Γουστάρω θείες
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2023
- Like
- 207
- Πόντοι
- 20
Σήμερα έχει επιχείρηση αυτοκτονίας στο Ντάμες. Με τόσα που διάβασα θέλω να δω απο πρώτο χέρι τι παίζει εκεί μέσα.
Μακρύα...μιλάμε μεγάλη απάτηκαλησπέρα στους συναγωνιστές καμία καλή περιγραφή από golden spa Όλγας με ονόματα κοριτσιών και τι έχει το μενού
Καλησπερα .. αντιλαμβανομαστε το θεμα οτι πρεπει ν ανανεωνεται το προσωπικο μ νεες αφιξεις γιατι οπως λες κατανταει βαρετο ειδικα γ αυτους π επιθυμουν ποικιλια.. συντομα θα εχουμε καινουργιες κοπελες θα σας ενημερωσω οταν ερθει η ωρα. Για τα προγραμματα τι χρειαζεται ανανεωση θεωρεις οταν δεν γινεται σεξ κ φτανουμε μεχρι το στοματικο.. ακουω πολυ προσεκτικα τα σχολια τι θ μπορουσαμε αλλο ν παρεχουμε σ επιπεδο αισθησιακου μασαζ ..ευχαριστω προκαταβολικα γ τα σχολιαΊ
Επίσης να κάνει παιχνίδι και η Σόφι όχι μονονμασαζΌπως είπε και ο ανωτερω φίλος, nuru θελουμε σε στρώμα με το ζεστό τζελ κτλ κτλ
Αυτή είναι η φιλοσοφία του ιδιοκτήτη. Εξαπατά τον κόσμο παρότι ο ίδιος ακόμα και τώρα είναι πελάτης σε πολλά μαγαζιάΓια εμένα το aqua -golden είναι από τους μεγαλύτερους απατεώνες τόσα χρόνια μας αρμεγουν με εκτόνωση και μόλις άνοιξε το έλεγκανσ αλλάξανε τροπάριο....και πάλι όμως με κοροϊδία παραπάνω λεφτά για τις ίδιες υπηρεσίες και όχι στάνταρ από όλες
Κλέβει συνταγές?Αυτή είναι η φιλοσοφία του ιδιοκτήτη. Εξαπατά τον κόσμο παρότι ο ίδιος ακόμα και τώρα είναι πελάτης σε πολλά μαγαζιά
Αν δει ότι δεν πατάει κόσμος στο μαγαζί του κατευθείαν θα αλλάξει την φιλοσοφία του...όπως και έκανε μόλις άνοιξε το elegance δίπλα....άλλο ένα χαστούκι να φάει και θα αλλάξουν πολλά στο χέρι μας ειναιΑυτή είναι η φιλοσοφία του ιδιοκτήτη. Εξαπατά τον κόσμο παρότι ο ίδιος ακόμα και τώρα είναι πελάτης σε πολλά μαγαζιά
Καλουτσικο είναι ναι.. όταν αρχίζει και στον χαϊδεύει από μπρούμυτα γίνεται ομορφότερο! Πάνε..Όμορφη είναι στη φάτσα; Γιατί από τότε που σταμάτησε η ευριδικη δε ξαναπατησα
κάποιος συναγωνιστείς είπε ότι έχει πετσέτα και εσώρουχο δεν είναι έτσι?Πέρασμα από Relax spa Εγνατιας 112 με Στεφάνια. Λίγο παχουλή αλλά οκ. Μασάζ πολυ καλό και δυνατό, το δεύτερο μέρος αδιάφορο. Λέει είναι στην κρίση της εκάστοτε κοπέλας, αν θέλει να κάνει το δεύτερο μέρος . +20 σύνολο 50€. Δε νομίζω να ξανά προτιμηθεί.
Ευριδίκη γυρνά πίσω η έστω τηλέφωναΌμορφη είναι στη φάτσα; Γιατί από τότε που σταμάτησε η ευριδικη δε ξαναπατησα
σου τραγουδούσε στο μικρόφωνο η ΕυρυδίκηΕυριδίκη γυρνά πίσω η έστω τηλέφωνα
θέλει να γίνει τραγουδίστριαΔυστυχώς οχι
Φιλε μου καλέ δεν ειναι θέμα κόπου, είναι θεμα φιλοσοφίας τούτου του site.σου είναι δύσκολο να απαντήσεις σε ένα ερώτημα κάποιου . τι να ψάξω ποιο πίσω 2916 μηνύματα έχει που ποιο πίσω έλεος αν δεν θες να βοηθήσεις μην λες τίποτα μην σε βάζουμε και στον κόπο να γράψεις
Αξίζει φίλε...είναι φανταστική στο δωμάτιο.Τελικά η Τόκιο αξίζει όσοι έχουν πάει απο εδω δεν έχουν πει αν αξίζει ή όχι .