- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 207
- Like
- 68.242
- Πόντοι
- 48.917
Σαξο 1998 αφού έχω σαν ατηνεζοΟ τραλάκης λέει ότι δεν μπορείς να έρθεις γιατί έχεις τζιπάκι 18ετίας!![]()
.. πού λεφτά για να αγοράσουμε τζιπ;;
Τελευταία τροποποίηση:
Σαξο 1998 αφού έχω σαν ατηνεζοΟ τραλάκης λέει ότι δεν μπορείς να έρθεις γιατί έχεις τζιπάκι 18ετίας!![]()
Σαξο 1998 αφού έχω σαν ατηνεζο
.. πού λεφτά για να αγοράσουμε τζιπ;;![]()
Ναι αλλά οχταψηφθο αριθμό και κάργα δεξιός ......άρα ι κατάλληλος για την dyana μουΜε Saxo και θέλεις γάμο με Κολομπιάνα και γάμο από Πατριάρχη;
Κάτσε να στείλω στο Alex να πάρεις πούλο οριστικά. Έχουμε καλύτερες προτάσεις.![]()

Ναι αλλά οχταψηφθο αριθμό και κάργα δεξιός ......άρα ι κατάλληλος για την dyana μου![]()
Έστειλα ήδη στο bacanak κ σε λίγες μέρες προσγειώνεται το λκαρ τζετ να πάρει το μωρό..Evidence θέλουμε bro, και με ρωσοφιλίες και σιγοντάρισμα στους ζαίους έχεις χάσει πόντους, απομακρύνεσαι από την Dyana.![]()
σε λίγες μέρες προσγειώνεται το λκαρ τζετ
Τύπε οι μοντέρνοι δεξιοί ψηφίζουν κκεΘα επιστρέψει άδειο μπρο μου, έχουμε κάνει συμφωνία με τον Alex και την φυγαδεύαμε μέχρι να ασπαστείς ξανά τις δεξιές σου ρίζες.![]()
θα ηθελα μια νυχτα σε ενα δωματιο εκει...εχει τζακουζι λες;
Φορ γιου τσίμπα 3 γουίλ μπι μπέτερΤο c3 air cross sub τα σπαει
Τύπε οι μοντέρνοι δεξιοί ψηφίζουν κκε
Χτες αγόρασα κ βερες
ΕΠΤΑ τηλεχειριστήρια κλιματιστικών και ακριβά μπάνιαΚαλα τωρα, περιμενε εσυ απο το γιουβαρ-λακη.
Εδω μετα απο 2 χρονια που εφαγε το τουβλο στον πατο ψελλιζε οτι τελικα…..ηταν πολλα, γι αυτο δεν εβαλε τα πενταπλασια.
Ενα εισητηριο του μετρο της Νεας Υορκης και δυο-τρια τηλεκοντρολ ειναι ολη η περιουσια του.
Ο ΚΟΥΡΑΔΑΣ.
Καλά ρε είναι δυνατόν να αγοράσω όπως οι κοινοί θνητοί;; Δλδ ο βασιλιάς πηγαίνει κ αγοράζει;;; Έλεος ..Βάλε απόδειξη να δούμε το κόστος, μπας και είσαι τσίπης σαν τον τραλάκη_19,3!![]()
Ναυάγιο Νιο έχει φάει πόρτα σε μπουρδέλο και εσύ περίμενες να τον αφήσουν να μπει μέσα στο μεγάλη Βρετανία...Λάκισε τελικά ο Nio φίλε μου.
Δεν ξέρω αν κώλωσε ή έχει τρεχάματα πάνε-έλα στην φυλακή να κανονίζει πως θα κατέβει ο Κασίδας στις εκλογές.
Να του δώσουμε λες μια ακόμα ευκαιρία το επόμενο Σ/Κ ή μπα… δεν…![]()
Καλά ρε είναι δυνατόν να αγοράσω όπως οι κοινοί θνητοί;; Δλδ ο βασιλιάς πηγαίνει κ αγοράζει;;; Έλεος ..
Παραγγελία από Σιέρα Λεόνε σε αδαμαντορυχειο κ αποστολή εδώ αφού έχουμε κ μέλος που ασχολείται με αυτά
Στείλε λεπτομέρειες αδερφέ γιατί αρχίζω να ερωτεύομαι κι εγώ!![]()

Ναυάγιο Νιο έχει φάει πόρτα σε μπουρδέλο και εσύ περίμενες να τον αφήσουν να μπει μέσα στο μεγάλη Βρετανία...![]()
Και κατι για μασιφ επιπλα ψελλιζε αλλα τελικα γραφειακι ΙΚΕΑ εχει για τον υπολογιστη.ΕΠΤΑ τηλεχειριστήρια κλιματιστικών και ακριβά μπάνια