troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 39.563
- Πόντοι
- 5.506
δεν ξερω απο τετοια....ειμαι του κρεατος εγωπαντα μαστιχα στα τσουρεκια ρε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
μαχλεπι?δεν ξερω απο τετοια....ειμαι του κρεατος εγω
δεν ξερω απο τετοια....ειμαι του κρεατος εγωπαντα μαστιχα στα τσουρεκια ρε
μαχλεπι?δεν ξερω απο τετοια....ειμαι του κρεατος εγω
αααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχχαχααχαχχαχαχαχχαχαχαχααααααααααααααααααααναμενουμε ρηπορτ δαλαι απο τσοντοσινεμα ποσο παει το ταχυνει εκει!
μαχλεπι βαζουν μεσα διαχρονικα και καρδαμο λεει η κυρα αναλογα την συνταγη..κυρα βαζει και μαστιχαδεν ξερω απο τετοια....ειμαι του κρεατος εγω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
μαχλεπι?
ετσι....δωσε γνωσημαχλεπι βαζουν μεσα διαχρονικα και καρδαμο λεει η κυρα αναλογα την συνταγη..κυρα βαζει και μαστιχα
μαγειριτσα δεν μου αρεσει προτιμω γαρδουμπακιαετσι....δωσε γνωση
απογευμα συνταγες για μαγειριτσα
εισαι παραδοσιακος ΔΕΞΙΟΣ ομως.....νοιωσεμαγειριτσα δεν μου αρεσει προτιμω γαρδουμπακια
εχεις δικιο ατοπημα μου αυτο με την μαγειριτσαεισαι παραδοσιακος ΔΕΞΙΟΣ ομως.....νοιωσε
Και γιατί δεν αγοράζεις από κανέναν σουσαμοπαραγωγό ταχίνι;;γαμανε,ΓΑΜΑΝΕ...ειμαι πολυχρονος φαν ταχινιου
δεν το μπορω το σκετο..για χρονια επαιρνα Εδεσσης με μελι και σχετικα προσφατα ανακαλυψα αυτα τα ωραια του ΚΑΡΙΟΛΗ ΧαιτογλουΚαι γιατί δεν αγοράζεις από κανέναν σουσαμοπαραγωγό ταχίνι;;
Να δεις που θα είσαι κ με κανένα συμφωνο διαβίωσης σαν τον Άλεξ και μάς το παίζεται κ δεξιοί;!!εχεις δικιο ατοπημα μου αυτο με την μαγειριτσα![]()
ειμαι ΠΑΡΔΟΣΙΑΚΟΣ εγω εμεινα στον αρραβωναΝα δεις που θα είσαι κ με κανένα συμφωνο διαβίωσης σαν τον Άλεξ και μάς το παίζεται κ δεξιοί;!!![]()
παντα μαστιχα στα τσουρεκια ρε
ειχε παρει κυρα αλλα δεν τολμησα να την δοκιμασω
Και οχι μονο. Φοβερη λεμοναδα με μαστιχα, ιδιως για οσους σιχαινονται τις σοδες οπως εγω, κανει ιδια δουλεια. Χωνευτικη.

Γιατι τυπε; Εδω εχεις πλακωσει διαβαζω τα ταχινια. Η λεμοναδιτσα σε πειραξε;ειχε παρει κυρα αλλα δεν τολμησα να την δοκιμασω![]()
μου φανηκε καπως αλλα αν κατσει θα την δοκιμασωΓιατι τυπε; Εδω εχεις πλακωσει διαβαζω τα ταχινια. Η λεμοναδιτσα σε πειραξε;
Χανεις.
Δεν ξέρω,δεν ψωνίζω ποτέ από ΑΒ.
Απλά παρακολουθώ τα πάντα που αφορούν τα S/Mγια εργασιακούς λόγους.
επειδη δεν εχει βγαλει ακομα ο χαιτογλου....ειχε παρει κυρα αλλα δεν τολμησα να την δοκιμασω![]()
μουνης μιλαμε Κλοεπειδη δεν εχει βγαλει ακομα ο χαιτογλου....