Σήμερα όχι singlesΚαλησπέρα παίδες...σκέφτομαι να κάνω μια επισκεψη σήμερα στο μαγαζί να δω την όλη φάση απο κοντα...θα μπορέσω να μπω μόνος???
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
2+2 Swingers Club
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kouneli1974
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Intruder80
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6.089
- Πόντοι
- 1.056
Να σαι καλα σε ευχαριστώ παιχτη μου!!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Να σαι καλα σ ευχαριστώ ρε παιχτη μου...θα ψαχτω για κατι αλλο!!!Σήμερα όχι singles
Πες μας περισσότερες λεπτομέρειες δεν μπορέσαμε να έρθουμε!!Χθες βράδυ πολύς κόσμος πολλά νέα ζευγάρια και πολλά γαμησια σε όλα σχεδόν τα δωμάτια..ήταν τελεια
christos.ntua
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ενδιαφερομαι για συνοδεια! στειλε μου μηνυμα.ναι με τα κοντα μαλλια καποια στιγμη ειχα και το καπελο μου
ποιος εισαι?
Σε θυμαμαι!Πολυ καλη αλλα η δικια μου δε γουσταρε να κανω παιχνιδι,κριμαναι με τα κοντα μαλλια καποια στιγμη ειχα και το καπελο μου
ποιος εισαι?
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 72.286
- Πόντοι
- 11.956
Είχα μια συζήτηση με ένα ζευγάρι...ειμασταν για ποτάκι πριν πάμε στο χοτελ για περιπέτεια....και με ρώτησαν εάν έχω πάει σε τετοια μαγαζιά....και θέλουν να πανε...τους είπα ωραία Φάση είναι ....αλλά καλύτερα να γνωρίσουν ζευγάρι και να πάνε αλλού....γιατί μου λενε...και τους λέω άντε έκανες και σεξ έκανες και πίπα κτλ...και μετά πας και για δεύτερο γύρο ...που θα πλυθεις λίγο τα χοντρά τουλάχιστον
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 47.854
- Πόντοι
- 24.385
Το flirting είναι μια δύσκολη αλλά ταυτόχρονα όμορφη υπόθεση.
Tο Σάββατο 1η Απριλίου σας δίνουμε την δυνατότητα να φλερτάρετε
στέλνοντας σφηνάκια στο ζευγάρι που επιθυμείτε να γνωρίσετε,
στο χαμηλό κόστος των 2 ευρώ.
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 35.868
- Πόντοι
- 10.656
η εκπτωση λεει οτι ειναι στα αμαρετο.
ποιος γαμαει με κερασμενο αμαρετο

ας στειλουν σφηνακια με νερο καλυτερα

giorgos1717
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2018
- Like
- 543
- Πόντοι
- 81
καλησπερα αστερι αν θελεισ μπορουμε να γνωριστουμε θα χαρω πολυναι με τα κοντα μαλλια καποια στιγμη ειχα και το καπελο μου
ποιος εισαι?
Θέμη την επόμενη φορά βαλε προσφορά τα μπουκάλια κρασί για να έχει "αξια" το flerting!!!!!!η εκπτωση λεει οτι ειναι στα αμαρετο.
ποιος γαμαει με κερασμενο αμαρετο
ας στειλουν σφηνακια με νερο καλυτερα![]()
Θέμη την επόμενη φορά βαλε προσφορά τα μπουκάλια κρασί για να έχει "αξια" το flerting!!!!!!
NewCaptain
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2023
- Like
- 21
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα σας! Νέο μέλος εδώ! Ήθελα να ρωτήσω επειδή σαν ζευγάρι εμείς γουστάρουμε μόνο το cuckold στο συγκεκριμένο μαγαζί για να απολαύσουμε το cuckold πρέπει να πάμε μόνο Πέμπτη η Κυριακή;;; Παράδειγμα η γυναίκα μου δεν θέλει να παίξει με άλλες γυναίκες κ εγώ επίσης θέλω να την βλέπω με άλλους οπότε τι προτείνετε όσοι γνωρίζετε τα κατατόπια;;;; Ευχαριστώ!
σημερα απο τι ωρα εχει κοσμο?
Σημερα θα εχει λιγοτερο κοσμο απο οτι το Σαββατο βραδυ.. Δεν το ξερεις.. Αφου πηγαινεις...σημερα απο τι ωρα εχει κοσμο?
Τελευταία τροποποίηση:
aa(2)
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2021
- Like
- 124
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα σας! Νέο μέλος εδώ! Ήθελα να ρωτήσω επειδή σαν ζευγάρι εμείς γουστάρουμε μόνο το cuckold στο συγκεκριμένο μαγαζί για να απολαύσουμε το cuckold πρέπει να πάμε μόνο Πέμπτη η Κυριακή;;; Παράδειγμα η γυναίκα μου δεν θέλει να παίξει με άλλες γυναίκες κ εγώ επίσης θέλω να την βλέπω με άλλους οπότε τι προτείνετε όσοι γνωρίζετε τα κατατόπια
Καλησπέρα σας! Νέο μέλος εδώ! Ήθελα να ρωτήσω επειδή σαν ζευγάρι εμείς γουστάρουμε μόνο το cuckold στο συγκεκριμένο μαγαζί για να απολαύσουμε το cuckold πρέπει να πάμε μόνο Πέμπτη η Κυριακή;;; Παράδειγμα η γυναίκα μου δεν θέλει να παίξει με άλλες γυναίκες κ εγώ επίσης θέλω να την βλέπω με άλλους οπότε τι προτείνετε όσοι γνωρίζετε τα κατατόπια;;;;
aa(2)
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2021
- Like
- 124
- Πόντοι
- 0
απλως αυτες τισ μερες μπαινουν και αντρες μονοι οποτε αν θελεις να παρτουζαρουν την γυναικα σου ειναι πιο ευκολο και με με πιο πολλουςΚαλησπέρα σας! Νέο μέλος εδώ! Ήθελα να ρωτήσω επειδή σαν ζευγάρι εμείς γουστάρουμε μόνο το cuckold στο συγκεκριμένο μαγαζί για να απολαύσουμε το cuckold πρέπει να πάμε μόνο Πέμπτη η Κυριακή;;; Παράδειγμα η γυναίκα μου δεν θέλει να παίξει με άλλες γυναίκες κ εγώ επίσης θέλω να την βλέπω με άλλους οπότε τι προτείνετε όσοι γνωρίζετε τα κατατόπια;;;; Ευχαριστώ!
NewCaptain
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2023
- Like
- 21
- Πόντοι
- 0
Ευχαριστώ πολύ! Οτιδήποτε και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία είναι ευπρόσδεκτηαπλως αυτες τισ μερες μπαινουν και αντρες μονοι οποτε αν θελεις να παρτουζαρουν την γυναικα σου ειναι πιο ευκολο και με με πιο πολλους
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 106
- Εμφανίσεις
- 31K
- Απαντήσεις
- 61
- Εμφανίσεις
- 23K
- Απαντήσεις
- 8
- Εμφανίσεις