Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.540
- Πόντοι
- 8.846
τύπε αν κερνάνε και καφεδάκι είναι ευκαιρία...
Μετά απο παζάρι έπεσε στα 350..
τύπε αν κερνάνε και καφεδάκι είναι ευκαιρία...
σκέφτομαι να μην την πάω σε ημιδιαμονής ξενοδοχείο..τύπε αν κερνάνε και καφεδάκι είναι ευκαιρία...
έτσι πρέπει...μπερκετιλής και gentlemanσκέφτομαι να μην την πάω σε ημιδιαμονής ξενοδοχείο..
για εδώ λέω..Athenaeum Palace & Luxury Suites
Αν είναι εύκολο και σε εμέναΣου έστειλα pm
Δεν έχω κάποιο προφίλ της κοπέλας μεγάλε του τύπου μόνο που είχε τις εν λόγο φωτό και βιντεοΑν είναι εύκολο και σε εμένα
για το fetlife profil αναφερομαιΔεν έχω κάποιο προφίλ της κοπέλας μεγάλε του τύπου μόνο που είχε τις εν λόγο φωτό και βιντεο
Έβαλε τα 150 ο σύζυγος
Εστειλες ολα τα στοιχεια της καρτας?
Καταλαβες τωρα γιατι ειχα βαλει αυτο το emo
![]()
![]()
![]()
![]()
Μου είχε απαντήσει viber![]()
μωρό μου είμαι η ίδια όπως με βλέπεις 100% 100 Ανεξάρτητη από γραφεία Ιωάννα 24 ετών
. Η προσωπικότητα και η ομορφιά μου με κάνουν ποθητή σε κάθε άνδρα,Κάνω σεξ υψηλού επιπέδου με ευγενικούς και διακριτικούς άνδρες στο χώρο σου ή χοτελ, Το τηλέφωνό μου είναι 6934302285 με διάθεση για όμορφο σεξ, η φωτό μου ειναι πρόσφατες ,απλά πάρε τηλ μωρακι.❤️kanesex.com
Ειχε ξανα αναφερθει παλιοτερα για αυτη εδω, αλλα δεν βρισκω κατι ουσιωδες στην αναζητηση.
Γνωριζει καποιος αν ειναι αυτη στις φωτογραφιες και αν εχει δοκιμασει να μας πει αν αξιζει;;
Μου είχε απαντήσει viber
1 εκτόνωση, ελεύθερο στοματικό, σεξ σε όλες τις στάσεις, 69, γλωσσόφιλο, γλυψήματα 100 ευρω
Δεύτερη εκτόνωση συν 20
Το έγραψα όπως μου το έστειλε, ακόμα και στην ορθογραφία.
Δεν την πήρα ακόμα γιατί έχω μερικές αμφιβολίες για το αν είναι αληθινή η αγγελία, αλλά είμαι σε σκέψη να το κάνω το κασκαντεριλίκι γιατί είναι καλό μουνέτο στις φωτό, αν είναι η ίδια που θα έρθει.
Δεν την έχω συναντήσει . Αλλά παίζει μπάλα σε άλλο site , ίδιου θεματικού περιεχομένου με το παρόν κι έχει ψιλοκαλές κριτικές .Μου είχε απαντήσει viber
1 εκτόνωση, ελεύθερο στοματικό, σεξ σε όλες τις στάσεις, 69, γλωσσόφιλο, γλυψήματα 100 ευρω
Δεύτερη εκτόνωση συν 20
Δεν την πήρα ακόμα γιατί έχω μερικές αμφιβολίες για το αν είναι αληθινή η αγγελία, αλλά είμαι σε σκέψη να το κάνω το κασκαντεριλίκι γιατί είναι καλό μουνέτο στις φωτό, αν είναι η ίδια που θα έρθει.
Μου είχε απαντήσει viber
Δεύτερη εκτόνωση συν 20
Ναι μου εστειλε και μενα με αυτο το λινκ AthensmodelsΚαλησπέρα σε όλους
Ξέρουμε τίποτα για το πουλεν αυτό?
Ζητάει 130/ώρα αλλά οι φωτό φενονται μουφα
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Καλησπέρα σε ολους
προταση για κατι καλο με κοντα μαλια. ειτε σε μασαζ , ειστε σε στουντιο , ειτε σε call . οτι βλεπω εδω εχουν μακρια μαλια.
καπου διαβασα για μια μου μοιαζει στην μαλβινα αλλα δεν βρηκα φωτο ή αγγελια. απλη αναφορα ηταν σε ενα θεμα
αν εχει κανεις κατι κατα νου ας στειλει πμ
Αυτη πλασαρει προιοντα herbalifehttps://instagram.com/despoina_denekou?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Ξέρουμε τπτ για εδώ;
Στο Μπουρδελο στη Βεργας 7 που συνηθως δουλευε αργα τα βραδια γινοταν λαικο προσκυνημα... Εγω καποιες φορες χρειαστηκε να περιμενω μεχρι και 40 λεπτα για να ερθει η σειρα μου....Το κορίτσι το έχει επισκεφτεί κανείς?
Έτσι είναι μάγκες.. καμία σχεδόν δεν προέρχεται από παρθενογένεσηΣτο Μπουρδελο στη Βεργας 7 που συνηθως δουλευε αργα τα βραδια γινοταν λαικο προσκυνημα... Εγω καποιες φορες χρειαστηκε να περιμενω μεχρι και 40 λεπτα για να ερθει η σειρα μου....