Βλέπω τωρα ατο ΟΡΕΝ Αλέξη Τσίπρα, με φόντο Ράνια Θρασκιά και πράσινο ταγερακι, να μιλάει για τον αγώνα ενάντια στη μονοκρατορία της Δεξιάς και δίπλα, στα όρια του πλάνου, τη μισή Πόπη. Μάλλον σε ψιλό δυσμένεια αυτή.
Και ειλικρινά σκέφτομαι την Πόπη να φωνάζει "Ράνια έλα! Έλα με φόρα!".
Τόσο κωλοφαρδος Πρωθυπουργός σαν τον Μητσοτάκη δεν υπηρξε ξανά.
Θα πήγαιναν πολλοί ρε. Να εργαστούν στην επιχείρηση . Μιλάμε για επιχείρηση κόσμημα. Θα κοσμεί το βιογραφικό των εργαζόμενων στην υπόλοιπη ζωή τους.
Το να έχουν δουλέψει στη χαβούζα στο σικάτο εστιατόριο του Μπίρλας. Κάτι σαν την τεράτσα ντανιέλι ή το αντίκο μαρτίνι της αθήνας ένα πράμα ναουμ αφού.
Απλά .... αντί να πάνε να δουλέψουν εκεί .... επιλέγουν το plan b ....
Το να σχολιάζεις ποιός είναι ο καθένας, το κάνεις μόνο στην περίπτωση όσων δεν είναι γαλάζιοι ;;;
Για γαλάζιους δεν θυμάμαι να σε έχω δει να το κανεις. Πχ lefteris38=cretan336 ....
Πλάκα πλάκα αν στείλεις κανέναν ασκούμενο ... ακόμη και στη γαλέρα του Μπίρλας .... στην Τάρα της Σκάρλετ Ο Χάρα προ απελευθερωσης των σκλάβων
καλύτερα θα είναι από ασκούμενος 09.00 - 23.00 για 300€ ....
Μη σου πώ και τσάτσος σε μπουρδέλο στη μποκοτά θα ειναι καλύτερα.
Αυτό που δεν έχω δει εξωτερικό είναι καφεκοπτεια όπως εδώ στην Ελλάδα αλλά κ στραγγαλοπωλεια που έχουν φούρνους κ ψήνουν επί τόπου ξηρούς καρπούς
Μόνο σε κάτι mall το έχω δει Βαλκάνια
Αυτό που δεν έχω δει εξωτερικό είναι καφεκοπτεια όπως εδώ στην Ελλάδα αλλά κ στραγγαλοπωλεια που έχουν φούρνους κ ψήνουν επί τόπου ξηρούς καρπούς
Μόνο σε κάτι mall το έχω δει Βαλκάνια