Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (9 μέλη και 36 επισκέπτες)

tonymontana23

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
0
Πέρασμα από Relax spa Εγνατιας 112 με Στεφάνια. Λίγο παχουλή αλλά οκ. Μασάζ πολυ καλό και δυνατό, το δεύτερο μέρος αδιάφορο. Λέει είναι στην κρίση της εκάστοτε κοπέλας, αν θέλει να κάνει το δεύτερο μέρος . +20 σύνολο 50€. Δε νομίζω να ξανά προτιμηθεί.

Τελευταία τροποποίηση:

giannis_alefragkis

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2015
Like
310
Πόντοι
21

radiohead

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
35
Πόντοι
1
Καλησπερα .. αντιλαμβανομαστε το θεμα οτι πρεπει ν ανανεωνεται το προσωπικο μ νεες αφιξεις γιατι οπως λες κατανταει βαρετο ειδικα γ αυτους π επιθυμουν ποικιλια.. συντομα θα εχουμε καινουργιες κοπελες θα σας ενημερωσω οταν ερθει η ωρα. Για τα προγραμματα τι χρειαζεται ανανεωση θεωρεις οταν δεν γινεται σεξ κ φτανουμε μεχρι το στοματικο.. ακουω πολυ προσεκτικα τα σχολια τι θ μπορουσαμε αλλο ν παρεχουμε σ επιπεδο αισθησιακου μασαζ ..ευχαριστω προκαταβολικα γ τα σχολιαΊ

Όπως είπε και ο ανωτερω φίλος, nuru θελουμε σε στρώμα με το ζεστό τζελ κτλ κτλ

Troublemaker_

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
16
Like
5.099
Πόντοι
1.436
Για εμένα το aqua -golden είναι από τους μεγαλύτερους απατεώνες τόσα χρόνια μας αρμεγουν με εκτόνωση και μόλις άνοιξε το έλεγκανσ αλλάξανε τροπάριο....και πάλι όμως με κοροϊδία παραπάνω λεφτά για τις ίδιες υπηρεσίες και όχι στάνταρ από όλες
Αυτή είναι η φιλοσοφία του ιδιοκτήτη. Εξαπατά τον κόσμο παρότι ο ίδιος ακόμα και τώρα είναι πελάτης σε πολλά μαγαζιά

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.160
Πόντοι
206
Αυτή είναι η φιλοσοφία του ιδιοκτήτη. Εξαπατά τον κόσμο παρότι ο ίδιος ακόμα και τώρα είναι πελάτης σε πολλά μαγαζιά
Αν δει ότι δεν πατάει κόσμος στο μαγαζί του κατευθείαν θα αλλάξει την φιλοσοφία του...όπως και έκανε μόλις άνοιξε το elegance δίπλα....άλλο ένα χαστούκι να φάει και θα αλλάξουν πολλά στο χέρι μας ειναι

KavliarisJohn

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Like
970
Πόντοι
81
Όμορφη είναι στη φάτσα; Γιατί από τότε που σταμάτησε η ευριδικη δε ξαναπατησα
Καλουτσικο είναι ναι.. όταν αρχίζει και στον χαϊδεύει από μπρούμυτα γίνεται ομορφότερο! Πάνε..

• Like
Αντιδράσεις: cheef4

tsarlatanos77

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
390
Πόντοι
21
Πέρασμα από Relax spa Εγνατιας 112 με Στεφάνια. Λίγο παχουλή αλλά οκ. Μασάζ πολυ καλό και δυνατό, το δεύτερο μέρος αδιάφορο. Λέει είναι στην κρίση της εκάστοτε κοπέλας, αν θέλει να κάνει το δεύτερο μέρος . +20 σύνολο 50€. Δε νομίζω να ξανά προτιμηθεί.
κάποιος συναγωνιστείς είπε ότι έχει πετσέτα και εσώρουχο δεν είναι έτσι?

sakis7x

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2022
Like
118
Πόντοι
0
Πριν λίγο καιρό πέρασμα από Βάνα με Θεώνη. Αρκετά καλό μασάζ κ αρκετά καλό 2ο μέρος. Για τα δικά μου γούστα. Έχω δοκιμάσει κ Δόμνα κ Αναστασία. Ποια άλλη αξίζει να δοκιμαστεί?

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.658
Πόντοι
736
σου είναι δύσκολο να απαντήσεις σε ένα ερώτημα κάποιου . τι να ψάξω ποιο πίσω 2916 μηνύματα έχει που ποιο πίσω έλεος αν δεν θες να βοηθήσεις μην λες τίποτα μην σε βάζουμε και στον κόπο να γράψεις
Φιλε μου καλέ δεν ειναι θέμα κόπου, είναι θεμα φιλοσοφίας τούτου του site.
Φαντάζεσαι όλοι να τα θέλουν στο πιάτο εύκολα και γρήγορα σαν και σένα;
Ποιος θα ενημέρωνε;
Ποιος θα έκανε καταδρομικές;
Ποιος θα πετούσε πενηντάρικα προς όφελος του κοινού καλού;
5-10;
Και ολοι οι υπολοιποι θα περίμεναν τους προθύμους ηλιθίους;
Νομιζω οτι ο ΚΑΘΕ καλοπροαίρετος θα δει οτι αυτό είναι το ΔΙΚΙΟ!!!

RedDragon6969

Νέο Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2023
Like
6
Πόντοι
0
Τελικά η Τόκιο αξίζει όσοι έχουν πάει απο εδω δεν έχουν πει αν αξίζει ή όχι .

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.486
Πόντοι
201
Είχα γράψει και παλιότερα ότι είχα δει μια μικρούλα Λίλη στο Κριστάλ, τάχα από Λευκωσία. Πήγε κανείς; Υπάρχει ακόμα το τεμάχιο; Κριτική;

kokomo

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Like
394
Πόντοι
21
Τελικά στο Relax Spa,Εγνατίας 112, πήγε κανένας άλλος; Εγώ μου ζήτησαν πετσέτας εσώρουχο, 2 καλές μικρές είχε. Έφυγα. Άλλος ανέφερε για Στεφανια λίγο γεμάτη που κάνει εκτόνωση.

• Like
Αντιδράσεις: GRxx

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
10.482
Πόντοι
7.095
Τελικά η Τόκιο αξίζει όσοι έχουν πάει απο εδω δεν έχουν πει αν αξίζει ή όχι .
Αξίζει φίλε...είναι φανταστική στο δωμάτιο.
Άνετα την ξεκωλιάζεις
Ενώ οι μ@λακες στην Αθήνα την πάτησαν, το έπαιζε σεμνή και μόνο μέχρι μαλακία έφτανε.
Πάνε και γράψε εντυπώσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom