kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 42.110
- Πόντοι
- 6.256
Τι αλλα;....γεννημένη για καταδύσεις χαχαχα!
Θα πας πουθενα την κλιν μαντεϊ;
Τι αλλα;....γεννημένη για καταδύσεις χαχαχα!
Αχα,μινι εκδρομή !Τι αλλα;
Θα πας πουθενα την κλιν μαντεϊ;
Ποτε θα βγουν σε βιβλιο;
Εχω αγορασει τα δικαιωματα !!!!Αχ εχω ακόμη να δω κάποια αγορια...μόλις ολοκληρώσω τον κύκλο μου, τότε θα γράψω τομο χαχαχαχα
Κατάλαβα, ΝαύπλιοΑχα,μινι εκδρομή !
Οχι εκεί που εχω το εξοχικό μου και κάνω μπάνια το καλοκαίρι...θα πάρω το ιατρικό team μαζι..τον δικόν μου δλδ κ τον κολλητό τουΚατάλαβα, Ναύπλιο
Υπομονη να φτάσω 1000 και θα τις εκδοσω χαχαχαχαχα!!Εχω αγορασει τα δικαιωματα !!!!
Threesome????Οχι εκεί που εχω το εξοχικό μου και κάνω μπάνια το καλοκαίρι...θα πάρω το ιατρικό team μαζι..τον δικόν μου δλδ κ τον κολλητό του
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καυλακι ωραιο ειναι ο κολλητός ,αλλα θα έχουμε κι άλλο κόσμο.. δύσκολο..Threesome????
Καλά να περάσεις!!!Αχα,μινι εκδρομή !
Κι εσείς οτι κι εάν κάνετε αγόρια την Δευτέρα!Καλά να περάσεις!!!
Άπαπα...Μεχρι και Κυριακή κανονικά τα ραντεβού αγόρια,ξεκούραση την Δευτέρα!
![]()
αυτα πιστευω αυτα λεω,τιποτα να σαι καλα.Ε ,κάτι θα ξέρουν παραπάνω ολοι όσοι έχουν γράψει την εμπειρια τους μαζί μου,που συμπίπτει με την αποψη σου
Σ ευχαριστώ για τα καλά σου λογια
αλογο εισαι ρε τζο μην μασας.Ε ,κάτι θα ξέρουν παραπάνω ολοι όσοι έχουν γράψει την εμπειρια τους μαζί μου,που συμπίπτει με την αποψη σου
Σ ευχαριστώ για τα καλά σου λογια
Τό έφαγες όλο λυσσάρα....μέραααααα...Να βάλω και μια ωραία βουτιά που κάνω σ έναν κύριο..( η συνέχεια ενός GIF πριν μερες)![]()
Οχι θα τ άφηνα !!Καλημέρα μωρό!Τό έφαγες όλο λυσσάρα....μέραααααα...
GoodmorningΚαλημερουδια!
Προβολή συνημμένου 946731
Καλημέρα!Goodmorning![]()
Κάνουμε τις ετοιμασίες για το πέταγμα..!Κι εσείς οτι κι εάν κάνετε αγόρια την Δευτέρα!