dimigoall
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 66
- Like
- 64.938
- Πόντοι
- 36.036
Ααα ρε jo .Αχ ναι,3 πίπες την ημερα, πρωι μεσημέρι βράδυ, ξεκινάμε από σήμερα την θεραπεία, γδύσου κι έρχομαι!
Απαιχτη .
Τυπάρα .

Ααα ρε jo .Αχ ναι,3 πίπες την ημερα, πρωι μεσημέρι βράδυ, ξεκινάμε από σήμερα την θεραπεία, γδύσου κι έρχομαι!
θα σε κλέψω.Καλημερουδια στ αγόρια μου...![]()
...μαλακια αντιβιωση αυτη! Ουτε κωλαρακι, ουτε τπτ μεσα!Αχ ναι,3 πίπες την ημερα, πρωι μεσημέρι βράδυ, ξεκινάμε από σήμερα την θεραπεία, γδύσου κι έρχομαι!
Ναι,αμε,και που θα με πας;;;!!θα σε κλέψω.
δεν σου λέω...Ναι,αμε,και που θα με πας;;;!!
Νάσαι καλά αγοράκι και καλώς ήρθες στην παρέα μας,γουσταρουμε άτομα ακομπλεξαριστα,να έρχεσαι να τα λέμε..Ααα ρε jo .
Απαιχτη .
Τυπάρα .
![]()
Γιατρός της φρικας ειμαι τελικά, μισά τα λεω τα φάρμακα ,εσενα πρωί πίπα μεσημέρι & βραδυ κωλαρακι !!...μαλακια αντιβιωση αυτη! Ουτε κωλαρακι, ουτε τπτ μεσα!![]()
Επίκαιρο!!!
Το κομπλεξ δεν ειναι μονο στο μπου , βρισκεται παντου.Επίκαιρο!!!
Το ξέρω αγορι, παρακολουθώ τα του αθλητισμού γενικα, γι αυτό σου είπα περίεργη φάση..δεν θυμάμαι κανόνα παρόμοιο στα χρονικά να έχει αναφερθεί, οσον αφορά το συγκεκριμένο άθλημα..Το κομπλεξ δεν ειναι μονο στο μπου , βρισκεται παντου.
Τον ακυρωσαν για το χρωμα των παπουτσιων στα 8.40, αλλαξε χρωμα αλλα ιδιο μοντελο παπουτσια και εκανε 8,41
Στον επομενο αγωνα θα τον ακυρωσουν για τις καλτσες , φανελακι , σωβρακο κλπ
...ένα μικρό δείγμα, ( φωτο), από το βιντεάκι που θα κάνω περικοπη αργότερα να βαλω..
Anal φυσικά!
![]()
Να δω πως θα το φτιάξω γιατί παίζουν τατουάζ γμτ χαμηλά στο boy..anyway, θα το δω το βράδυ που θα χαλαρώσω!Spoiler alert!
Να δω πως θα το φτιάξω γιατί παίζουν τατουάζ γμτ χαμηλά στο boy..anyway, θα το δω το βράδυ που θα χαλαρώσω!
Παω τώρα,φιλιά!
...σοφοί οι Εγγλέζοι...Οπως λενε οι Εγγλεζοι " To whom it may concern " χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Λαρωσε. Τα χωριαΤΛικια στο χωριο σου
χαχαχα Το βλεπω καθε μερα αυτο το βιντεακι, να γελαω με τους κλαρινογαμπρους των μπουζουκαδικων του στυλ...σοφοί οι Εγγλέζοι...![]()
Ευχαριστώ ρε μωρό για τα καλά σου λόγια , επισκέπτομαι το νήμα σου συχνά γιατί είναι ενδιαφέρονΝάσαι καλά αγοράκι και καλώς ήρθες στην παρέα μας,γουσταρουμε άτομα ακομπλεξαριστα,να έρχεσαι να τα λέμε..
Στο θέμα μας τώρα, ποτε ξεκινάμε την 1η δόση αντιβίωση (πίπα?!)![]()