azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 219
- Like
- 18.271
- Πόντοι
- 39.777
Φακιρη εκανες κλωνο?Οι βίλες ποια σπιτάκια είναι που λέτε βίλες και βίλες
Φακιρη εκανες κλωνο?Οι βίλες ποια σπιτάκια είναι που λέτε βίλες και βίλες
Πλεον Βιλλες ειναι (πηδαω τις ιστορικο αλλαγων και αγνοω την αγενεια του ερωτοντα Οzzy87):Φακιρη εκανες κλωνο?
Εγω μονο μια βιλα βλεπω..Πλεον Βιλλες ειναι (πηδαω τις ιστορικο αλλαγων και αγνοω την αγενεια του ερωτοντα Οzzy87):
Villa Prive
Bad Girls
Red Light
Red Night
Red Diamond
Golden Lips
συμβαινει αυτο που λες χρονια απο τις τσατσαδες στην θεσσαλονικη και μερικες φορες και απο τις κοπελες..οταν δεν μπεις αρχιζουν ειρωνειες η σε ζαλιζουν να μπεις λες και εισαι υποχρεωμενος αν δεν γουσταρεις..βεβαια υπαρχουν και χασομερηδες ππου περνουν ματι αλλα αυτους τους ξερουν..Μην δινεις σημασια στα παπαρια σου κανε αυτο που πρεπει εσυ και αμα στην πει καμια πολυ χοντρα ριξε και κανα μπινελικι..Γεια σας παιδια. καινουργιος στο σαιτ. Μετα απο σημερινη βολτα στα σπιτακια μετα απο ποτε( πρωτη φορα στη θεσσαλονικη ), θα ηθελα να θιξω ενα θεμα. αντιμετωπισα αρκετη αγενεια και απαξιωση απο τις υπευθυνες τσατσαδες οταν δεν ηθελα να περασω σε καποια κοπελα, κανοντας τη βολτα σου. ειναι κατι που συνηθιζεται; διοτι αν ναι, πολλη ξενερα και σου χαλαει ολη η διαθεση. δεν ειναι ( η δε θα επρεπε να ειναι) ετσι η φαση, κομπλαρει.
Villa prive , villa erotica και εγώ νομιζα ίσως και τ παρανταις κατά τα αλλά τα πρωτα 2 νομίζωΕγω μονο μια βιλα βλεπω..
Villa prive.
Τα αλλα δεν εινει βιλες,συμφωνα με το ονομα τους.
Η ξανθιά η η άλλη με το τατου στο πόδιΓια όσους τους ενδιαφέρει έχει γυρίσει η Εμμανουέλα που δούλευε και θα δουλεύει πάντα πρωί στο Ν Ουρανού 24 το γωνιακό το πράσινο ( γωνία με μινωταύρου)
.
Μάλλον ετοιμάζεται να ρίξει πόρτα τον ΜπάρμπαραΤελευταιο ποστ σημερα, απο φθινωπορο και βλεπουμε.
Εκανα μια μινι τσαρκα αλλα βαριεμαι να γραψω τι ειδα. Ας γραψουν αναφορες οι "ντρεπομαι πολυ" και οι "αφησαμε κι εμεις ενα λιθαρακι" περασα με Λαρα και εζησα για να το δω κι αυτο... Φεις κοντρολ παρακαλω. Τα υπολοιπα στη κριτικη.
Ποια από ολες τις Εμμανουλες; Σαυτο ακούστηκε ότι δουλεύει η Σαντρα (ρουμανα)Για όσους τους ενδιαφέρει έχει γυρίσει η Εμμανουέλα που δούλευε και θα δουλεύει πάντα πρωί στο Ν Ουρανού 24 το γωνιακό το πράσινο ( γωνία με μινωταύρου)
.
villa erotica αλλη αλυσιδαVilla prive , villa erotica και εγώ νομιζα ίσως και τ παρανταις κατά τα αλλά τα πρωτα 2 νομίζω
+ Bella Donna , Black AngelsΠλεον Βιλλες ειναι (πηδαω τις ιστορικο αλλαγων και αγνοω την αγενεια του ερωτοντα Οzzy87):
Villa Prive
Bad Girls
Red Light
Red Night
Red Diamond
Golden Lips
πηγες τελικα;Παιδια θελει κανεισ να παμε μαζι σε μπουρδελο, δεν εχω παει ποτε και ντρεπομαι παρα πολυ να παω μονοσ. Ειχα φτασει μια φορα εξω απο τη πορτα αλλα δεν καταφερα να μπω. 19 ειμαι αν αναρωτιεστε. Ολοι οι φιλοι μου ειναι και καλα κατα των μπουρδελων και τα σχετικα οποτε καταλαβαινεται γιατι ρωταω εδω.
το πρωτο δεν ειναι τοσο κακοΣτην ηλικία σου, είχαμε κι εμείς τύπους που ήταν "κατά των μπουρδέλων" και εν τέλει κατήντησαν γκει και κομμουνισταί...
Με το τατού . Αλλά και αυτή το μαλί το έχει κάπως περίεργα βαμμένο ....... κάτι προς το ροζάκι.Η ξανθιά η η άλλη με το τατου στο πόδι
Σε αυτό τα τελευταία χρόνια δούλευε μόνο ή ίδια Εμμανουέλα. Είναι μία νεαρή όμορφη κοπέλα από Ρουμανία πολύ ευγενική .Η Σάντρα που λες και αυτή επέστρεψε αλλά δουλεύει τώρα στο Ρωμανού 28 το πράσινο το τελευταίο μόνο βράδυ.Ποια από ολες τις Εμμανουλες; Σαυτο ακούστηκε ότι δουλεύει η Σαντρα (ρουμανα)
Προσπαθώ να θυμηθώ... Θα κανω βόλτα κάποια στιγμή να την δω να θυμηθώ. Σαντρα σίγουρα θα επισκεφτώΣε αυτό τα τελευταία χρόνια δούλευε μόνο ή ίδια Εμμανουέλα. Είναι μία νεαρή όμορφη κοπέλα από Ρουμανία πολύ ευγενική .Η Σάντρα που λες και αυτή επέστρεψε αλλά δουλεύει τώρα στο Ρωμανού 28 το πράσινο το τελευταίο μόνο βράδυ.
πού να πάει αφού τον φάγανε...πηγες τελικα;