You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)
kokomo
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2010
- Like
- 394
- Πόντοι
- 21
Την έχω πάρει εγώ σπίτι 2 φορές...έχει πολλά ψυχολογικά...όμορφη όμως..ψηλή μελαχρινή γύρω στα 28..μασάζ με εκτόνωση 30 ευρώ, ποδολαγνεία 40 ευρώ.....αν έκανε και κανένα μπάνιο ή ντυνόταν πιο ωραία και όχι με μια παλιοφορμα γκρι θα ήταν πιο όμορφη!Καλησπέρα! Έχει κάποιος εμπειρία με αυτή την κοπέλα ; επαγγελματικη μαλαξη - Θεσσαλονίκη Υγεία - Ομορφιά - Θεραπείες Υπηρεσίες Ν. Θεσσαλονίκης, Μακεδονία (75128-7) FreeList.gr
Tsouvi
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 702
- Πόντοι
- 81
Αγαπητέ συνάδελφε όλες οι γνώμες είναι αποδεκτές και το γούστο του καθενός είναι υποκειμενικό αλλά μήπως λέω μήπως υπερβάλλεις λίγο για την εμφάνιση της συγκεκριμένης κοπέλας; Τα χείλια είναι ότι πρέπει για να τα βάλω τώρα στο αμάξι που θα αλλάξω λάστιχα . Το μασάζ χάδι . Έχει όντως θεϊκές βυζαρες . Αυτή είναι η γνώμη μου. Δεν σου κάνω παρατήρηση . Μην παρεξηγηθώ και έχουμε τζαμπα αντιπαράθεσηΕπισκέφθηκα το Krystal επί της Μοναστηριού για ραντεβού με την Μπελλα τη περιβόητη κάθε φορά που έπαιρνα κενό καθόλου η αυτή η το μαγαζί.
Λαό θάλασσα στο Krystal από κόσμο πάνε καλά οι δουλειές με τον Κουλη από ότι βλέπω
Πολλές κοπέλες η μία ποιο όμορφη από την αλλη δεν ήξερα που να κοιτάξω, και ξαφνικά τα μάτια μου πεταχτηκαν σαν του κογιότ από το road runner μόλις ήρθε στο σαλόνι η Μπελα τι βυζιααααααα είναι αυτά Παναγία μού, πρέπει να έγινα ολίγον ρεζίλι τι μου έλεγαν τίποτα δεν άκουγα σα χάνος κοιτούσα τα βυζια και μετά έρχεται και το δεύτερο εγκεφαλικό μόλις γύρισε για να με πάει δωμάτιο και βλέπω τη κωλαρα, έλεγα από μέσα μου μαλακιες για να μη χυσω πριν καν μπω στο δωμάτιο.
Τοσα χρόνια τέτοιο μουνι δεν έχω δει, μου είπαν ότι δούλευε αλλού παλιά χτυπάω το κεφάλι μου ότι δεν την ήξερα.
Άρχισε να με κάνει μασάζ εμένα ο πουτσος έτοιμος να τρυπήσει το κρεβάτι, είχα και κάτι αγαμιες,
Πιάσαμε κουβέντα για να ξεχαστω,ωραίο μασάζ με δύναμη στον αυχένα και στη πλάτη πολύ καλό σοσιαλ.
Τη πουτσομαλλαξη η κοπέλα την έχει σπουδάσει και με διδακτορικό.
Μου χαιδευε αρχιδια και πουτσα με τις νύχτες της ενώ της ρουφαγα σα μωρό τα βυζια
Ούτε 3 λεπτά δεν άντεξα ο έρμος.
Θα ξαναπάω γτ θέλω ισπανικό θέλω να της ρούφηξω το μουνι
Ελπίζω να τα κάνει
Τα γράφω και μου σηκώθηκε πάλι.
Κόστος 30 + 20
Σωμα: 10/10
Πρόσωπο: 10/10
Σοσιαλ:8/10
Μασάζ: 7/10
Εκτόνωση: 100000/10
Φεύγοντας μου σύστησε κάτι πιτσιρίκες εται όπως ήμουν εγώ και τη μάνα μου να μου συστηνε ούτε που θα καταλάβαινα.
Μπράβο μανάρι μ
Στη μάνα σου, στο Θεό, στον παλατικο?
Όποιος σε έκανε έτσι τα σέβη μου
συνάδελφε, εννοείς ότι είναι βρώμικη? και παρά το ότι είναι βρώμικη, να ρωτησω ότι επειδη είναι όμορφη ομως την πήρες 2 φορές? κάθεται για γαμήσι ή μονο εκτονωση χωρίς πιπα?Την έχω πάρει εγώ σπίτι 2 φορές...έχει πολλά ψυχολογικά...όμορφη όμως..ψηλή μελαχρινή γύρω στα 28..μασάζ με εκτόνωση 30 ευρώ, ποδολαγνεία 40 ευρώ.....αν έκανε και κανένα μπάνιο ή ντυνόταν πιο ωραία και όχι με μια παλιοφορμα γκρι θα ήταν πιο όμορφη!
Tsouvi
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 702
- Πόντοι
- 81
Εμένα πάντως δεν μου απαντάει που προσπαθω 1-2 μερες να επικοινωνήσωσυνάδελφε, εννοείς ότι είναι βρώμικη? και παρά το ότι είναι βρώμικη, να ρωτησω ότι επειδη είναι όμορφη ομως την πήρες 2 φορές? κάθεται για γαμήσι ή μονο εκτονωση χωρίς πιπα?
Tsouvi
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 702
- Πόντοι
- 81
Πέρασμα από το Κρισταλ και ραντεβού με την Μπελλα . Όπως είπα και στο post που έκανα λίγο πιο πάνω δεν μπορώ να πω ότι ενστερνίζομαι και ασπάζομαι τις γνώμες που ακούγονται ότι είναι κροτίδα σε θέμα εμφάνισης . Έχει βυζαρες αλλά κάπου ξέχασε να σταματήσει ο γιατρος στο φούσκωμα των χειλιών . Ευγενική όμως , μασάζ τίποτα ιδιαίτερο . Δεν τα έκλαψα αλλά δεν θα την επέλεγα ξανά νομίζω . Παρούσες η ηρωική Ανδριάνα και άλλη μια κοντουλα μελαχρινή η οποία μου φάνηκε καλή αλλά δεν συγκράτησα όνομα . Αυτά για την ώρα . Τα σέβη μου και καλό Σαββατόβραδο !!!
Sardelas4
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2022
- Like
- 2.429
- Πόντοι
- 446
Στο πουτσοπαιξιμο και στην καθαριοτητα ειναι τοπ. Σαν ροφος εγινε με τις πλαστικες. Στο βενους ηταν προκλητικα ξεπετα. Τωρα παλι πανω κατω τα ιδια στο δευτερο περασμα που εκανα. Εχουν χαζεψει απο τα πολλα πενηνταρικα. Μποικοταζ θελει αλλα παιρνεις τηλ και σε λενε δεν υπαρχει κενο. Βαρεστε και καμια σπιτι ρε αλανια ολες στα λαδομαγαζα πατε και τις ριχνετε;Πέρασμα από το Κρισταλ και ραντεβού με την Μπελλα . Όπως είπα και στο post που έκανα λίγο πιο πάνω δεν μπορώ να πω ότι ενστερνίζομαι και ασπάζομαι τις γνώμες που ακούγονται ότι είναι κροτίδα σε θέμα εμφάνισης . Έχει βυζαρες αλλά κάπου ξέχασε να σταματήσει ο γιατρος στο φούσκωμα των χειλιών . Ευγενική όμως , μασάζ τίποτα ιδιαίτερο . Δεν τα έκλαψα αλλά δεν θα την επέλεγα ξανά νομίζω . Παρούσες η ηρωική Ανδριάνα και άλλη μια κοντουλα μελαχρινή η οποία μου φάνηκε καλή αλλά δεν συγκράτησα όνομα . Αυτά για την ώρα . Τα σέβη μου και καλό Σαββατόβραδο !!!
Tsouvi
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 702
- Πόντοι
- 81
Δεν μπορώ να διαφωνήσω ούτε σε ένα σημείο . Απόλυτα σωστόςΣτο πουτσοπαιξιμο και στην καθαριοτητα ειναι τοπ. Σαν ροφος εγινε με τις πλαστικες. Στο βενους ηταν προκλητικα ξεπετα. Τωρα παλι πανω κατω τα ιδια στο δευτερο περασμα που εκανα. Εχουν χαζεψει απο τα πολλα πενηνταρικα. Μποικοταζ θελει αλλα παιρνεις τηλ και σε λενε δεν υπαρχει κενο. Βαρεστε και καμια σπιτι ρε αλανια ολες στα λαδομαγαζα πατε και τις ριχνετε;
Tsouvi
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 702
- Πόντοι
- 81
Καλημέρα .Καλησπερα στην ομάδα καινούριος και εδώ και στην πόλη.. crystal elegance kai luxury που βρίσκονται
Μοναστηριου
Βας.ολγας
Εύοσμο
Με την σειρά που τα ανέφερες
Ευχαριστώ πολύ αδερφε καλή σου μέρα θα τα κοιτάξω και τα τρία με τη σειραΚαλημέρα .
Μοναστηριου
Βας.ολγας
Εύοσμο
Με την σειρά που τα ανέφερες
Δεν βρίσκω διευθύνσεις στο ίντερνετ..Ευχαριστώ πολύ αδερφε καλή σου μέρα θα τα κοιτάξω και τα τρία με τη σειρα
mr migiagki
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2022
- Like
- 393
- Πόντοι
- 21
Μοναστηριου 93 αΔεν βρίσκω διευθύνσεις στο ίντερνετ..
Βασιλης Ολγας 126(αν θυμάμαι καλά)
Μεγάλου Αλεξάνδρου αριθμό δεν θυμάμαι ακριβώς
KavliarisJohn
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2022
- Like
- 970
- Πόντοι
- 81
Πάρε τηλ για ραντεβού και θα σου πουν ταγοριμ.. μπες insta τις έχει!Δεν βρίσκω διευθύνσεις στο ίντερνετ..
SOXEM
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 5
- Like
- 469
- Πόντοι
- 300
Βόλτα από luxury για διπλό με Αντζελίνα και Μιχαέλα.ατζελιναρα σταθερή αξία, υπέροχο μασάζ και δεύτερο μέρος.μιχαελα άσχετη και ακατάλληλη τελείως, μακρια...γενικα διπλό δεν αξίζει για μένα,δίνεις πολλά και παίρνεις λίγα.
Tsouvi
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 702
- Πόντοι
- 81
Crystal massage στο FBΔεν βρίσκω διευθύνσεις στο ίντερνετ..
Elegance massage
Luxury spa αν δεν κάνω λάθος
Μοναστηριου 93Α
Ολγας 128
Μεγάλου Αλεξάνδρου στον Εύοσμο αλλά δεν θυμάμαι αριθμό
Ενημερωση απο προσφατη επισκεψη massagio. Παρουσες Ευα, Βαλερια, Αγαπη.
Περασμα με Αγαπη. Μεχαχρινη, σιγουρα 10 παραπανω κιλα και οχι γυμνασμενη, στηθος σχετικα με τις αναλογιες της μικρο, τατουαζ (3-4), ηλικια περι τα 25, προσωπο οχι ιδιαιτερα ομορφο, μασαζ επαρκες αλλα σε καμια περιπτωση καλο, στο γυρισμα εβγαζε εναν αισθησιασμο (μενει μονο με το κατω εσωρουχο) αλλα οχι κατι το ιδιαιτερο, στο κοινωνικο μερος καλη. Σαν συνολο απο μενα μετριο, δεν θα επιδιωκα και 2η συναντηση, κυριως λογω εμφανισης. Για μια φορα σιγουρα δεν το μετανιωσα. Αμα εχανε κιλα θα κερδιζε σιγουρα ποντους.
Βαλερια: Εμφανισιακα κατω του μετριου με παραπανω κιλα (καμια 15 αρια), προσωπο κατω του μετριου, σχετικα νεα, επισης γυρω στα 25, δεν θα την δοκιμαζα
Ευα: Λογω παραπανω κιλων (τουλαχιστον 20...) δεν αποτελει επιλογη.
Υπαρχει καποια καλυτερη προταση για massagio?
Μπορει να δωσει κανεις πιο λεπτομερη περιγραφη για τις κυριες του elegance?
Περασμα με Αγαπη. Μεχαχρινη, σιγουρα 10 παραπανω κιλα και οχι γυμνασμενη, στηθος σχετικα με τις αναλογιες της μικρο, τατουαζ (3-4), ηλικια περι τα 25, προσωπο οχι ιδιαιτερα ομορφο, μασαζ επαρκες αλλα σε καμια περιπτωση καλο, στο γυρισμα εβγαζε εναν αισθησιασμο (μενει μονο με το κατω εσωρουχο) αλλα οχι κατι το ιδιαιτερο, στο κοινωνικο μερος καλη. Σαν συνολο απο μενα μετριο, δεν θα επιδιωκα και 2η συναντηση, κυριως λογω εμφανισης. Για μια φορα σιγουρα δεν το μετανιωσα. Αμα εχανε κιλα θα κερδιζε σιγουρα ποντους.
Βαλερια: Εμφανισιακα κατω του μετριου με παραπανω κιλα (καμια 15 αρια), προσωπο κατω του μετριου, σχετικα νεα, επισης γυρω στα 25, δεν θα την δοκιμαζα
Ευα: Λογω παραπανω κιλων (τουλαχιστον 20...) δεν αποτελει επιλογη.
Υπαρχει καποια καλυτερη προταση για massagio?
Μπορει να δωσει κανεις πιο λεπτομερη περιγραφη για τις κυριες του elegance?
Massagio Βαλέρια. Άβγαλτο μπαμπάτσικο μωράκι κε πιθανή προοπτική. Θα μελετηθεί εκ νέου. Μασαζ αστείο όπως πάντα πιασίματα χουφτώματα και μένει με τα κάτω ρούχα. Τελείωμα με κατευθύνσεις και λιγο stop & go που προσωπικά με ανεβάζει πολύ.. θα το ξανά τσεκάρω σε ένα μήνα να δω εξέλιξη.
Crystal Μπέλλα. Εδώ επιβεβαιώνουμε το κανόνα της ζήτησης και της προσφοράς. Του ανταγωνισμού και της ελεύθερης αγοράς για όποιον με αντιλαμβάνεται. Έχεις το πακέτο βυζάρες κωλάρα καυλόφατσα αλλά χωρίς ανταγωνισμό με κρύο νερό σε ένα κωλο μέρος και μας αρπάζεις ότι μπορείς ξεδιαντροπα και αδίστακτα…….
Και μετακομίζεις στο μαγαζί με τα καλύτερα μουνιά που μένουν μόνο με το βρακάκι στο δωμάτιο και ζούνε στο περιβάλλον του απόλυτου ανταγωνισμού. Και μεταφορτώνεσαι σε τσόντα. Νάζι τεχνική ελεύθερα πιασίματα δαχτυλιάσματα ισπανικά και ποιος ξέρει πως θα εξελιχθείς.
Άρα έχουν δίκιο οι σοφοί του bou. Εμπάργκο στις όμορφες ξινομούνες που θέλουν να μας αρμέξουν. Με τη φτώχεια και την ανέχεια να τους χτυπάει τη πόρτα θα μεταμορφωθούν σε Μπέλλα. ΝΟΜΟΣ
Μπελλα αναμένουμε το επόμενο βήμα στη καριέρα σου. Μέχρι 100 όμως διότι αλλιώς δε θα φτάσουν τα € ούτε για υαλουρονικό….
Εβίτα. Έφερε ψηλό μωράκι ρωσικό με κιχ Ελληνικά και κόλαση στο δωμάτιο. Εξαιρετική πίπα αντοχές πολλές και είδα χωρίς να ζητήσω δοκιμή, τρυπούλα μάλλον προς εκμετάλλευση. Από εμπειρία το καταθέτω. Δεν ρώτησα. Θα δοκιμαστεί εκ νέου.
Ευα jumbo. Το σκυλί του πολέμου έχει επιστρέψει κανονικά στις αγωνιστικές. Πάτε καθαροί πλυμένοι και αποφύγετε τα έλαια μέχρι να καλοκαιριάσει. Πίπα βαθειά και υγρή τρύπες καθαρές και διαθέσιμες. Προτείνω να ρίξετε μια παχιά από πριν να την αντέξετε. Διότι αλλιώς θα σας καθαρίσει πολύ γρήγορα. Έχει αυτή τη προστυχιά του αλητόμουνου που σε τελειώνει εγκεφαλικά. Άσε που η εμπειρία της μετράει 100 κιλά καπότες. Οπότε το παιχνίδι είναι χαμένο.
Καλό Πάσχα
Καλά γαμήσια
Με υγεία και σύνεση.
Ελπίζω να βοήθησα.
ΥΓ. Μη με γαμήσετε στα μηνύματα όλα γνωστά είναι. Και η Εβίτα πριβέ.
Crystal Μπέλλα. Εδώ επιβεβαιώνουμε το κανόνα της ζήτησης και της προσφοράς. Του ανταγωνισμού και της ελεύθερης αγοράς για όποιον με αντιλαμβάνεται. Έχεις το πακέτο βυζάρες κωλάρα καυλόφατσα αλλά χωρίς ανταγωνισμό με κρύο νερό σε ένα κωλο μέρος και μας αρπάζεις ότι μπορείς ξεδιαντροπα και αδίστακτα…….
Και μετακομίζεις στο μαγαζί με τα καλύτερα μουνιά που μένουν μόνο με το βρακάκι στο δωμάτιο και ζούνε στο περιβάλλον του απόλυτου ανταγωνισμού. Και μεταφορτώνεσαι σε τσόντα. Νάζι τεχνική ελεύθερα πιασίματα δαχτυλιάσματα ισπανικά και ποιος ξέρει πως θα εξελιχθείς.
Άρα έχουν δίκιο οι σοφοί του bou. Εμπάργκο στις όμορφες ξινομούνες που θέλουν να μας αρμέξουν. Με τη φτώχεια και την ανέχεια να τους χτυπάει τη πόρτα θα μεταμορφωθούν σε Μπέλλα. ΝΟΜΟΣ
Μπελλα αναμένουμε το επόμενο βήμα στη καριέρα σου. Μέχρι 100 όμως διότι αλλιώς δε θα φτάσουν τα € ούτε για υαλουρονικό….
Εβίτα. Έφερε ψηλό μωράκι ρωσικό με κιχ Ελληνικά και κόλαση στο δωμάτιο. Εξαιρετική πίπα αντοχές πολλές και είδα χωρίς να ζητήσω δοκιμή, τρυπούλα μάλλον προς εκμετάλλευση. Από εμπειρία το καταθέτω. Δεν ρώτησα. Θα δοκιμαστεί εκ νέου.
Ευα jumbo. Το σκυλί του πολέμου έχει επιστρέψει κανονικά στις αγωνιστικές. Πάτε καθαροί πλυμένοι και αποφύγετε τα έλαια μέχρι να καλοκαιριάσει. Πίπα βαθειά και υγρή τρύπες καθαρές και διαθέσιμες. Προτείνω να ρίξετε μια παχιά από πριν να την αντέξετε. Διότι αλλιώς θα σας καθαρίσει πολύ γρήγορα. Έχει αυτή τη προστυχιά του αλητόμουνου που σε τελειώνει εγκεφαλικά. Άσε που η εμπειρία της μετράει 100 κιλά καπότες. Οπότε το παιχνίδι είναι χαμένο.
Καλό Πάσχα
Καλά γαμήσια
Με υγεία και σύνεση.
Ελπίζω να βοήθησα.
καρδιναλιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.658
- Πόντοι
- 736
Oλόσωστος αρχηγέ μου στις περιγραφές σου, ωστόσο θα μου επιτρέψεις μια διόρθωση,Massagio Βαλέρια. Άβγαλτο μπαμπάτσικο μωράκι κε πιθανή προοπτική. Θα μελετηθεί εκ νέου. Μασαζ αστείο όπως πάντα πιασίματα χουφτώματα και μένει με τα κάτω ρούχα. Τελείωμα με κατευθύνσεις και λιγο stop & go που προσωπικά με ανεβάζει πολύ.. θα το ξανά τσεκάρω σε ένα μήνα να δω εξέλιξη.
Καλό Πάσχα
Καλά γαμήσια
Με υγεία και σύνεση.
Ελπίζω να βοήθησα.
Η Βαλέρια δεν είναι καθόλου άβγαλτη όσο κι αν το παίζει για το ειδικό κοινό!
Παρόλα αυτα δεν την προτείνω για παραπάνω ξόδεμα.