dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.954
- Πόντοι
- 3.936
έκλεισες ραντεβού κ δεν εμφανίστηκε?Τα τέσσερα τελευταία αλλά λίγη σημασία έχει.
έκλεισες ραντεβού κ δεν εμφανίστηκε?Τα τέσσερα τελευταία αλλά λίγη σημασία έχει.
όπου βλέπεις πολλά κόλπα τότε...Τι? David Copperfield φάση?![]()
Δύσκολοι καιροί από παραμύθια άλλο τίποτα....
Όντως δεν κοιτάζουν τι παίζει τριγύρω...Θέλει και λεφτά αυτή? Αϊ καλά......
Με 3 ευρω σου παίρνει πίπα στον αγιο Νικόλαο στα Πατήσια και θα σε παρακαλάει κιόλαςΘέλει και λεφτά αυτή? Αϊ καλά......
Θέλει και λεφτά αυτή? Αϊ καλά......
Με 3 ευρω σου παίρνει πίπα στον αγιο Νικόλαο στα Πατήσια και θα σε παρακαλάει κιόλας
Όλες την ιδρώνουν την φανέλα όμως νεανικό κορμί Ψηλη με ποδαρες είναι η Νάσια και κάνει οτι της πειςΚαλημερα στην ομάδα , θελω πληροφορία πριν κλεισω ραντεβου από εσας ποια ειναι η καλυτερη απο Ιωαννα - Νασια η Παολα , θελω κατι δυνατο να περιλάμβανει όλο το πακετο , οχι δηλαδη δεν κανω αυτο η δεν κάνω το αλλο ! Καλα να περνατε συναγωνιστές !
έκλεισες ραντεβού κ δεν εμφανίστηκε?
Σιδερώνει κιόλας;Όλες την ιδρώνουν την φανέλα όμως νεανικό κορμί Ψηλη με ποδαρες είναι η Νάσια και κάνει οτι της πεις
Ρωτησα υπηρεσίες και τιμές, στέλνει ένα σκρινσοτ λέει, της λεω για Τρίτη και πάνω κάτω ωρα.
Μου λέει θα μου πει μερος - έχει δικό της - μόλις της στείλω την κάρτα.
Στέλνω κάρτα και ωρα που μπορούσα και - μέχρι τώρα- δεν έλαβα απάντηση.
Δυστυχώς μάλλον ούτε θα λάβεις.Ρωτησα υπηρεσίες και τιμές, στέλνει ένα σκρινσοτ λέει, της λεω για Τρίτη και πάνω κάτω ωρα.
Στέλνω κάρτα και ωρα που μπορούσα και - μέχρι τώρα δεν έλαβα απάντηση.
Δυστυχώς μάλλον ούτε θα λάβεις.
Για αυτό λέμε μακριά από πευσειφ κλπ κλπ. Εγώ της είχα πει όλα μετρητά. Και από την στιγμή που μου είπε όχι της είπα κι εγώ ΌΧΙ. ποια η διαφορά όλα μετρητά ή μισά έτσι μισά αλλιώς; ακόμα και με κοπέλες με φανσιτο και άλλα τέτοια που ζητούν πευπαλ η πευσειφ πάντα όχι τους λέω . μόνο μετρητά.
3 @@@
Δυστυχώς έκανες τον κασκαντερ σε κάτι που κατά 90 % θα ήταν μουφα. Για υτο όλοι εδώ όταν ακούν καρτουλα λέμε όχι....Να σου πω την αλήθεια ειλικρινά δεν περιμενω απάντηση, απλά έπρεπε να φτάσω σε αυτό το σημείο και να φάω τη γείωση σε αυτό το σημείο για να πω ότι δεν άξιζε.
Το προφίλ το βρήκα από εδώ, όποτε θεώρησα και σωστό να γράψω εδώ την εμπειρία επικοινωνίας.
Κρίμα γιατί φαίνεται σκύλος του ελέους.
προχώρα παρακάτω...80 χωρίς αναλ, και πίπα λέει με λάστιχοΚαλημέρα σε ολους.
Έχεις κάποιος ιδέα για το παρακατω?
προχώρ
προχώρα παρακάτω...80 χωρίς αναλ, και πίπα λέει με λάστιχο
Εστειλες ολα τα στοιχεια της καρτας?Ρωτησα υπηρεσίες και τιμές, στέλνει ένα σκρινσοτ λέει, της λεω για Τρίτη και πάνω κάτω ωρα.
Στέλνω κάρτα και ωρα που μπορούσα και - μέχρι τώρα- δεν έλαβα απάντηση.
Για βοηθά λίγο....σε ποιο σαιτ και που τι λέει;;Εχουμε πληροφορίες;
Ο μάγκας στο σάιτ λέει ότι είναι της δουλειάς αλλά δεν δίνει λεπτομέρειες;
Οποιαδήποτε πληροφορία θα εκτιμηθεί δεόντως!
Σε βίντεο που είδα παίρνει πολύ καλό και βαθύ τσιμπουκι
Υπάρχει τό βίντεο νά μου τό στείλει κάποιος;Εχουμε πληροφορίες;
Ο μάγκας στο σάιτ λέει ότι είναι της δουλειάς αλλά δεν δίνει λεπτομέρειες;
Οποιαδήποτε πληροφορία θα εκτιμηθεί δεόντως!
Σε βίντεο που είδα παίρνει πολύ καλό και βαθύ τσιμπουκι