alexandros 85
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.949
- Πόντοι
- 1.446
Το πουλάκι τσίου με ενημέρωσε
Ότι η Ιωάννα έβαλε έργα τέχνης πάνω της, ισχύει ρε παιδες ?![]()
Για αυτό άλλωστε δεν είχε σταματήσει για ένα διάστημα;
Ενδεχομένως ναι ε θα μας ενημερώσει σε λίγο καιρόΓια αυτό άλλωστε δεν είχε σταματήσει για ένα διάστημα;
Ενδεχομένως ναι ε θα μας ενημερώσει σε λίγο καιρό
(χρειάζεται κ απο θεραπεία το όλο εγχείρημα
Για αρχή Ξεκινά με Πάολα και το βλέπειςΚαλημερα στην ομάδα , θελω πληροφορία πριν κλεισω ραντεβου από εσας ποια ειναι η καλυτερη απο Ιωαννα - Νασια η Παολα , θελω κατι δυνατο να περιλάμβανει όλο το πακετο , οχι δηλαδη δεν κανω αυτο η δεν κάνω το αλλο ! Καλα να περνατε συναγωνιστές !
Καλημερα στην ομάδα , θελω πληροφορία πριν κλεισω ραντεβου από εσας ποια ειναι η καλυτερη απο Ιωαννα - Νασια η Παολα , θελω κατι δυνατο να περιλάμβανει όλο το πακετο , οχι δηλαδη δεν κανω αυτο η δεν κάνω το αλλο ! Καλα να περνατε συναγωνιστές !
Είναι σε στούντιο φίλοςΞέρετε που μπορώ να βρω την Αγάπη που ήταν στο diva και ύστερα στον μάγο ; Τώρα απ' ότι διάβασα είναι ανεξάρτητη ; Έχει και θρεντ η ίδια αλλά δεν απαντά
Ξέχασα την Αδριάνα. Προσωπικά και μόνο βάση value for money, Ανδριάνα ή Ιώαννα, μετά Πάολα ή Νικόλ και μετά Αριάνα ή Αριάδνη.Καλημερα στην ομάδα , θελω πληροφορία πριν κλεισω ραντεβου από εσας ποια ειναι η καλυτερη απο Ιωαννα - Νασια η Παολα , θελω κατι δυνατο να περιλάμβανει όλο το πακετο , οχι δηλαδη δεν κανω αυτο η δεν κάνω το αλλο ! Καλα να περνατε συναγωνιστές !
Έχεις υπόψη σου Αλίκη 40, Έλενα 110, σεξυ Τζοανα , Αφροδίτη 38 ? Λίγες από ανεξάρτητες που υπάρχουνWilling to take one for the group.
Από milf 40-45 αγαπήσιμα δεν έχω βρει κάτι καλό αυτή την περιοδο.
Αν έχεις κάτι να προτείνεις ευχαρίστως να το δω.
Ας αναρρώσει η κοπέλαρα κ θα μας-την επιστρέφουμε με το καλόΜίλησα προχθές μαζί της. Αναρρώνει και θα επιστρέψει προς το τέλος του μήνα.
Δεν φαίνεται κάτι στο λινκ
Κάτι δεν πάει καλά... Μας τα χαλάει η καρδούλα στο λινκΔεν φαίνεται κάτι στο λινκ
Έχεις υπόψη σου Αλίκη 40, Έλενα 110, σεξυ Τζοανα , Αφροδίτη 38 ? Λίγες από ανεξάρτητες που υπάρχουν
Νομίζω είναι σε στούντιο φίλε, έχει και δικό της θρεντ στο σάιτ.Ξέρει κανείς που θα βρω την αγάπη από magic girls;;
Σε ποιο;Νομίζω είναι σε στούντιο φίλε, έχει και δικό της θρεντ στο σάιτ.
Το Νοέμβριο είχε πει ότι ήταν Τριγγετα 3 στο Νέο Κόσμο. Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα αφού δεν ασχολούμαι με στούντιο.Σε ποιο;