Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 192 άτομα (15 μέλη και 177 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.291
Like
294.511
Πόντοι
47.170
συνέχεια πάντα live

Μαραθωνος 59 αριστερά κλειστό.

Μαραθωνος 59 μεσαίο στο υπόγειο κλειστό.

Μαραθωνος 59 μεσαίο όροφος Μαρσέλα, μιλφ με καστανο σκούρο μαλλί , κανονικό σώμα, 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα ανακοινώνεται.

Μαραθωνος 59α Αλινα ξανθοκαστανη κοπέλα σώμα με πιασίματα 3αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Βιργινίας Μπενάκη 33 κλειστό.

Παιανιεων 24 Αλεξάνδρα καστανή χοντρή γκιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους, 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κωνσταντινουπολεως 166β Μαρίνα μιλφ γυρολόγος του Μεταξουργείου (πρώτη φορά την ειχα παρει στο RIP Κολοκυνθους 63 το 2011)μελαχρινή μαυριδερή μιλφ κοντουλα, με κανονικό σώμα 2.5αρι συν βυζι με τεράστιες ρόγες, τατουάζ πίσω χαμηλά στη μέση και αριστερά στο στομάχι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κωνσταντινουπολεως 166α Νίκα ξανθοκαστανη μιλφ με γυαλάκια και το μαλλί πιασμένο πάνω κότσο, παχουλη με 2αρι βυζι και Σαμπινα ξανθιά μιλφ νταρντανοπαχουλη με 2.5αρι βυζι, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό. , αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, κάνουν και παρτουζα.

Ιωαννίνων 3 ισόγειο Ίνα μελαχρινή κατσαρομαλλα νταρντανοπαχουλη μιλφ, με 2αρι βυζι και κοιλίτσα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Ιωαννίνων 3 όροφος Ελένη ξανθιά μιλφογκιλφ σώμα με πιασίματα μεφαλη κοιλιά, 3αρι συν βυζι με μεγάλη ρογα και Λίνα ξανθοκαστανη με το μαλλί πιασμένο πάνω κότσο, σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι , αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Ιωαννίνων 5 Άννα μελαχρινή μιλφ σώμα με πιασιματακια 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα ανακοινώνεται.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
13.612
Πόντοι
5.827
Ισχύει και ισχύει, αλλά συνήθως αν το πάς λίγο λάου-λάου ευγενικά και πετάξεις κανά Ισπανικό όλο και κάτι παραπάνω θα πάρεις.
Πάντα τα κάνω αυτά, αλλά τις τελευταίες φορές δεν πιάσανε. Η Λατίνα που είχα πάρει στο Φυλής 86 ήταν στα πάντα no, ακόμα και στο γλείψιμο στις ρώγες. Ένιωσα σε χειρότερη κατηγορία και από τον Πακιστανό. Όχι απλά έφυγα άχυστος, αλλά μου μπήκε μέσα και μου κρύφτηκε :P

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
12.331
Πόντοι
3.246
Σύντομη τσάρκα χθές απόγευμα Μεταξουργείο, όχι πολλά κλειστά, σχετικά λίγος κόσμος εκτός από τα σπιτάκια που έχουν κάποια "καλή" όπως Βανέσα που ήθελα να δοκιμάσω αλλά ήταν δωμάτιο +1 αναμονή, σκέφτηκα να περάσω μια από Κολωνού ζυγά
Στο 30-32 τι είναι υπόγειο πέτυχα μία Κατερίνα σχετικά ψηλή/εμφανίσιμη μελαχρινή (την έχω δεί και στο Ι44) μαζί με μία ποιο κοντούλα αδύνατη πάλι μελαχρινή όνομα δεν είπε, κάπου κεντρική Ασία/ΠΕΣΣΔ πρέπει να είναι και οι 2 και μου κάνουν από εμφάνιση, αλλά λίγο το ότι σαλόναραν μόνες τους χωρίς τσάτσο/α, λίγο η βαρεμάρα που μου έβγαλαν, λίγο ο χώρος στην υπόγα με απέτρεψαν, αν υπάρχουν πληροφορίες καλοδεχούμενες.

Πέρασα τελικά στο Ι30κάτι που είναι συνήθως η Γκίλφ Δανάη? με το υπερφούλ πρόγραμμα (δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ, είναι εντελώς εκτός γούστων μου) οπού αφού έκανα να φύγω όταν μου την παρουσίασε ο τσάτσος, μου λέει περίμενε έχω και άλλη και μου βγάζει μια νεαρή γεματούλα (αλλά σφιχτή) Λατίνα από Κολομβία "Αννα", κλασικά καφέ δέρμα μελαχρινή με βυζάκια λίγο κρεμαστά 2άρια* θα έλεγα οριακά πάνω Μ.Ο. των "μπαζό"-Λατίνων της περιοχής αλλά τους έχω αδυναμία οπότε δεν είμαι αντικειμενικός. Ανακοίνωσε κλασικό πρόγραμμα +ελ. στοματικό και πέρασα ζητώντας άλλο δωμάτιο απο αυτό που πήγε να με βάλει που είναι μπάμ στο σαλόνι.
Στα του αγώνα , η κοπέλα πρόσχαρη, μιλάει λίγα αγγλικά, με άφησε να θωπεύσω άνετα στα όρθια, μου γύρισε και την χοντροκωλάρα της να τριφτώ πάνω, δυσκολεύτηκε να περάσει σκούφο σε ημι-έτοιμο πέος οπού ανέλαβα εγώ, οκ πίπα(δεν ρισκάρω ελέυθερο) οπού δέχεται λίγη καθοδήγηση, ανέβηκε από πάνω και προσπάθησε αρκετά αλλά φάνηκε λίγο άπειρη, οπότε την έβαλα στα 4 οπού στήθηκε άψογα και άρχισε κάτι υπέρ-ψεύτικα αλλά καυλωτικά βογγητά και με έκανε να τελειώσω παρότι ήταν αρκετά "χαλαρή".
Σύνοψη: Καλή διάθεση/προσπάθεια αλλά άτεχνη, μύριζε ωραία-έδειχνε καθαρή, δεκτική/μηδέν γκρίνια, μέτρια εμφάνιση-γεματούλα, σχετικά χαλαρή αίσθηση. Ο χώρος στο επίπεδο του Μεταξιού το δωμάτιο χωρίς καν κρεμάστρα/καρέκλα !!!

Ισχύει και ισχύει, αλλά συνήθως αν το πάς λίγο λάου-λάου ευγενικά και πετάξεις κανά Ισπανικό όλο και κάτι παραπάνω θα πάρεις.
Τελικά είναι το Ι20α , με βάση την ενημέρωση του Κ.Σμύρνη από πάνω :cheesy: , δεν το έχω με τα νούμερα και πολύ μάλλον.

Pa Luki Luk

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
79
Like
30.080
Πόντοι
28.636
Πριν από λίγο....
Κατέβηκα για
Φυλής 86 όροφο για Άννα Ταϊ αλλά δυστυχώς κλειστό

Φυλής 84 όροφο Μελίσσα Λατιν σε απλό και, 69
Πολύ δυνατό μου φάνηκε!

Φυλής 86 κάτω Σάρα νομίζω Πετιτ Λατιν απλό και 69.
Συνεχόμενα δωμάτια.

Φυλής 65 κάτω Χριστίνα Τσέχα. Δεν κακό. Σε bbj 69
Της είπα Αχόι και κοίταξε το ταβάνι....

Φυλής 84 κάτω εδώ ψήφισα σήμερα.
Ντιανα λοιπόν σε απλό και 69.
Δεν το είχα πάρει γιατί γιατί γιατί...
Σαν εμφάνιση δεν παιζεται αλλά τα όρια της είναι μέχρι εκεί και τέλος.
Δεν έχω παράπονο κανένα από την κοπέλα. 8/10

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
13.612
Πόντοι
5.827
Εγγρ.
4 Σεπ 2022
Like
78
Πόντοι
0

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.585
Πόντοι
726

sisiliano1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2015
Like
1.272
Πόντοι
206
Παιδια μερικες σελιδες πιο πισω ρωτησε συναγωνιστης αν η Εμμυ απο λιοσιων το κοντοπουτανο πηγε σε αλλο μαγαζι επι της φωκαιας.
Επισης εχω ξαναρωτησει στο λιοσιων73 υπηρχε ενα σκινυ μωρο η Καιτη η οποια πρεπει να χει σταματησει κανα χρονο περιπου.Η τσα2 μου χε πει οτι γεννησε και δυσκολα θα επιστρεψει,γνωριζει καποιος κατι;;

Pitsirikosss

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Σεπ 2022
Κριτικές
26
Like
2.279
Πόντοι
1.191

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
3.056
Πόντοι
441
καλησπερα,μπηκα στο σαιτ τ studio λιωσιων 73α, κ ειδα Ιζαμπελα ,λεει τιποτα ?δεν την εχω δει απο κοντα ,μην ειναι φολα κ πεταξω 20ρικο τζαμπα

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
17
Like
2.284
Πόντοι
3.415

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
13.612
Πόντοι
5.827
καλησπερα,μπηκα στο σαιτ τ studio λιωσιων 73α, κ ειδα Ιζαμπελα ,λεει τιποτα ?δεν την εχω δει απο κοντα ,μην ειναι φολα κ πεταξω 20ρικο τζαμπα
Εγώ μαζί της την τελευταία φορά έφαγα φόλα. Από κει και πέρα, αν θέλεις εσύ, μπορείς να το ρισκάρεις.

okotzak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
2.212
Πόντοι
441
Για αυτούς που ρωτάνε η Εύα με τις βυζάρες ειναι στο πόστο της δεύτερη βάρδια στο Φωκ. 13 υπόγειο μέχρι τις 10.
Εκεί θα βρίσκεται τα απογεύματα αλλά οχι κάθε μέρα όπως μου ανέφερε.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.291
Like
294.511
Πόντοι
47.170
άλλοι έχουν περάσει καλά και άλλοι όχι,εγώ δεν έχω περάσει καλά αλλά φόλα δεν είναι,νταρντανα με 2.5-3αρι βυζί, τον Δεκέμβριο τελευταία φορά που την είχα δει ήταν μελαχρινή, πιο παλιά τα είχε ξανθά και ακόμη πιο παλιά ξανθά ραστα

Τελευταία τροποποίηση:

vabiri(2)

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2020
Like
185
Πόντοι
0
Πριν λίγο πέρασα από μεγ Αλέξανδρου (κουρτίνα) είδα την Άννα νταρντανα με 3.5-4αρες χυτές βυζάρες.εχει κάποιος εμπειρία μαζί της? αφήνει παιχνίδι με τις βυζάρες της?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom