You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κωλόμπαρα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα prekass
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)
El Papacito
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2021
- Like
- 11.079
- Πόντοι
- 2.256
Τίποτα.Καλησπέρα Πιπίνου στο Story ξέρει κανενας τι παίζει;
Το εχεις επισκευτεί;Τίποτα.
El Papacito
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2021
- Like
- 11.079
- Πόντοι
- 2.256
Ναι, όπως όλα της περιοχής αυτής.Το εχεις επισκευτεί;
Το Story φιλε ειναι μονο για καβλαντα,ωραιεsΚαλησπέρα Πιπίνου στο Story ξέρει κανενας τι παίζει;
γυναικεs, αλλα απο παιχιδι μηδεν.....μονο για χαβαλε......Σε ποιο κωλομπαρο την βρηκεs,λεω για την φωτο που ανεβασεs......
Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω στο ωραίες γυναίκες εκτός ελαχίστων εξερεσαιωνΤο Story φιλε ειναι μονο για καβλαντα,ωραιεs
γυναικεs, αλλα απο παιχιδι μηδεν.....μονο για χαβαλε......Σε ποιο κωλομπαρο την βρηκεs,λεω για την φωτο που ανεβασεs......
Οι ίδιες και οι ίδιες τόσα χρόνιαη αληθεια ειναι οτι εχω να παω μεγαλο διαστημα,αν και μενω κοντα.....
nick9x
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.688
- Πόντοι
- 6.495
Πάντως εμένα μου είπε ότι δεν πάει κάτω.Μάγκες η Πατρίτσια πόσα παίρνει? Πρόγραμμα? Ξέρει κανείς?
Έχω πάρει Αμάντα, Στέλλα.
Επίσης Εύα είναι χυμώδης αλλά μόνο πίπα μου είπε και δεν πέρασα.
Σύλβια κατεβαίνει κάτω ? Αν ναι..στα πόσα?
Μήπως έχεις πληροφορίες για την Ειρήνη;η αληθεια ειναι οτι εχω να παω μεγαλο διαστημα,αν και μενω κοντα.....
Ναι, όπως όλα της περιοχής αυτής.
Μήπως έχεις πληροφορίες για την Ειρήνη;Ναι, όπως όλα της περιοχής αυτής.
Όντως, φαίνονται ωραία τεμάχια. Έχει κανείς εικόνα;Παιδιά για ένα μπαρ στην Καλλιθέα το Π54 έχει άποψη κάνεις? τελευταία το χαζεύω στο φβ έχει καλά κορασίδια
Εάν το θεωρείς οκ, θα με ενδιέφερε το τηλέφωνο της με pm.Αν είναι μία από Κούβα τοτε 50 παίρνει.
Την γάμησα στην καβατζα αλλά λίγα πράγματα. Δίνει και τηλέφωνο για ραντεβού ακόμα και για να καθαρίσει σπίτια...
SLIM SHADY
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 23.217
- Πόντοι
- 4.936
Δεν ξερω αν θελει να το δινει ο καθεναςπερα απο εκεινηΌντως, φαίνονται ωραία τεμάχια. Έχει κανείς εικόνα;
Εάν το θεωρείς οκ, θα με ενδιέφερε το τηλέφωνο της με pm.
Κοίτα, για να ψάχνει μέχρι και για να καθαρίζει σπίτια, φαντάζομαι δεν θα έχει θέμα. Αλλά, προφανώς, εσύ έχεις την πληροφορία κι εσύ ζυγίζεις εάν πρέπει να δώσεις το τηλέφωνο ή όχι.Δεν ξερω αν θελει να το δινει ο καθεναςπερα απο εκεινη
SLIM SHADY
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 23.217
- Πόντοι
- 4.936
Μάλλον το δίνει σε άτομα που γνωρίζει εκεί και εμπιστεύεται να δώσει τηλ. Δεν έχω θέμα με το να δώσω τηλ, έχω θέμα με το να βρω τον μπελά μου χωρίς λόγω και αιτία. Πήγαινε εκεί, ρώτα για μία Κουβανή και κάνε παιχνίδιΚοίτα, για να ψάχνει μέχρι και για να καθαρίζει σπίτια, φαντάζομαι δεν θα έχει θέμα. Αλλά, προφανώς, εσύ έχεις την πληροφορία κι εσύ ζυγίζεις εάν πρέπει να δώσεις το τηλέφωνο ή όχι.
Απόλυτα σεβαστό αυτό που λες, αλίμονο!Μάλλον το δίνει σε άτομα που γνωρίζει εκεί και εμπιστεύεται να δώσει τηλ. Δεν έχω θέμα με το να δώσω τηλ, έχω θέμα με το να βρω τον μπελά μου χωρίς λόγω και αιτία. Πήγαινε εκεί, ρώτα για μία Κουβανή και κάνε παιχνίδι
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 12
- Εμφανίσεις