Νέα

Έχει πάρει κανείς γύφτισσα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ta
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 893K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kolofatseas

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2021
Like
641
Πόντοι
81
Γιατί δεν πιστεύεις αρχηγέ μου? Μακάρι να είχα τρόπο να στο αποδείξω.
Η καβάτζα ήταν μέσα στο δασάκι γύρω από την Ακρόπολη, δεν ξέρω πως λέγεται. Για τον άλλον αρχηγό ποιό πάνω που ρώτησε για μυρωδιές, υπήρχε μια απλυσία αλλά ευτυχως οχι πολύ για την κατηγορία τους. Ποιό light απ'ότι σκέφτεστε. Αν βρωμάγανε άλλωστε δεν θα πήγαινα εξαρχής. Μου ήρθε όση ώρα ήμουν ξαπλωμένος εσάνς μπακαλιαρίλας (καλή ωρα η μέρα σήμερα).
Μου είπαν ότι μένουν Καματερό. Πρώτα μου ζήτησαν να βρώ τα υπόλοιπα χρηματα και να πηγαίναμε σε καβάτζα στο βουνό στο Καματερό αλλά δεν θα πλησίαζα εκεί ούτε και κασκαντερ βαρέων να ήμουν.
Της είπα 10 ευρώ τώρα να κάτσεις στην μούρη μου 1 λεπτό με ρούχα και συμφώνησε.
Από τον σταθμό μέχρι το σημείο ήμουν 20 μέτρα ποιό μπροστά μην γινόμουν και ρεζίλι.
Ζήτησα και τηλέφωνο αλλά μου έδωσαν ψεύτικο.

No_French_Letter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2022
Like
1.696
Πόντοι
201
Η καβάτζα ήταν μέσα στο δασάκι γύρω από την Ακρόπολη, δεν ξέρω πως λέγεται. Για τον άλλον αρχηγό ποιό πάνω που ρώτησε για μυρωδιές, υπήρχε μια απλυσία αλλά ευτυχως οχι πολύ για την κατηγορία τους. Ποιό light απ'ότι σκέφτεστε. Αν βρωμάγανε άλλωστε δεν θα πήγαινα εξαρχής. Μου ήρθε όση ώρα ήμουν ξαπλωμένος εσάνς μπακαλιαρίλας (καλή ωρα η μέρα σήμερα).
Μου είπαν ότι μένουν Καματερό. Πρώτα μου ζήτησαν να βρώ τα υπόλοιπα χρηματα και να πηγαίναμε σε καβάτζα στο βουνό στο Καματερό αλλά δεν θα πλησίαζα εκεί ούτε και κασκαντερ βαρέων να ήμουν.
Από τον σταθμό μέχρι το σημείο ήμουν 20 μέτρα ποιό μπροστά μην γινόμουν και ρεζίλι.

Ωραία εμπειρία, μη νιώθεις άσχημα και απολογείσαι.

Θα περάσω και εγώ από Θησείο, το παρκάκι που λες (όπως και ο λόφος Φιλοπάππου) είναι ιδανικά μέρη για τέτοια παιχνίδια.

Dsar263

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
100
Like
21.468
Πόντοι
19.386
Εισαι σκληρος παιχτης...respect...

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
40
Like
9.362
Πόντοι
4.510
Υπάρχει κάνα γυφτάκι σε κάνα μπουρδέλο;

sisiliano1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2015
Like
1.272
Πόντοι
206
Θεωρω οτι ολα τα λατινακια και γενικα μελανουρια που εχουμε παρει στα μαγαζια ειναι γυφτακια απο τις εκαστοτε χωρες προελευσης....βεν/λα βουλγαρια ρουμανια οποτε η απαντηση στο νημα ειναι πως ναι ολοι εχουμε παρει γυφτισα

Giorgos Koud

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2016
Like
695
Πόντοι
81
Θεωρω οτι ολα τα λατινακια και γενικα μελανουρια που εχουμε παρει στα μαγαζια ειναι γυφτακια απο τις εκαστοτε χωρες προελευσης....βεν/λα βουλγαρια ρουμανια οποτε η απαντηση στο νημα ειναι πως ναι ολοι εχουμε παρει γυφτισα
Αν δεν είναι γυφτισσα του δρόμου να την ψαρέψεις και να νιώσεις την αδρεναλίνη στα ύψη... δεν πιανεται

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.858
Πόντοι
3.436
Εγω προσωπικά σε πειστευω επειδή αν ήσουν παραμυθάς θα έλεγες ότι με 10 ευρώ τις γαμησες κ τις 3...

sisiliano1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2015
Like
1.272
Πόντοι
206
Αν δεν είναι γυφτισσα του δρόμου να την ψαρέψεις και να νιώσεις την αδρεναλίνη στα ύψη... δεν πιανεται
Αν εχει και κοντα πυροσβεστικο κρουνο να την πλυνω, πολυ ευχαριστως!!

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
10.481
Πόντοι
9.115
Τυπε κάποιες καρφώνονται από μόνες τους, βλέπε κακοσμία ή σαλοναρουν ξιπολιτες. Οπότε σε προκαλούν να περάσεις στο δωμάτιο.

kolofatseas

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2021
Like
641
Πόντοι
81
Εμένα τις προάλλες μου κόλλαγε ένα γυφτάκι 14-15 χρονών στο μετρό του Ελαιώνα, να το γαμήσω για λεφτά...
Μου έλεγε αν κάνω sex (του είπα ότι μου το απαγορεύει ο γιατρός) και με ρώτησε αν τον έχω μεγάλο (του είπα ότι είναι μικρό)...
Δεν ήταν γύφτισσα... :(:(:(
Στην αρχη λες οτι σου κολλησε γυφτάκι και στο τέλος οτι δεν ήταν γύφτισσα.
Πως φαίνονται οι παραμυθάδες...

Ξαναπέρασα που λέτε από το θησειο και γυρω γυρω περιοχές αλλα δεν πέτυχα τίποτα πλήν κατι άλλες που πουλάγανε λουλούδια. Αυτές κάνουν παιχνίδι?

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.497
Πόντοι
216
Τύποι το γύφτο μερακλιλικι το πήγατε σε άλλο επίπεδο.....

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
4.753
Πόντοι
2.696
Στην αρχη λες οτι σου κολλησε γυφτάκι και στο τέλος οτι δεν ήταν γύφτισσα.
Πως φαίνονται οι παραμυθάδες...

Ξαναπέρασα που λέτε από το θησειο και γυρω γυρω περιοχές αλλα δεν πέτυχα τίποτα πλήν κατι άλλες που πουλάγανε λουλούδια. Αυτές κάνουν παιχνίδι?
Ρε φίλε γιατί να πω παραμύθια και να πουλάω φίδια;
Τι έχω να κερδίσω;
Δεν με πιστεύεις, δικαίωμά σου...

giannis2006

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
615
Πόντοι
81
Φιλοι gypsy lovers Καλο ειναι μεταξυ μας να υπαρχει εμπιστοσυνη και οχι παραπληροφόρηση.Το θεμα με τις γυφτισσες που μας αρεσουν ειναι πολυ λεπτο γι αυτο και πρεπει να ειμαστε προσεκτικοί με τις συμβουλες που μοιραζομαστε δεν θελουμε σε καμια περιπτωση να παθει κανεις απο μας καμια χοντρη ζημια απο γυφτους και να εχει μπλεξίματα ! οπως ειπε και ο φιλος παραπανω δεν εχουμε να κερδίσουμε κατι λεγοντας ψέματα!

Ashor90

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2023
Like
427
Πόντοι
21
επειδή
περνάω καθημερινά , οδός Αθηνών (Καβάλας) με κατεύθυνση προς μεταξουργείο στη στροφή για το ΚΣΑΝ υπαρχουν αραγμένα κάτι γυφτο-datsun και έχουν στηθεί
πρόχειρα τσαντήρια... το βράδυ εκεί
παρατηρώ κινητικότητα και πονηρά βλέμματα από νεαρές γυφτοπούλες. επισης είναι πιάτσα για τραβελια εκεί οπότε σίγουρα κάτι παίζει
πρόσεχε αδερφέ εκεί έχει κ πολυ περατζαδα από αστυνομία γιατί πάνω στην Καβάλας είναι τα εγκληματολογικα...

Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
36.037
Πόντοι
6.536
. Έκατσε στην μούρη μου 1 λεπτό και οι άλλες κοίταγαν.
Φοβερή εμπειρία και πολύ καυλωτική.
Σκληρός και βρώμικος καριόλης!!!!

Sick Vomit GIF by Originals

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom