Όπως στις φωτός . Καθαρή,ωραία πίπα , θηλυκή πολύ εκτός από την φωνή που είναι κάπως βαριά. Το εργαλείο της μικρό δεν ξέρω αν είναι λειτουργικό για παθητικούς. ήταν λίγο ακριβή .Ξέρουμε κάτι γι αυτήν?![]()
6946284237 Επαγγελματικό μασάζ από ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ
ΕΧΩ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΑ !! Εάν δεν βγάζει κλήση παρακαλώ ξανακαλεστε , ευχαριστώ Είμαι ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ κορίτσι και σε περιμένω στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μου για στιγμές χαλάρωσης, πάθους και ερωτισμού. Το υπέροχο χαλαρωτικό μασάζ θα είναι μόνο η αρχή για να ακολουθήσουν στιγμές που θα...kanesex.com
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αγγελίες Transexual
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sexaki.com
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Συνάντηση αργά μετά από πολλά ποτά.την βρήκα με όρεξη. Όπως στις φωτός κροσακι.καθαρη με μεγάλο εργαλείο .εγώ ήμουν ενεργητικός.εκατσα γύρω στην μιάμιση ώρα. Έχυσα δύο φορές εγώ τρεις αυτή!αν την βρεις σε καλή διάθεση θα περάσεις καλά.τωρα για τα λεφτά που ζητά τι να πωΚαλησπέρα, άποψη γι αυτήν;
![]()
⭐⭐⭐⭐⭐ Σεξ 150€ cyber 50€ texting 50€ τηλεφωνικό 25€
Γειά, με λένε Κατερίνα, είμαι Ελληνίδα τρανς με πολύ όρεξη και καλή διάθεση να περάσουμε μαζί όμορφες στιγμές και να ανακαλύψουμε τον κόσμο της λαγνείας. Κάθε άτομο στον κόσμο είναι μοναδικό και ξεχωριστό. Αντιμετωπίζω τον καθένα όπως θα ήθελα να μου συμπεριφέρονται, με τον πιο ιδιαίτερο και...kanesex.com

Κουβανεζα με Μεγάλη σοκολατενια πουτσα
Είμαι η Lisy Lopez, μια Κουβανή γυναίκα γεμάτη αυτοπεποίθηση, με εντυπωσιακά πόδια και ένα πολύ μεγάλο εργαλείο. Στη σεξουαλική εμπειρία, μπορώ να είμαι είτε η κυρίαρχη θεά σου είτε να σου προσφέρω μια τρυφερή εμπειρία σαν σύντροφος, προσαρμοσμένη εξ ολοκλήρου στις προτιμήσεις σου. Προσαρμόζω...

Καλημέρα έχει κάποιος εμπειρία;
pa-poutsis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 10
- Like
- 466
- Πόντοι
- 291
Δεν την πετυχαίνω ποτε!!!απ τα καλητερα στη πολη μας !!!!
Παίρνω τηλ κατά καιρούς εδώ κ μήνες
batraxos!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 5.112
- Πόντοι
- 606
ξαναπαρε
ggg777
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 828
- Πόντοι
- 86
Κάνει και μασάζ όπως λέει στην αγγελία ;Όπως στις φωτός . Καθαρή,ωραία πίπα , θηλυκή πολύ εκτός από την φωνή που είναι κάπως βαριά. Το εργαλείο της μικρό δεν ξέρω αν είναι λειτουργικό για παθητικούς. ήταν λίγο ακριβή .
perseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2006
- Κριτικές
- 7
- Like
- 4.128
- Πόντοι
- 736
Γνώμη μου φίλος.Ψαξε κάτι άλλο καλύτερα που έχει και κάποια κριτική .Σ ευχαριστω πολυ.Κ γω την βλεπω χρονια κ μου εχει κανει εντύπωση οτι δεν εχει σχολιαστει ποτε.Εμενα κατι μου βγαζει παντως...
Δεν το είχα ζητήσει αλλά νομιζω αν θες κανειΚάνει και μασάζ όπως λέει στην αγγελία ;
Ναι αρκετά ειναι τυπεΚ εγώ για να με γάμησει σκέφτομαι...Απλά είναι τα 150 αρκετά...Για αυτό ρωτάω
Foxvillager
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2017
- Like
- 53
- Πόντοι
- 1
batraxos!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 5.112
- Πόντοι
- 606
πολυ καλη μουτρο εχω βρεθει μαζυ της παλιοτερα περασα πολυ ωραια ......απλα κανει ραντεβου στ ξενοδοχειο αυτο ειναι τ κακο αν ειχε τ χωρο της θα την ε[ερνα συχνα
batraxos!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 5.112
- Πόντοι
- 606
δεν ξερω αν εχει αλαξη κατυ απο τοτε η αλυθεια ειναι πανε χρονια!!!!!

ela sto χώρο στην Καλλιθεα. 6909203753
ελα να παιξουμε ενεργοπαθτικα με ανεση χρονου μεγαλα προσοντα 6909203753

Αθήνα Πατήσια... έλα να περάσουμε όμορφα
Πατήσια Αθήνα μια σέξυ ψηλή και εντυπωσιακη παρουσία σε υποδεχεται στον καθαρό και άνετο χώρο της να περάσουμε στιγμές καυλας και χαλάρωσης . Προσφέρεται χαλαρωτικό μασάζ . Είμαι ενεργοπαθητική με πολυ ικανοποιητικα προσοντα ...τηλ 698.747.0982 χωρίς απόκρυψη μόνο

Καλή. Κ καλά προσόνταΚαι γι αυτήν;![]()
Αθήνα Πατήσια... έλα να περάσουμε όμορφα
Πατήσια Αθήνα μια σέξυ ψηλή και εντυπωσιακη παρουσία σε υποδεχεται στον καθαρό και άνετο χώρο της να περάσουμε στιγμές καυλας και χαλάρωσης . Προσφέρεται χαλαρωτικό μασάζ . Είμαι ενεργοπαθητική με πολυ ικανοποιητικα προσοντα ...τηλ 698.747.0982 χωρίς απόκρυψη μόνοkanesex.com
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 40
- Like
- 9.655
- Πόντοι
- 4.510
Έχει δοκιμαστεί;Καλή. Κ καλά προσόντα
giorgos_07
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 11
- Like
- 503
- Πόντοι
- 311
Ξερουμε κατι για εδω παιδια
kanesex.com
Meno renth
6946822990 Έχω δηκομ μου χώρο ΙΜΕ ενργο παθητική με πόλη πατοσ στο Σέχ μην με φαντάζεστε μόνο έλα κει δοκημα σε με να δης πόσο ωραία τα περασης μαζη μου6993509437

είδα τις φωτογραφίες κ τρόμαξα.Ξερουμε κατι για εδω παιδια
Meno renth
6946822990 Έχω δηκομ μου χώρο ΙΜΕ ενργο παθητική με πόλη πατοσ στο Σέχ μην με φαντάζεστε μόνο έλα κει δοκημα σε με να δης πόσο ωραία τα περασης μαζη μου6993509437kanesex.com
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 31K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις
- 7K