You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (6 μέλη και 22 επισκέπτες)
Σκασια Elegance, προψε… μασαζάκι goody’s από Σοφια(το δινα ένα πισωκωλο αυτό) καλό με ελαφριά πίεση! Γυρισμένος από μπροστά μπας κ τον λιγουρευτεί η Σοφι σκάει Νικολ.. τυπακι καλό με στυλ.. μαρεσει.. αρχίζει βεντούζα δυνατή και τα χέρια μου πήγαιναν παντού.. φτυσίματα λάγνα βλέμματα και την πουτσα δεν την έβγαζε απ το στόμα της.. φοβερή για με.. Στα κρυσταλ ακόμα τρίβουν, πάτε εκει! Με 70€ στο elegance έφυγα κύριος 3η φορά.. κ θα επανέλθω!
Εσυ που διαβάζεις… πάνε στο κρυσταλ και στο λουξουρι με 70€ να στον παίξουν μόνο και βγάλουν το βρακι τους ζώον έτσι ώστε μην προσαρμοστούν στην νέα τάξη πραγμάτων! Οι υπόλοιποι κύριοι που θέλουν ότι μας αξίζει, δηλαδή όλες παντού να ρουφάνε την πουτσα μας με καυλα ρίξτε μαύρο στα τσόκαρα!! Γκουντεν ναχτεν
Δεν κατάλαβα, άλλη σου κάνει μασάζ και άλλη στον ρουφάει;
Είναι διπλό πρόγραμμα;
mr migiagki
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2022
- Like
- 393
- Πόντοι
- 21
Και εγώ αυτό ήθελα να ρωτήσωΜάγκες πήγε κανένας πρόσφατα Luxury με αντζελινα; υπάρχει καμία εξέλιξη;
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 10.620
- Πόντοι
- 8.295
Επίσκεψη Εύα Τζάμπο. Πολύ καλή επίσκεψη με εξτραδακια. Άντεξε σφυροκόπημα.
Διαθέσιμη για όλους τους παλιούς πελάτες μου ειπε.
Σε ερώτηση μου, μου ξεκαθάρισε ότι δεν ήταν αυτή στο ντάμες. Ποιος ο λόγος άλλωστε εφόσον έχει δικό της μαγαζί. Μου είπε και με ποια πιθανοτατα την μπερδεύουν.
Τέλος, το νούμερο που με είχε καλέσει σαν διάδοχος του angels που ήταν πάνω από την Πειραιώς με τη Φαίη, δεν είναι πια διαθέσιμο και στο θυροτηλεφωνο δεν απάντησε κανείς. Άρα μάλλον μας τελείωσε το μαγαζί πριν καν το επισκεφτούμε.
Σε ερώτηση μου, μου ξεκαθάρισε ότι δεν ήταν αυτή στο ντάμες. Ποιος ο λόγος άλλωστε εφόσον έχει δικό της μαγαζί. Μου είπε και με ποια πιθανοτατα την μπερδεύουν.
Τέλος, το νούμερο που με είχε καλέσει σαν διάδοχος του angels που ήταν πάνω από την Πειραιώς με τη Φαίη, δεν είναι πια διαθέσιμο και στο θυροτηλεφωνο δεν απάντησε κανείς. Άρα μάλλον μας τελείωσε το μαγαζί πριν καν το επισκεφτούμε.
Τελευταία τροποποίηση:
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Τι εξέλιξη εννοεις; Από τα stories του μαγαζιού, φαίνεται πως η κοπέλα είναι εκείΜάγκες πήγε κανένας πρόσφατα Luxury με αντζελινα; υπάρχει καμία εξέλιξη;
Ζεστό νεράκι παίζει αρχηγέ μου ή ακόμη είναι χαλασμένος ο θερμοσίφωνας.Επίσκεψη Εύα Τζάμπο. Πολύ καλή επίσκεψη με εξτραδακια. Άντεξε σφυροκόπημα.
nikolas ispik
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2023
- Like
- 26
- Πόντοι
- 0
Χαιρετώ την παρέα.Σημερα είχα να κάνω κάτι ψώνια ΙΚΕΑ και Leroy Merlin. έλα που με τραβούσε να πάω πάλι στην Εύα πάλι μια που είμαι στην περιοχή. Περνώ τηλ την λέω ότι είμαι στην γειτονιά σού και αν έχεις χρόνο και πάω.την λέω θα έρθω αλλά δεν θέλω στο κρεβάτι του μασάζ. Καλύτερα λέω να βάλεις πετσέτες στο πάτωμα ελα και θα δούμε. Πάω και έχει στρώσ στρώμα και κατά σαν σφουγγάρια που έχουν στα γυμναστήρια .πρωτο μέρος μόνο χάδια και αρχίζουμε το δεύτερο πίπα με 69 τέρμα μέσα.με ξαπλώνει κάτω και αυτή από πάνω .δύο τρεις από μπροστά και μετά μπαίνει από πίσω (το θυμόταν πριν λίγες μέρες που πήγα) και λέει εσύ με τρελάνεις από πίσω. Με λίγα λόγια με κέρδισε και την κέρδισα. κανονίσαμε μετά το Πάσχα να την έχω ένα ολόκληρο βράδυ σε ξενοδοχείο.εκει θα είναι τα τρελά γούστα
Τελευταία τροποποίηση:
tsoures.mple
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Πέρασμα σήμερα από crystal . Τίποτα ιδιαίτερο, παρά μόνο ένα καινούργιο μπουμπούκι με το όνομα ΛΙΛΙ.
Πέρασμα λοιπόν με Λίλι.
Στο μασάζ περνάει -5 με άριστα το 20. πραγματικά χαδακια. Social μηδέν, αλλά λογικό αφού είναι στο χώρο λιγότερο από μήνα. Πρέπει να το δουλέψει και στα 2.
Στα του αγώνα επίσης λίγα πράγματα πολύ απαλές κινήσεις σαν να χαϊδεύει ζωάκι ένα πράγμα, και με μεγάλες παύσεις όπου η Πίζα άρχιζε να γέρνει... Το καταλάβαινε και συνέχιζε. Αλλά λίγα πράγματα πραγματικά και στο 2 μέρος... Πρέπει να τις κάνουν μαθήματα οι παλιές.
Παρ'ολα αυτά όμορφο κορίτσι γύρω στα 23-24 κόκκινο μαλλί και κορμί αδύνατο αβυζο με κολάρα... Αυτά τα ολίγα.
Πέρασμα λοιπόν με Λίλι.
Στο μασάζ περνάει -5 με άριστα το 20. πραγματικά χαδακια. Social μηδέν, αλλά λογικό αφού είναι στο χώρο λιγότερο από μήνα. Πρέπει να το δουλέψει και στα 2.
Στα του αγώνα επίσης λίγα πράγματα πολύ απαλές κινήσεις σαν να χαϊδεύει ζωάκι ένα πράγμα, και με μεγάλες παύσεις όπου η Πίζα άρχιζε να γέρνει... Το καταλάβαινε και συνέχιζε. Αλλά λίγα πράγματα πραγματικά και στο 2 μέρος... Πρέπει να τις κάνουν μαθήματα οι παλιές.
Παρ'ολα αυτά όμορφο κορίτσι γύρω στα 23-24 κόκκινο μαλλί και κορμί αδύνατο αβυζο με κολάρα... Αυτά τα ολίγα.
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 10.620
- Πόντοι
- 8.295
Δεν τόλμησα να δοκιμάσω...έχουν γνώση οι παλιοίΖεστό νεράκι παίζει αρχηγέ μου ή ακόμη είναι χαλασμένος ο θερμοσίφωνας.
level1991
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2021
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.829
- Πόντοι
- 481
μεχρι πριν απο 15 μερες παντως στα κρυα του λουτρου.Δεν τόλμησα να δοκιμάσω...έχουν γνώση οι παλιοί
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Η Σοφια ποια ειναι στο elegance?Η Ρωσσιδα?
panorama2007
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 1.445
- Πόντοι
- 4.005
Έχουμε link αγγελία ή τηλέφωνο από Εύα τζάμπο?
level1991
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2021
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.829
- Πόντοι
- 481
Έχουμε link αγγελία ή τηλέφωνο από Εύα τζάμπο?
ΕΥΕΞΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΟΣ - Καλαμαρια Υγεία - Ομορφιά - Θεραπείες Υπηρεσίες Ν. Θεσσαλονίκης, Μακεδονία (289830) FreeList.gr
ΕΥΕΞΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΟΣ - αγγελίες σε Καλαμαρια - Υγεία - Ομορφιά - Θεραπείες - Υπηρεσίες στο Νομό Θεσσαλονίκης, Μακεδονία 289830 - FreeList.gr aggelies
tefras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2022
- Like
- 1.752
- Πόντοι
- 201
κοιτα μην ερωτευτεις ....Χαιρετώ την παρέα.Σημερα είχα να κάνω κάτι ψώνια ΙΚΕΑ και Leroy Merlin. έλα που με τραβούσε να πάω πάλι στην Εύα πάλι μια που είμαι στην περιοχή. Περνώ τηλ την λέω ότι είμαι στην γειτονιά σού και αν έχεις χρόνο και πάω.την λέω θα έρθω αλλά δεν θέλω στο κρεβάτι του μασάζ. Καλύτερα λέω να βάλεις πετσέτες στο πάτωμα ελα και θα δούμε. Πάω και έχει στρώσ στρώμα και κατά σαν σφουγγάρια που έχουν στα γυμναστήρια .πρωτο μέρος μόνο χάδια και αρχίζουμε το δεύτερο πίπα με 69 τέρμα μέσα.με ξαπλώνει κάτω και αυτή από πάνω .δύο τρεις από μπροστά και μετά μπαίνει από πίσω (το θυμόταν πριν λίγες μέρες που πήγα) και λέει εσύ με τρελάνεις από πίσω. Με λίγα λόγια με κέρδισε και την κέρδισα. κανονίσαμε μετά το Πάσχα να την έχω ένα ολόκληρο βράδυ σε ξενοδοχείο.εκει θα είναι τα τρελά γούστα
Τελευταία τροποποίηση:
tonymontana23
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2012
- Like
- 16
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα! Έχει κάποιος εμπειρία με αυτή την κοπέλα ; επαγγελματικη μαλαξη - Θεσσαλονίκη Υγεία - Ομορφιά - Θεραπείες Υπηρεσίες Ν. Θεσσαλονίκης, Μακεδονία (75128-7) FreeList.gr
SKG-2-ALARGAS
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2022
- Like
- 766
- Πόντοι
- 81
Το ειχα γραψει και σε αλλο post .......παλιοτερα για την ''Γιατρεσα'' του JΑΒΟ πωs....εχει μεγαλωσει πολουs πιτσιρικαδεs εδω μεσα... και αs την σνομπαρουν μερικοι. Aν την πετυχειs σε κεφια και σε γνωρισει και δεσει η χυμεια ειναι απο τιs καλυτερεs επιλογεs ......Απο πιπα= πιπαρα δυνατη ρουφικτρα KATAΠΙΟΛΑ σε ρωταει πριν την πιπα με η χωριs καποτα Επισηs πολυ δυνατη στην καβαλα απο πανω... και στα τεσσερα δεχεται και αντεχει πολυ δυνατο σφιροκοπιμα ....Exω πολυ καιρο να παω ....αλλα το μονο αρνητικο το μασαζοκρεβατο και οτι δεν εχει καλο ντουζ γιανα φυγειs μετα Κυριλε χωριs λαδια και μυροδιεsκοιτα μην ερωτευτεις ....
miloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.819
- Πόντοι
- 216
Μια εκτόνωση?Σκασια Elegance, προψε… μασαζάκι goody’s από Σοφια(το δινα ένα πισωκωλο αυτό) καλό με ελαφριά πίεση! Γυρισμένος από μπροστά μπας κ τον λιγουρευτεί η Σοφι σκάει Νικολ.. τυπακι καλό με στυλ.. μαρεσει.. αρχίζει βεντούζα δυνατή και τα χέρια μου πήγαιναν παντού.. φτυσίματα λάγνα βλέμματα και την πουτσα δεν την έβγαζε απ το στόμα της.. φοβερή για με.. Στα κρυσταλ ακόμα τρίβουν, πάτε εκει! Με 70€ στο elegance έφυγα κύριος 3η φορά.. κ θα επανέλθω!
Εσυ που διαβάζεις… πάνε στο κρυσταλ και στο λουξουρι με 70€ να στον παίξουν μόνο και βγάλουν το βρακι τους ζώον έτσι ώστε μην προσαρμοστούν στην νέα τάξη πραγμάτων! Οι υπόλοιποι κύριοι που θέλουν ότι μας αξίζει, δηλαδή όλες παντού να ρουφάνε την πουτσα μας με καυλα ρίξτε μαύρο στα τσόκαρα!! Γκουντεν ναχτεν