Ptr1st
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2023
- Like
- 3.702
- Πόντοι
- 456
Anal queen...ένα μικρό δείγμα, ( φωτο), από το βιντεάκι που θα κάνω περικοπη αργότερα να βαλω..
Anal φυσικά!
![]()
Anal queen...ένα μικρό δείγμα, ( φωτο), από το βιντεάκι που θα κάνω περικοπη αργότερα να βαλω..
Anal φυσικά!
![]()
...και γλυτωνεις κ το 25αρακιΤην έχεις ξαναβάλει αυτή τη φωτογραφία, αλλά είναι φουλ σεξυ.
Μπαίνω μαζί σου στο ανσασερ, πατάμε το στοπ και αρχίζουμε το γαμισι, χωρίς να σου βγάλω το φορεματάκι!!!
Καλημέρα κουκλί...Anal queen
Τπτ δεν σου ξεφεύγει συζυγε...χεχεχε!!Την έχεις ξαναβάλει αυτή τη φωτογραφία, αλλά είναι φουλ σεξυ.
Μπαίνω μαζί σου στο ανσασερ, πατάμε το στοπ και αρχίζουμε το γαμισι, χωρίς να σου βγάλω το φορεματάκι!!!
Αυτο που το πας;!!!...και γλυτωνεις κ το 25αρακι![]()
Να γλειφω μέχρι να λιώσει αστέρι μου ❤Καλημερουδια!
![]()
Καλημερουδια!
![]()
Μμμμμ...ετσι μπράβο!Να γλειφω μέχρι να λιώσει αστέρι μου ❤
Διαμάντι είσαι πρωινιάτικα!Καλημερουδια!
![]()

Αγαπημένε μουΔιαμάντι είσαι πρωινιάτικα!
Εξαιρετικά αφιερωμένο ομορφιά μου

Να περάσεις όμορφα την Κυριακούλα σουΑγαπημένε μου![]()

Κατι εχει ακουστει και για πίττες
Καλύτερα σουβλάκια παρα πίτσες ρε συ χεχεχεχεχε!Για πιτσες οχι; Χαχαχα!
Εύχομαι το ίδιο αγαπη..!!Να περάσεις όμορφα την Κυριακούλα σου![]()
....μη χαλας την ροη τωρα! Πιπες-πιττες-πιτσες-πουτσες παει, τα σουβλακια που κολλανε?!?!!?!?Καλύτερα σουβλάκια παρα πίτσες ρε συ χεχεχεχεχε!

....μη χαλας την ροη τωρα! Πιπες-πιττες-πιτσες-πουτσες παει, τα σουβλακια που κολλανε?!?!!?!?
Το "σουβλισμα" ειναι σε αλλη ροη
![]()
Αφου αυτά μ αρέσουν καλε, οι πίτσες οχι ...είπαμε" ξανθό φυσικό",μην την ψάχνεις χαχαχαχα!!....μη χαλας την ροη τωρα! Πιπες-πιττες-πιτσες-πουτσες παει, τα σουβλακια που κολλανε?!?!!?!?
Το "σουβλισμα" ειναι σε αλλη ροη
![]()
Ξενέρωτη χαχαχαχαχαχα!!Ειδες; Μας το χαλασε και το πηγαιναμε ομορφα κι ωραια.
Χαχαχα!
Ξενέρωτη χαχαχαχαχαχα!!