Trifonbakatsoulias
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 39
- Like
- 14.939
- Πόντοι
- 5.896
Τρομερη ποζα.αισθησιακηΚαλησπέρα...να πάρω μια ανάσα..!![]()
Τρομερη ποζα.αισθησιακηΚαλησπέρα...να πάρω μια ανάσα..!![]()
Ευχαριστώ αγόριΤρομερη ποζα.αισθησιακη
Ελα ρε συ. Θα αρχισω να τους εχω σε υποληψη που νομιζα οτι ολοι ειναι αδερφες....αχ ,και δεν τους έχω σε υπόληψη τους παπάδες..γενικα και πελατειακα,μπέμπη..
Θα σηκωσετε και αητο τη Δευτερα για χαλαραΜεχρι και Κυριακή κανονικά τα ραντεβού αγόρια,ξεκούραση την Δευτέρα!
![]()
Ότι θα σηκώσω κατι είναι το μόνο σίγουρο χαχαχαχα!!!Θα σηκωσετε και αητο τη Δευτερα για χαλαρα![]()
Νηστεία αφού, δε θα φας κρεας τη σαρακοστή, μονο θαλασσινά, κανα ναυτη κανα αστροναυτη κανα πεζοναυτη κανα καντηλαναυτη,Καυλακι ωραιο ειναι ο κολλητός ,αλλα θα έχουμε κι άλλο κόσμο.. δύσκολο..
....θαλασσινός είναι ο κολλητός,κάνει ιστιοπλοΐα,τον τρωω άνετα..χαχαχαχα!Νηστεία αφού, δε θα φας κρεας τη σαρακοστή, μονο θαλασσινά, κανα ναυτη κανα αστροναυτη κανα πεζοναυτη κανα καντηλαναυτη,
Χε χε, καλα να περασεις,
Απ'όλα έχει ό μπαξές!!! Κωλαράκι, μουνάκι, βυζάκια !..... όλος ο καφέςΚαλημερουδια με καυλες...
![]()
![]()
![]()
Α έβαλα χθες έναν πελάτη μου να βγάλει υλικο, τα βάζω τώρα γιατί μετά δύσκολο με τόση δουλειά που με περιμένει!Απ'όλα έχει ό μπαξές!!! Κωλαράκι, μουνάκι, βυζάκια !..... όλος ο καφέςστό παντελόνι .... θά σού τό φέρω νά τό πλύνεις τσαπερδονοκωλοσφυρίχτρα....μέραααααα...
Καί κάτι λούτσους λέω εγώ...θαλασσινοί είναι κι αυτοί.....Νηστεία αφού, δε θα φας κρεας τη σαρακοστή, μονο θαλασσινά, κανα ναυτη κανα αστροναυτη κανα πεζοναυτη κανα καντηλαναυτη,
Χε χε, καλα να περασεις,
Καλά τα πήγεΑ έβαλα χθες έναν πελάτη μου να βγάλει υλικο, τα βάζω τώρα γιατί μετά δύσκολο με τόση δουλειά που με περιμένει!
Ελα να πλύνω εσενα ολόκληρο με γλώσσα μου....
Και τα ναυτακια μαζί..Καί κάτι λούτσους λέω εγώ...θαλασσινοί είναι κι αυτοί.....
Έρχομαι τρέχοντας....χαχαχαΑ έβαλα χθες έναν πελάτη μου να βγάλει υλικο, τα βάζω τώρα γιατί μετά δύσκολο με τόση δουλειά που με περιμένει!
Ελα να πλύνω εσενα ολόκληρο με γλώσσα μου....
..αστέρι ε;Του λέω για να γ@μησεις πρώτα φωτο βγάλε αφου έχεις καλό χέρι !Καλά τα πήγε
Καλύτερος δηλαδη απ τον Μπισμπίκη;....θαλασσινός είναι ο κολλητός,κάνει ιστιοπλοΐα,τον τρωω άνετα..χαχαχαχα!
...α όχι,δεν είναι χορευταρας ,εκεί του ρίχνει ο μπισμπικηςΚαλύτερος δηλαδη απ τον Μπισμπίκη;
Καλημέρα κύριε μου ευγενικε!!Kαλο 3ημερο κυρια μας !
Λιγουρευτηκε τσοπάνη στα 50 της η βανδή....α όχι,δεν είναι χορευταρας ,εκεί του ρίχνει ο μπισμπικης
Αχ ποτε θα βρω έναν να ρίχνει γυροβολιες για πάρτη μου..ζηλεύω την Βανδη