Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Που την θυμήθηκες αυτήν τώρα;Ξερουμε τιποτα?

Λεει cekc στο προφιλ, γι αυτο ρωτησαΠου την θυμήθηκες αυτήν τώρα;
Της είχα προτείνει παλιότερα ραντεβού με δώρο και μου είπε να το βάλω από πίσω μου το δώρο...![]()
Iσχυει...εμενα μου ειχε στειλει παλια φωτο απο καποια δικια της,μπαζακι ηταν ομως..Λεει cekc στο προφιλ, γι αυτο ρωτησα
Η φωτογραφία δεν ισχύει άσχετη είναι Παλιά έκανε ραντεβού τώρα κάνει την τσατσά Μεσολαβεί για άλλες υποθέτω με το αζημίωτο αν γράψεις κάποια θα σου στείλει Ένα φεγγάρι που μιλούσα έλεγε ότι είναι Κίεβο αλλά πιστεύω για ξεκάρφωμα το έκανεΞερουμε τιποτα?
Ναι ρε φίλε, αστεία το λέω....Λεει cekc στο προφιλ, γι αυτο ρωτησα
Έτσι! Πρέπει πάντα να κοιτάμε και το μέλλονΑν κρίνω από το εύρος ηλικίας που έχει βάλει δύσκολα να είναι του σπορ...
Κλασσική περίπτωση αναζήτησης σχέσης - χορηγού (μπορεί στο μέλλον να το γυρίσει και να γίνει του σπορ)...
Αναμένουμε λοιπόν χαχχαΑν κρίνω από το εύρος ηλικίας που έχει βάλει δύσκολα να είναι του σπορ...
Κλασσική περίπτωση αναζήτησης σχέσης - χορηγού (μπορεί στο μέλλον να το γυρίσει και να γίνει του σπορ)...
Δεκτόν εάν και πολλές φορές άλλα γράφουν και άλλα κάνουνΑν βάλεις στο Google Translate το κείμενο που γράφει στο προφίλ της, θα σου βγάλει η μετάφραση ότι δεν ενδιαφέρεται για ασωτείες... Άρα δεν είναι του σπορ...
αρα σίγουρα ψάχνει λεφτά..Αν βάλεις στο Google Translate το κείμενο που γράφει στο προφίλ της, θα σου βγάλει η μετάφραση ότι δεν ενδιαφέρεται για ασωτείες... Άρα δεν είναι του σπορ...
Τύπε ελπίζω να έχεις στείλει τίποτα γιατι έχουν περάσει μέρες και θα πεινάει...μια Ζλατα που δουλευει και σε στουντιο πειραιως 193,εστειλε και σε σας μηνυμα οτι εχει ξεμεινει καπου στην ευρωπη και θελει λεφτα για να επιστρεψει?
Αυτό δεν κάνουν (σχεδόν) όλες;αρα σίγουρα ψάχνει λεφτά..
ωραιο deal χαχαχαχαχΜου ζητησε μια τσαντα hermes να πηδηχτει. Της αντιπροτεινα μια ferrari. Κι εφυγε
Έφυγε με τη Φεράρι!!??? Χαχαχαωραιο deal χαχαχαχαχ
Μάλλον με το παπαρι χαχαΈφυγε με τη Φεράρι!!??? Χαχαχα