Dimitris Apostolopoulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2021
- Like
- 135
- Πόντοι
- 0
Σορρυ αλλα δεν το εχεις !!
Σορρυ αλλα δεν το εχεις !!
Κλασσικα Anna IvankovaΚάνα καλό μαύρο τραβελακι παίζει;
Που βρίσκω αγγελία της;Κλασσικα Anna Ivankova
Που βρίσκω αγγελία της;
Αααα ναι την ξέρω...Από φυλής 99![]()
To προφιλ της στο facebook...τωρα για τηλεφωνα εχω κρατησει 2 κινητα που χρησιμοποιουσε οταν ειχα παει μαζι της πριν 2 χρονια περιπου...στα στελνω μεπ.μ
Ειναι παλια στην πιατσα εχει περασει και απο Φυλης 99 και Αγκυρας και στα πεζοδρομια της Συγγρου/Λεωφ Καβαλας..Αααα ναι την ξέρω...Από φυλής 99
Κλάμα, μαύρη Ρωσίδα πρώτη φορά βλέπω! Εκτός αν την έκαψε ο ήλιος στις στέπες του Γιακουτσκ!!! Λίγη δημιουργική σκέψη ρε γμτ...![]()
To προφιλ της στο facebook...τωρα για τηλεφωνα εχω κρατησει 2 κινητα που χρησιμοποιουσε οταν ειχα παει μαζι της πριν 2 χρονια περιπου...στα στελνω μεπ.μ.
Εινσι καλη?Κλάμα, μαύρη Ρωσίδα πρώτη φορά βλέπω! Εκτός αν την έκαψε ο ήλιος στις στέπες του Γιακουτσκ!!! Λίγη δημιουργική σκέψη ρε γμτ...
Δεν ξέρω φίλε μου, το όνομα σχολίασα απλά...Εινσι καλη?
Κουβανεζα ειναι...δουλευει και σαν drag queen στο club Koukles στη ΣυγγρουΚλάμα, μαύρη Ρωσίδα πρώτη φορά βλέπω! Εκτός αν την έκαψε ο ήλιος στις στέπες του Γιακουτσκ!!! Λίγη δημιουργική σκέψη ρε γμτ...
Εγω προσωπικα περασα πολυ ωραια μαζι τηςΕινσι καλη?
Δε λεει οχι σε τιποτα. Η εμφανιση ειναι υποκειμενικη οποτε δε θα σχολιασω κατι. Μιλαω μονο για το παθητικο της κομματι μιας και ειμαι μονο ενεργητικος εγω.Εινσι καλη?
Φίλε μου δεν ξέρω γιατί αλλά κανείς δεν δίνει τα φώτα του για την εν λόγω trans, παρ ότι έχουν ρωτήσει κι άλλοι στο παρελθόν. Το μόνο που έχει σχολιαστεί είναι η απότομη αύξηση της αμοιβής της αλλά δεν υπάρχει καμία κριτική για τις υπηρεσίες που παρέχει...Καλημερα σε ολους! Εχει κανεις προσφατη εμπειρια με την παρακατω?
η καποια γνωμη αν ξερει καποιος; ευχαριστω.
![]()
⭐⭐⭐⭐⭐Δευτέρα έως Τρίτη Αθήνα για λίγες μέρες ⭐⭐⭐⭐⭐
Γειά, με λένε Κατερίνα, είμαι Ελληνίδα τρανς με πολύ όρεξη και καλή διάθεση να περάσουμε μαζί όμορφες στιγμές και να ανακαλύψουμε τον κόσμο της λαγνείας. Κάθε άτομο στον κόσμο είναι μοναδικό και ξεχωριστό. Αντιμετωπίζω τον καθένα όπως θα ήθελα να μου συμπεριφέρονται, με τον πιο ιδιαίτερο και...kanesex.com
Υπάρχει κριτική εάν κάποιος έχει την υπομονή και ανατρέξει κάποιες σελίδες ποιο πίσω θα βρει, δεν θυμάμαι ακριβώς σε ποιο λήμμα.Φίλε μου δεν ξέρω γιατί αλλά κανείς δεν δίνει τα φώτα του για την εν λόγω trans, παρ ότι έχουν ρωτήσει κι άλλοι στο παρελθόν. Το μόνο που έχει σχολιαστεί είναι η απότομη αύξηση της αμοιβής της αλλά δεν υπάρχει καμία κριτική για τις υπηρεσίες που παρέχει...