Nicole
Call-Girl
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Like
- 36.622
Βεβαια δουλευω αυριο ! Απο τις 14:00 ηωρα μεχρι 22:00Nicole καλημέρα, αύριο δουλεύεις;;
Βεβαια δουλευω αυριο ! Απο τις 14:00 ηωρα μεχρι 22:00Nicole καλημέρα, αύριο δουλεύεις;;
Υπάρχει κάποια φώτο από Εύα?Καλημερα και χρονια πολλαΗ Σοφια που κανει απλο μασαζ και εγω μ την Ευα που κανουμε αισθησιακο μασαζ!
Σήμερα δεν δουλεύετε?Βεβαια δουλευω αυριο ! Απο τις 14:00 ηωρα μεχρι 22:00
Γιατί υπάρχει από την Νικόλ?Υπάρχει κάποια φώτο από Εύα?
Νικόλ στείλε μου κι εμένα......Καλησπερα σας. Σας εχω απαντησει σε προσωπικο μηνυμα
Καυστικη .....η παρεμβαση σου στο νημα Τroublemaker για την ...Να προτείνω κατι
από τη στιγμή που η Νικόλ από το elegance Έχει δημιουργήσει προφίλ και ανταλλάσσει μηνύματα καλό είναι να δημιουργηθεί ένα ξεχωριστό thread
Η Νάνσυ μας τελείωσε????Χρόνια πολλά Χριστός Ανέστη...
Νικόλ γειά σου, αν μπορείς στείλε και σε μένα ινφο.Καλησπερα σας. Σας εχω απαντησει σε προσωπικο μηνυμα
Υπάρχει τυπε την στέλνει Viber.Γιατί υπάρχει από την Νικόλ?
Καλησπερα , ευχαριστω για τα καλα λογια και για την θερμη υποδοχη στο σαιτ. Δεν εχω σκοπο να σας κουρασω στο νημα με συνεχες ποστ , σας συστηθηκα κ πλεον θα απανταω σε προσωπικα μηνυματα μονο για οτι αποριες εχετε και προκυψουν. Το χαμηλο προφιλ μ χαρακτηριζει γνκ γ οσους μ εχετε γνωρισει απο κοντα απλα θεωρησα τιμιο εφοσον μπαινω κ σας διαβαζω ν κανω προφιλ για ν εχουμε πιο αμεση επικοινωνια ..Καυστικη .....η παρεμβαση σου στο νημα Τroublemaker για την ...
Nicole elegance
Για ποιο λογο να γινει αυτο ??? ....Ισα ισα η κοπελα μαs αυτοσυστηθηκε χωριs κομλεξ και υπονοουμενα απαντησε σε προσωπικα μυνηματα οσουs ρωτησαν πληροφοριεs για τιs υπηρεσιεs τηs και για το στιγμα του ιδυματοs που εργαζεται στο "Elegance
H Nicole elegance massage απεναντιαs αν κρατησει χαμηλο προφιλ στο νημα καλοδεχουμενη να ειναι .....και χρησιμη οσο ποτε....Πιστευω προσωπικα θα δωσει νεα κατευθινση στα εξτρα των υπηρεσιων στον αδικημενο χωρο του massage τηs ποληs μαs....Παρεπιπτοντοs Nicole προφανοs ειμαι εναs απο αυτουs που την προιγουμενη εβδομαδα κατ ιδιαν σου προτεινα να γινειs μελοs και να συμετασχειs στο νημα ωs μελοs kαι οχι ωs απλοs επισκεπτηs και πολυ καλα εκανεs .
Nikole καλησπέρα. Αν μπορεις ενημέρωσε με για όλα τα σχετικα πακέτα + τιμές. Και καμια φωτο δε θα με χαλάσει! Ευχαριστώ!Βεβαια δουλευω αυριο ! Απο τις 14:00 ηωρα μεχρι 22:00