level-headed
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 544
- Πόντοι
- 81
Γιατί μετά από πολύ καιρό. Πρέπει να τα στηρίζουμε τα μαγαζιά που μας δίνουν διέξοδοσημερα μετα τις 1, θα ειμαστε εκει, μετα απο πολυ καιρο!!
Γιατί μετά από πολύ καιρό. Πρέπει να τα στηρίζουμε τα μαγαζιά που μας δίνουν διέξοδοσημερα μετα τις 1, θα ειμαστε εκει, μετα απο πολυ καιρο!!
Τυπε εσύ κάπου έγραψες ότι δεν θα ξαναπατήσεις το πόδι σου σε τέτοια μαγαζιά μη τυχόν και σε αναφέρουν σε καμία κριτική εδώ μέσα.Γιατί μετά από πολύ καιρό. Πρέπει να τα στηρίζουμε τα μαγαζιά που μας δίνουν διέξοδο
Είναι έτσι?Τυπε εσύ κάπου έγραψες ότι δεν θα ξαναπατήσεις το πόδι σου σε τέτοια μαγαζιά μη τυχόν και σε αναφέρουν σε καμία κριτική εδώ μέσα.
Τυπε κάτι άκουσα για 80€ και παίζει άσχημα να μείνεις με την πουτσ@ στο χέρι.Καλησπέρα στην παρέα
Έχει πάει κανείς πρόσφατα καμία Πέμπτη ή Κυριακή να μας πει τι παίζει;
Λέω να κάνω μια καταδρομική την Πέμπτη που μας έρχεται
Τί λέτε;
ρε φιλε, αφου εισαι και μοντελο παρε καμια καβαντζογκομενα και τραβα σαββατο για πιο σιγουρα αποτελεσματα.... αυτο προτεινω εγω.Το ξέρω για 80 έχω πάει μερικές φορές και έχουν κάτσει πολύ καλά σκηνικά
Μπορεί να ήταν θέμα τύχης
Για αυτό ρωτάω τι παίζει τώρα
ποια ειναι αυτη?την εφη την εχχει πετυχει κανεις>>??
Πηγαινε και πες μας...Καλησπέρα σε ολους
Άοψε λετε να έχει τίποτα ;
μια που συχναζει εκειποια ειναι αυτη?
Παντα κατι γινεται εκει..Ξέρει κανείς αν παίζει κάτι σε θεματικό πάρτυ το Σαββατοκύριακο..λέω να έρθω μέ ένα μωρό αλλά θέλει κάτι τέτοιο
καπου ειδα για μασκε παρτυΞέρει κανείς αν παίζει κάτι σε θεματικό πάρτυ το Σαββατοκύριακο..λέω να έρθω μέ ένα μωρό αλλά θέλει κάτι τέτοιο