Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Με εσένα που να νηστέψουμεΚαλησπέρα αγόρια μου και καλή Σαρακοστή !
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
![]()
Καλησπέρα αγόρια μου και καλή Σαρακοστή !
![]()
Τύρναβος έγινε το νήμαΚαλησπέρα μουνάρα!
Τι καλη Σαρακοστη,!!!! Καλα Σαραντα!!! μας εστειλες κοκλιτσα μου!!!!Καλησπέρα αγόρια μου και καλή Σαρακοστή !
![]()
Εγκεφαλικό!Καλησπέρα αγόρια μου και καλή Σαρακοστή !
![]()
Έχεις ξεφύγει εσύ...μας αρέσει όμως...Καλησπέρα αγόρια μου και καλή Σαρακοστή !
![]()
Κρύψε τα τα ακριβοθωρητα μουνοχειλα σου, μην τυχόν και τα δούμε και μας έρθει κανένα εγκεφαλικό που δεν ξανά δαμε μουνι. Η μούρη σου φορά παρτίδα στις πορνοταινίες και εδώ κρύβεις το μουνι σου μην και το αναγνωρίσει κανείς στο δρόμο και σε κάνει να νιώσεις άβολα... Μην το πάρεις προσωπικά, τον συλλογισμό σου προσπαθώ να καταλάβω...Καλησπέρα αγόρια μου και καλή Σαρακοστή !
![]()
Σε ποιες πορνοταινίες αναφέρεσαι; για να δούμε πρόσωπο πριν κλείσουμε με τη κοπέλα. Αν δεν θες δημόσια στείλε πμΚρύψε τα τα ακριβοθωρητα μουνοχειλα σου, μην τυχόν και τα δούμε και μας έρθει κανένα εγκεφαλικό που δεν ξανά δαμε μουνι. Η μούρη σου φορά παρτίδα στις πορνοταινίες και εδώ κρύβεις το μουνι σου μην και το αναγνωρίσει κανείς στο δρόμο και σε κάνει να νιώσεις άβολα... Μην το πάρεις προσωπικά, τον συλλογισμό σου προσπαθώ να καταλάβω...
Τελεια φωτο!!!
Αγορίνα μου, δεν έχω κάτι με την κοπέλια ώστε να σου πω. ότι στο τάδε σαι μπορείς να την δεις ως πρωταγωνιστρια. Την νοοτροπία ότι κρύβω μέρη του σώματος μου που μου δίνουν δουλειά δεν μπορώ να καταλάβω, την στιγμή που σε διπλανά νήματα κάποιες κοπέλες δίνουν υλικό για να κάνει γνωμάτευση γυναικολόγος. Δηλαδή ειλικρινά, ποια είναι η λογική πίσω από την θολή στο επίμαχο σημείο φωτογραφία ρε κοπελιά σε ένα εξειδικευμένο φόρουμ όπως το μπου? Το κάνεις βόλτες έξω ξεβρακωτο και φοβάσαι μην το δούμε και σε αναγνωρισουμε, την στιγμή που έχεις βγάλει φόρα παρτίδα το πρόσωπο σου σε ταινίες παρεμφερους ενδιαφέροντος με το μπου? Δηλαδή, όπα λίγο με την υποκρισία... Αυτά και το σταματάω εδώ, δεν έχω όρεξη για αντιπαραθεσεις και μανουρες...Σε ποιες πορνοταινίες αναφέρεσαι; για να δούμε πρόσωπο πριν κλείσουμε με τη κοπέλα. Αν δεν θες δημόσια στείλε πμ
Δεν καταλαβαίνεις το λόγο φίλε άμα το δνακι έβαζε φωτο πλήρους στοιχείων δεν θα ξαναδούλευε καμία άλλη κοπέλα . Μόνο με μια συγκρίνεται πλέον .Αγορίνα μου, δεν έχω κάτι με την κοπέλια ώστε να σου πω. ότι στο τάδε σαι μπορείς να την δεις ως πρωταγωνιστρια. Την νοοτροπία ότι κρύβω μέρη του σώματος μου που μου δίνουν δουλειά δεν μπορώ να καταλάβω, την στιγμή που σε διπλανά νήματα κάποιες κοπέλες δίνουν υλικό για να κάνει γνωμάτευση γυναικολόγος. Δηλαδή ειλικρινά, ποια είναι η λογική πίσω από την θολή στο επίμαχο σημείο φωτογραφία ρε κοπελιά σε ένα εξειδικευμένο φόρουμ όπως το μπου? Το κάνεις βόλτες έξω ξεβρακωτο και φοβάσαι μην το δούμε και σε αναγνωρισουμε, την στιγμή που έχεις βγάλει φόρα παρτίδα το πρόσωπο σου σε ταινίες παρεμφερους ενδιαφέροντος με το μπου? Δηλαδή, όπα λίγο με την υποκρισία... Αυτά και το σταματάω εδώ, δεν έχω όρεξη για αντιπαραθεσεις και μανουρες...
....μαγκα υποθετω το θεμα ειναι τεχνικο κ οχι προσωπικο! Εαν η κοπελα ανεβαζει φωτο κ σε αλλα σαιτ κ αγγελιες, μπορει να παιζουν περιορισμοι ως προς το περιεχομενο! Οποτε τις θολωνει κ ειναι οκ παντου! Παντως στο δικο της σαιτ την εχει ανεβασει χωρις θολωμαΚρύψε τα τα ακριβοθωρητα μουνοχειλα σου, μην τυχόν και τα δούμε και μας έρθει κανένα εγκεφαλικό που δεν ξανά δαμε μουνι. Η μούρη σου φορά παρτίδα στις πορνοταινίες και εδώ κρύβεις το μουνι σου μην και το αναγνωρίσει κανείς στο δρόμο και σε κάνει να νιώσεις άβολα... Μην το πάρεις προσωπικά, τον συλλογισμό σου προσπαθώ να καταλάβω...
Με πολλες συγκρινεται σε πολλα πεδια.Δεν καταλαβαίνεις το λόγο φίλε άμα το δνακι έβαζε φωτο πλήρους στοιχείων δεν θα ξαναδούλευε καμία άλλη κοπέλα . Μόνο με μια συγκρίνεται πλέον .
ΜπαΜε πολλες συγκρινεται σε πολλα πεδια.
Τι μπα;
πραγματι οπως τα λες ειναι δεν συγκρινεταιΤι μπα;
Θολωνει το πραμα της να μη φαινεται.
Εχει γυρισει τσοντα με το ονομα Φρυνη και το προσωπο της ειναι φορα παρτιδα και ντρεπεται να ανεβασει φωτο οπως εχει πει σε παλιοτερο ποστ της;
Σαφως και δε συγκρινεται με αλλα κοριτσια γιατι οι υπηρεσιες και η εμφανιση της ειναι κατωτερη.
Ασε και εσυ τις αβαντες.
Σε εχουν προλαβει αλλοι.
Δεν καταλαβαίνεις το λόγο φίλε άμα το δνακι έβαζε φωτο πλήρους στοιχείων δεν θα ξαναδούλευε καμία άλλη κοπέλα . Μόνο με μια συγκρίνεται πλέον .
Το ποσταρισμα μου εγινε για το παραπανω σχολιο του Σαλονικιουπραγματι οπως τα λες ειναι δεν συγκρινεται
μια ερωτηση ομως γιατι τοσο πολυ θες να δεις το νινι της?
δεν πας στις ανωτερες, ?