giorgos stergiou
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2015
- Like
- 5.244
- Πόντοι
- 2.306
Εγώ έχω κάτι μερεμετια να κάνω σπίτι μου με τα 500 ..χαχαχαΜε 500 ας μεινει καλυτερα σπιτι της!
Εγώ έχω κάτι μερεμετια να κάνω σπίτι μου με τα 500 ..χαχαχαΜε 500 ας μεινει καλυτερα σπιτι της!
Μαγκες κανα γκιλφονι 60+++ υπάρχει??
ευχαριστώ φίλε για τις πληροφορίεςΜου είχε απαντήσει viber
1 εκτόνωση, ελεύθερο στοματικό, σεξ σε όλες τις στάσεις, 69, γλωσσόφιλο, γλυψήματα 100 ευρω
Δεύτερη εκτόνωση συν 20
Το έγραψα όπως μου το έστειλε, ακόμα και στην ορθογραφία.
Δεν την πήρα ακόμα γιατί έχω μερικές αμφιβολίες για το αν είναι αληθινή η αγγελία, αλλά είμαι σε σκέψη να το κάνω το κασκαντεριλίκι γιατί είναι καλό μουνέτο στις φωτό, αν είναι η ίδια που θα έρθει.
Καλύτερα να τον παίξωαν δίνει μόνο αυτά που γράφει μιλάμε για .....φτωχότατες υπηρεσίες
Αλανια καλησπερα. Αν ξερει καποιος να με ενημερωσει για καποια που δινει κωλο. Δε με ενδιαφερει εμφανιση. Απλα θελω να δινει κωλο καλα. Αν καποις γνωριζει κατι ας μου στειλει ενα μηνυμα. Ευχαριστω!
Ευχαριστω για την απαντηση αδερφε. Εχει καπου αγγελια ή προφιλ να τη δω?Λουιζα27, αλλά λένε ότι έχει πέσει σε υπηρεσίες τώρα τελευταία. Εγώ την είδα στις αρχές της και ήταν πολύ καλή.
Αλλιώς περίμενε λίγο να επιστρέψει η Ιωάννα34.
Ευχαριστω για την απαντηση αδερφε. Εχει καπου αγγελια ή προφιλ να τη δω?
Ευχαριστω φιλε. Να εισαι καλα για τον χρονο σουΗ Λουιζα έχει νήμα εδώ.
Η Ιωάννα έχει instagram και δινει από εκεί το τηλ της. Δε θυμάμαι τώρα ποιό είναι.
Επιβεβαιώνω, η κοπέλα είναι υπαρκτή, λίγο προφορά από την χώρα τον Αετων την είχα πάρει ένα βράδυ που είχα φάει από ότι έψαχνα άκυρο, το προσωπάκι είναι όπως το βλέπεις, κοντουλα, με σώμα που εμένα προσωπικά δεν μου άρεσε, ιδίως η πίσω όψη, θα το δείτε ότι τεχνιεντως δεν φαίνεται στις φωτος, από υπηρεσίες δεν έμεινα ευχαριστημένος, για αυτό πήρα μια πιστολιαΜου είχε απαντήσει viber
1 εκτόνωση, ελεύθερο στοματικό, σεξ σε όλες τις στάσεις, 69, γλωσσόφιλο, γλυψήματα 100 ευρω
Δεύτερη εκτόνωση συν 20
Το έγραψα όπως μου το έστειλε, ακόμα και στην ορθογραφία.
Δεν την πήρα ακόμα γιατί έχω μερικές αμφιβολίες για το αν είναι αληθινή η αγγελία, αλλά είμαι σε σκέψη να το κάνω το κασκαντεριλίκι γιατί είναι καλό μουνέτο στις φωτό, αν είναι η ίδια που θα έρθει.
Αλανια καλησπερα. Αν ξερει καποιος να με ενημερωσει για καποια που δινει κωλο. Δε με ενδιαφερει εμφανιση. Απλα θελω να δινει κωλο καλα. Αν καποις γνωριζει κατι ας μου στειλει ενα μηνυμα. Ευχαριστω!
Αννα 590
Αννα 590
Καλησπέρα.
Η Τζοάννα (Sexy Jo) φυσικά
Νομίζω ή Άννα 590 έχει ενισχυθεί τό μπροστινό σύστημα, ενώ τής Jo είναι φυσικότητα (αγνό παρθένο μαλλί που λένε)Δυνατες και οι δυο!
Ναι παρθένο ακριβώς.. χαχαχαΝομίζω ή Άννα 590 έχει ενισχυθεί τό μπροστινό σύστημα, ενώ τής Jo είναι φυσικότητα (αγνό παρθένο μαλλί που λένε)
Απο τα αυτια,μπορει?Ναι παρθένο ακριβώς.. χαχαχα
Δεν το πρόλαβα το Λουιζακι δυστυχώς τώρα μάλλον όχιΛουιζα27, αλλά λένε ότι έχει πέσει σε υπηρεσίες τώρα τελευταία. Εγώ την είδα στις αρχές της και ήταν πολύ καλή.
Αλλιώς περίμενε λίγο να επιστρέψει η Ιωάννα34.
ΔύσκολαΑπο τα αυτια,μπορει?