Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 40.502
- Πόντοι
- 28.246
Γιατι δεν σου κανει; Χολερα εχει;Κατσε μη διαβασουμε κανα ωραιο πρωι "κοντα στην επιστροφη του στον αγαπημενο του ολυμπιακο ο Τιμουρ"..
Γιατι δεν σου κανει; Χολερα εχει;Κατσε μη διαβασουμε κανα ωραιο πρωι "κοντα στην επιστροφη του στον αγαπημενο του ολυμπιακο ο Τιμουρ"..
ΧονδρόΚατσε μη διαβασουμε κανα ωραιο πρωι "κοντα στην επιστροφη του στον αγαπημενο του ολυμπιακο ο Τιμουρ"..
χολερα δεν ξερω αν εχει αλλα αυτο που δεν εχει σιγουρα ειναι ιδεαΓιατι δεν σου κανει; Χολερα εχει;
Μου φαίνεται πως θα καταλήξουν στον Εβραίοχολερα δεν ξερω αν εχει αλλα αυτο που δεν εχει σιγουρα ειναι ιδεα
ΝΑΙεγω θα ημουν ευχαριστημενος με τακαρο λεμονη 5ετες συμβολαιο![]()
Καύλακαποιος εχει κατσει σε μια γωνια και μας τρολλαρει ανελεητα...
![]()
ΤΝΤ Sport: «Ανακοινώνει τον Γκατούζο ο Ολυμπιακός»
Ο Ολυμπιακός αναμένεται να ανακοινώσει σύντομα τον Τζενάρο Γκατούζο, όπως αναφέρει το δημοφιλές Μέσο της Πορτογαλίας «TNT Sport».www.sportal.gr
Σκαρπα θελεις; Ειναι η επομενη κινηση μετά τον χαμες που ο Μαρινακης θα τιναξει την μπανκα. Δεν το λεω εγω, ετσι γραφουν.χολερα δεν ξερω αν εχει αλλα αυτο που δεν εχει σιγουρα ειναι ιδεα
Εγω λεω να παμε να τα πουμε στο νημα της νικολετας που δεν εχει τρολ,να μαζεψουμε και κανα πμ...Σκαρπα θελεις; Ειναι η επομενη κινηση μετά τον χαμες που ο Μαρινακης θα τιναξει την μπανκα. Δεν το λεω εγω, ετσι γραφουν.
Ποια ειναι η πουτανα;Εγω λεω να παμε να τα πουμε στο νημα της νικολετας που δεν εχει τρολ,να μαζεψουμε και κανα πμ...
μια σε ενα κοτερο...δεν την ξερειςΠοια ειναι η πουτανα;
ερχομαι....Εγω λεω να παμε να τα πουμε στο νημα της νικολετας που δεν εχει τρολ,να μαζεψουμε και κανα πμ...
να μας λειπειςερχομαι....
ε εισαι μοιυνης τελικα....κριμα και ελεγα τα καλυτερα για σενανα μας λειπεις
σε ποιον???ε εισαι μοιυνης τελικα....κριμα και ελεγα τα καλυτερα για σενα![]()
ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΑΙΤ...ΜΠΙΡΛΑΣ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΜΕΛΩΝΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΝΕΡΑΚΙΑσε ποιον???
οχια με ανεβαζεις δεντρογαλια με κατεβαζεις ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΗΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΑΙΤ...ΜΠΙΡΛΑΣ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΜΕΛΩΝΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΝΕΡΑΚΙΑ
Θέλω να ελπίζω να μην έρθειΛοιπον παμε....ποσες εβδομαδες θα αντεξει ο Γκατουζαρος πριν παραιτηθει μολις δει πως λειτουργει το πραγμα στην Ολυμπιακαρα του Χοντρου;