You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)
καρδιναλιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.658
- Πόντοι
- 736
χαχαχαχ θα με πνίξεις ρε φακίρη με αυτα που λες!!!!Δλδ αν δεν βρωμουσε ο χωρος,τι αλλο θα εκανες?
Θα κοιμοσουν εκει
Επιβεβαιώνεται δυστυχώς πολλάκις οτι η καύλα είναι ανταγωνιστική της ευφυίας!
Ευριδίκη ήταν δυνατό από εκεί και πέρα μου άρεσε και η Νικόλ αλλά δεν πέρασα μαζί τηςΚάνεις δεν απάντησε. Εκτός Δόμνα Αναστασία κ Θεώνη που έχω δοκιμάσει στο Βάνα ποια αξίζει να δοκιμάσω από τα κορίτσια που υπάρχουν τώρα ???
Ευριδίκη τώρα δεν υπάρχει. Ευχαριστώ πάντως.Ευριδίκη ήταν δυνατό από εκεί και πέρα μου άρεσε και η Νικόλ αλλά δεν πέρασα μαζί της
ALEX5555
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2018
- Like
- 1.799
- Πόντοι
- 206
Νικόλ ΒερόνικαΕυριδίκη ήταν δυνατό από εκεί και πέρα μου άρεσε και η Νικόλ αλλά δεν πέρασα μαζί της
Christos_1984
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2022
- Like
- 404
- Πόντοι
- 21
Καταλαβα τι λες, απλά και εγώ το έθεσα όσο πιο διακριτικά μπορούσα. Ο χώρος μύριζε "καπνίλα"Δλδ αν δεν βρωμουσε ο χωρος,τι αλλο θα εκανες?
Θα κοιμοσουν εκει?
![]()
Christos_1984
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2022
- Like
- 404
- Πόντοι
- 21
Τεράστια αλήθεια!χαχαχαχ θα με πνίξεις ρε φακίρη με αυτα που λες!!!!
Επιβεβαιώνεται δυστυχώς πολλάκις οτι η καύλα είναι ανταγωνιστική της ευφυίας!
Αναρωτιέμαι πόσο δυνατό θα ήταν ένα thread στο οποίο θα περιγράφαμε ειλικρινώς τις μαλακίες που έχουμε κανει στον χώρο!
tsarlatanos77
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2023
- Like
- 390
- Πόντοι
- 21
κριστη πολυ καλη και εμμυΚάνεις δεν απάντησε. Εκτός Δόμνα Αναστασία κ Θεώνη που έχω δοκιμάσει στο Βάνα ποια αξίζει να δοκιμάσω από τα κορίτσια που υπάρχουν τώρα ???
napolitanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2023
- Like
- 289
- Πόντοι
- 21
Ευχαριστώ !
kokomo
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2010
- Like
- 394
- Πόντοι
- 21
Στο Vana Spa, αξέχαστη ήταν η παλιά Βερόνικα, μια ψηλή λεπτή νεαρή καταγωγής από πρώην ΕΣΣΔ.
Εκτόνωση απίστευτη, χουφτωματα όμορφη.
Και όμως όσες κάνουν καλό πρόγραμμα και είναι με ξεχωριστή ομορφιά εξαφανίζονται διότι παντρεύονται! Όπως και έκανε. Και όσες έμειναν μπουρουχες με εξαίρεση τη βιτσιοζα Έλσα που πλέον σηκώνει τηλέφωνα, αλλά ήταν μαεστρία σε αυταρχικά προγράμματα!
Και όμως όσες κάνουν καλό πρόγραμμα και είναι με ξεχωριστή ομορφιά εξαφανίζονται διότι παντρεύονται! Όπως και έκανε. Και όσες έμειναν μπουρουχες με εξαίρεση τη βιτσιοζα Έλσα που πλέον σηκώνει τηλέφωνα, αλλά ήταν μαεστρία σε αυταρχικά προγράμματα!
tsarlatanos77
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2023
- Like
- 390
- Πόντοι
- 21
πο τι μου θύμησες στο βενουσ λες την βερονικα τέλειο σώμα και τέλειο καλαμάκι απίστευτη κοπέλαΣτο Vana Spa, αξέχαστη ήταν η παλιά Βερόνικα, μια ψηλή λεπτή νεαρή καταγωγής από πρώην ΕΣΣΔ.
tsarlatanos77
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2023
- Like
- 390
- Πόντοι
- 21
και στο ελίτ σπα που ήταν η Μόνικα best η καλύτερη που έχει περάσει από μασάζ μονικαραπο τι μου θύμησες στο βενουσ λες την βερονικα τέλειο σώμα και τέλειο καλαμάκι απίστευτη κοπέλα
Ξέρει κανένας συνάδελφος για αυτές τις αγγελίες?
1) Φυσικοθεραπεία Μαλαξη κατ'οικον 6949104005 Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη Υγεία - Ομορφιά - Θεραπείες Υπηρεσίες Ν. Θεσσαλονίκης, Μακεδονία (75507-7) FreeList.gr
2) Φυσιοθεραπεία- Ολιστική θεραπεία - Θεσσαλονίκη Υγεία - Ομορφιά - Θεραπείες Υπηρεσίες Ν. Θεσσαλονίκης, Μακεδονία (75019-7) FreeList.gr
1) Φυσικοθεραπεία Μαλαξη κατ'οικον 6949104005 Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη Υγεία - Ομορφιά - Θεραπείες Υπηρεσίες Ν. Θεσσαλονίκης, Μακεδονία (75507-7) FreeList.gr
2) Φυσιοθεραπεία- Ολιστική θεραπεία - Θεσσαλονίκη Υγεία - Ομορφιά - Θεραπείες Υπηρεσίες Ν. Θεσσαλονίκης, Μακεδονία (75019-7) FreeList.gr
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Ναι αλλά πάμε εκεί κ τα μασάνεΣιγά σιγά άρχισαν να γδυνονται αφού έπεσε η δουλειά ....σε καλό δρόμο είμαστε
Ποια είναι η κοπέλα; Για Λίζα και Ξένια δεν είναι σίγουρα.Σιγά σιγά άρχισαν να γδυνονται αφού έπεσε η δουλειά ....σε καλό δρόμο είμαστε
Η Βερόνικα που είναι τώρα, έχει πολλά να δώσει, αλλά είναι για μερακλήδες λόγω σώματος. Η Ελσα θα μπορούσε να κανει παπάδες ακόμα και απορώ πραγματικά γιατί σταμάτησε.Στο Vana Spa, αξέχαστη ήταν η παλιά Βερόνικα, μια ψηλή λεπτή νεαρή καταγωγής από πρώην ΕΣΣΔ.
Όσες φορές έχω πάρει τηλέφωνο από την αλλαγή προγραμμάτων και μετά ακούω τα ίδια ονόματα. Πιστεύω ότι οι φωτο που ανεβάζουν είναι από το γκουγκλ και όχι των κοριτσιών. Εάν ήταν μπορεί να έβαζαν και όνομα όπως κανει το λουξουριΠοια είναι η κοπέλα; Για Λίζα και Ξένια δεν είναι σίγουρα.
καρδιναλιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.658
- Πόντοι
- 736
Η Νεφελη επίσης δεν είναι.Ποια είναι η κοπέλα; Για Λίζα και Ξένια δεν είναι σίγουρα.
Μια άλλη είναι μαυρομάλλα δεν ειναι και αυτή.
Επομένως;