matrix21
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 27
- Like
- 3.080
- Πόντοι
- 8.355
Την εχει παρει κανεις πριβε να μας πει εντυπωσεις?ok αρα Εβελινα
κοπρος μεγαλος παντως
Ρουμανα?
Διάβασε λιγες σελίδες πισωΤην εχει παρει κανεις πριβε να μας πει εντυπωσεις?
Έχει πιο πίσω κριτικές για το πριβέ της.Στο μεγάλο πριβέ αξίζει.Την εχει παρει κανεις πριβε να μας πει εντυπωσεις?
Εγώ 3 φορές τα τιμάει τα λεφτά της πολύ καλή!Την εχει παρει κανεις πριβε να μας πει εντυπωσεις?
Ποιες είναι αυτές οι κοπέλες;Τι να σου πω... Είναι ψηλή και εύσωμη και περιφερόταν διαρκώς σαν το άλογο πάνω κάτω, αλλά δεν μου άρεσε και πολύ. Πάντως δύο άλλες που χαζεύανε από μακριά συνέχεια τι έκανα επί δυόμιση ώρες, κοζαρανε τι ήθελα να ξοδέψω και μου κουβαληθηκανε ακάλεστες στο τραπέζι μου. Αυτές οι στριπερς μου αρέσουν, που είναι ορεξατες και κόβει το μάτι τους γενικά, δεν πα να'ναι και στην άλλη γωνία του μαγαζιού. Ξέρουν πως θα φερθούν στον καθένα πελάτη ανάλογα με το στυλ του που το "διαβάζουν" αμέσως, αλλιώς αδερφέ τα λεφτά θα είχανε μείνει στην τσέπη μου και δεν θα είχανε πάει στο μαγαζί...
Αχχχ Αντζέλικα που μας έφυγες...Πάμε ένα Σάββατο βράδυ στο μαγαζί με κολλητό λίγο πριν της 03:00, μια παρέα με 2/3 πιτσιρίκια μπροστά στην υποδοχή τους έιχαν στο περίμενε, άλλη μια παρέα με 3 αγοράκια και ένα κοριτσάκι τους βάζουν αναμονή, και μας μας κάνει νόημα να περάσουμε κατευθείαν. Ακούω τα πιτσιρίκια να λένε: Ε αφού φάγαμε πόρτα στα άλλα μαγαζιά ας πάμε εδώ.
Το έχει πάρει το αυτί μου μερικές φορές τα Σάββατα που βγαίνει έξω η νεολαία.
εχεις ινστα αντζελικας;Αχχχ Αντζέλικα που μας έφυγες...
Τι να το κάνεις τώρα? Αφού έχει φύγει εδώ και καιρόεχεις ινστα αντζελικας;
δε πειραζει δωστο μου εαν το εχειςΤι να το κάνεις τώρα? Αφού έχει φύγει εδώ και καιρό
όχι από το λουξεμβούργοok αρα Εβελινα
κοπρος μεγαλος παντως
Ρουμανα?
6932.....7Καλησπέρα μάγκες οποίος έχει το τηλ της εβελνινας και μου το στείλει κερδίζει paysafe.....
Ειναι περιπτερας ο πατερας σου?Καλησπέρα μάγκες οποίος έχει το τηλ της εβελνινας και μου το στείλει κερδίζει paysafe.....
Καλησπέρα μάγκες οποίος έχει το τηλ της εβελνινας και μου το στείλει κερδίζει paysafe.....
Ε μόλις γυρίσει θα ψηστειΈχει πάει Ρουμανία τώρα η αλόγα! Τι να το κάνεις
Τώρα που κάνει διακοπές ποια έχει ποιοτική μπριζόλα;