος για πολλούς από μας.
ΑΛΛΑ : ακόμη και τώρα έχω ξεκινήσει να το βαριέμαι πλέον.
Επενδύουμε αλλού φίλε μου .
Όπως : γυμναστήριο (χρόνια τώρα) διατροφή (με μέτρο κι αυτή) και διάβασμα . Όταν υπάρχει χρόνος μπάνιο και ψάρεμα.
Αν είσαι ταξί 12ωρη βάρδια είναι πολύ δύσκολο. Θέλει αγώνα να "κάμψεις" την ανηδονία είτε πρόκειται για σεξ είτε επεκτείνετε και σε άλλους τομείς .
Γι'αυτό σου επεσήμανα να το ξεκαθαρίσεις τι ακριβώς είναι.
Περνάμε κι εμείς κρίση γιατρέ μου. Συνήθως στα 39 μετά στα 49 και την δύσκολη στα 59 .
Αγώνας μεγάλος σε προσωπικό επίπεδο για να μην πέσουμε στην κατάθλιψη (μέσα στην ανηδονία κι αυτή σαν σύμπτωμα) η και να πέσουμε να καταφέρουμε να βγούμε.
Πάνε οι εποχές που θερίζαμε 5 έως 10 τανες την εβδομάδα (συνήθως φολες) μέχρι να πέσουμε στα στανταρακια μας που μας έβλεπαν με την πούτσα όρθια σαν μπουγατσομάχαιρο ακίνητο