Romano Garreton
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Νοε 2022
- Like
- 378
- Πόντοι
- 20
Νομίζω με το Εξηκιου 18 νταραβεριζεται,κάνε ένα κοποΗ Μαρια η αλβανεζα με κωλαρα 50αρα με φουλ προγραμμα απο διδυμου18 υπογειο που χαθηκε βρε παιδια?δουλευει καπου αλλου?
Νομίζω με το Εξηκιου 18 νταραβεριζεται,κάνε ένα κοποΗ Μαρια η αλβανεζα με κωλαρα 50αρα με φουλ προγραμμα απο διδυμου18 υπογειο που χαθηκε βρε παιδια?δουλευει καπου αλλου?
Λοιπον ολες μα ολες εχουν και απο μια δακρυβρεχτη παραμυθια να πουνε για να τις δουμε με συμπαθεια...... κατω απο συγκεκριμενες συνθηκες προσφερθηκε σε μια απο αυτες τις κατατρεγμενες κορασιδες 46 ετων ρουσκα καταγωγης της προσφερθηκε θεση σε μεγαλη πολυεθνικη ιατρικων μηχανηματων προσφατα 12-12-2022 εργασια 5νθημερη με ασφαλιση να καθετε ξεκουραστη να σηκωνει τηλεφωνα και να γραφει ραντεβου για 8 ωρο στα 900 ευρ και αμα θελει και υπερωριες +++ η απαντηση της ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΙΚΗ εγω σε 6 ωρες βγαζω απο 100 εως και 250 στη βαρδυα με εσας τους ανδρες λοιπον ποσο χαζοι ειστε τελικα....... ( ειναι και αφορολογητα παιρνει και κοινωνικο τιμολογιο στο ρευμα παιρνει και επιδομα ανεργεια ς 400 ευρ. παιρνει και τα τσιπουρα της κ τα εχτραδακια που τη συμπονουνε στο δωματιο .... κ λεει οτι οι ποιο βρωμικοι ειναι οι ελληνες που εχει γνωρισει ...... υποψην οι περισσοτεροι ειναι ελληνες και την περνουν το πρωι πριν πανε στη δουλεια τους..... )
Καθηστε λοιπον και φιλοσοφιστετο ..... για μενα η χειροτερη ελληνιδα γκομενα η καλυτερη πουτανα.... τελος εκφραζω προσωπικη αποψη και απαντηση σε αυτους που αποκαλουν της ελληνιδες ελλεινηδες .
Καλησπέρα αγαπητέ Pit80, πάρα πολύ επιθετικότητα, δεν υπάρχει λόγος. Εννοείται, ότι υπάρχουν φόλες, εννοείται ότι το κάνουν για χρήματα, τα γνωρίζουμε, πολλοί άνθρωποι είναι πολλά χρόνια στο χώρο και γράφουν εδώ. Κάποιοι από εμάς που είμαστε 50+ σε ηλικία έχουμε ήδη φιλοσοφήσει αρκετά όσα λές και εν γνώση μας συνεχίζουμε. Μην σε ανησυχεί λοιπόν όλα καλά. Αυτό το thread είναι για ενημερώσεις και για να αποφεύγουμε όσο μπορούμε τις κοπέλες που κάνουν τα πράγματα που περιγράφεις, όπότε όσο μπορείς ενημέρωσε για τις κοπέλες που συναντάς στις βόλτες σου. Να είσαι καλά.αυτες συνοδοιπόρε πιστευεουν αποταν ηρθα στην ελλαδα οτι ο ελληνας δε κοβει το φαγητο κ το γαμησι με αυτη τη νοοτροπια ζουνε ακομα τα ρωσομιλφομπακκιλια..... ελα δωσε το 10αρικακι και σβελτα τραβα κ μια μαλακια να τελειωνουμε μη μας κουραζεις πολυ πολυ.........γιαυτο πολλες απο αυτες τις ΜΠΑΜΠΟΥΣΚΕΣ ΜΕ ΤΙΣ τσιπουρομπυροκιλιες το εχουνε ριξει στο πιπαζολ ακαποτο τους πεφτη ποιο γρηγορο απο το να ξεχειλωνουν τα μουνια τους .Και κατι τελευταιο ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ τους εχουν προβληματα ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ με βουλωμενες σαλπιγγες σαπιες ωοθήκες ινομυωματα πασης φυσεως ,πολυκυστικες ωοθηκες πολυποδες καλοηθης κακοηθεις κλπ κλπ ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΧΙ ΜΕΤΑΔΩΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ
ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΑΚΑΠΟΤΟ ΜΕΣΗΛΙΚΑΣ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΛΙΟ ΕΡΠΗΤΑ ΚΑΝΕΙ ΒΟΛΤΕΣ ΣΕ ΚΟΡΑΣΗΔΕΣ ΜΕ ΑΚΑΠΟΤΗ ΠΙΠΑ 69 ΚΛΠ .περισσοτερα σε προσωπικο μηνυμα.
Kαλησπέρα αγαπητέ Σμύρνη, να είσαι πάντα καλά για τις ενημερώσεις σου στο Φ67 πως σου φάνηκε η Ελένη και η Έλλη, η Έλλη είναι καινούργια σχετικά?τώρα live
Φυλής 71α Νικόλ, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 71 κλειστό.
Φυλής 69β Όλγα μιλφ, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φυλής 69α κλειστό.
Φυλής 67 Ελένη και Έλλη, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα, κάνουν και παρτουζα.
Φυλής 86β θα ανοίξει σε λίγο με δύο κοπέλες, η μια μάλλον η Αντριάνα.
Φυλής 86α Λάουρα , απλό πρόγραμμα.
Φυλής 84β θα ανοίξει σε λίγο
Φυλής 84α Ντιαννα, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 65β Έλλη, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 65α Χριστίνα "Τσεχα" σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φυλής 61 κλειστα.
Φυλής 59 κατω Άννα, απλό και τελειωτικό στο στήθος.
Φυλής 59 όροφος Ιζαμπελα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φυλής 74 αριστερά Μάγια και Γιάννα, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.
Φυλής 74 δεξιά Άντζελα, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 72αρια αριστερά κλειστό.
Φυλής 72 δεξιά Ειρήνη, με πρωκτικο.
Φυλής 66δ Κλαούντια , απλό πρόγραμμα.
Φυλής 66α Ειρήνη , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φυλής 56 κλειστό.
Φυλής 54β Ορορα, σεαπλό πρόγραμμα.
Φυλής 54α Ιζαμπελα και Αλεξάνδρα , αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.
- τιμή x2,5 στο απλό πρόγραμμα (15λεπτο θεωρητικά) και ανεβαίνουμεκαλημέρα. να κάνω μια χαζή ερώτηση. τι διαφορά έχουν τα στούντιο από τα μπουρδελα στην φιλης?
Κάποτε είχε ανοίξει ένας νήμα και έψαχνε γραμματέα να κάνει τσιμπούκι. Λες να είναι αυτός;Αν η ιστορία είναι αλήθεια και όχι πατάτα!
Λογικά ο τύπος που τις έκανε την πρόταση για την θέση της γραμματέας.....θα ήθελε κι άλλα από αυτήν!![]()
στο Χωματιανού δεν ήταν παλιότερα που ένα δωμάτιο το έδιναν 25 ενώ τα άλλα 20 ? το παίζαν στούντιο εκεί ?Που λέτε χθες κατά τις 1 το πρωί πήγα από Αλεξάνδρα χωματιανου.... Είναι συνήθως μέχρι 2 .... Το Αλεξανδράκι για όσους το γουστάρουν είναι πάντα σούπερ και μες την καλή διάθεση.... Όμως ανέβηκε η τιμή στα τριάντα πράγμα ανησυχητικό γιατί θα πάρει σβαρνα και τα άλλα ... Μου είπε λοιπόν πως δεν το αποφασισε η ίδια απλά τις το ανακοίνωσαν όταν γύρισε από τις γιορτές... Προφανώς ήμουν ο μόνος που μπήκε και όσο ήμουν μέσα όποιος έμπαινε και άκουγε τιμή έκανε μεταβολή. Ελπίζω να καταλάβουν ότι δεν είναι καιροί για ανοίγματα και να επανέλθουν στην πρωτερη τιμή ..αυτά
Πλέον δεν αξίζει μέχρι και ακουστικά ψείρες έχει στο αυτί και ακούει μουσική
Ακόμα 30 είναι. Αλλά αφού υπάρχουν βλάκες που τα ακουμπάνε καλά κάνουν. Αυτές θέλουν ένα μήνα αποχή εντελώς. Να το πάνε10 .ρε μαγκες μηπως ξερουμε εαν η τσριφα στο χωματιανο 11β ειναι ακομα 30 η εβαλαν μυαλο?
Γιατι ρωτας ρε φιλε; Εγω οταν θελω τις χυνω ετσι απλα τις χυνω χωρις να ρωτησω!Φυλής 71 α όταν είπα να χύσω πάνω της μου είπε κοστίζει 10€ έξτρα ..
Λες και πήρα call girl…
Πρεπει να κρατιεται καλα για να λεει 35 χαχαΣτη θεση της ηταν μια γιαγια Ελενη 60 + την εκανα σε ηλικία που ομως λεει οτι ειναι 35..
Φιλε ακομη γελαω! Νασαι καλα!Απιστευτο σουρεαλ σκηνικο μου συνεβει για πρωτη φορα πριν καμια ωρα στην καταθεση μου Φυλης 109β ισογειο...Πηρα την Μπελλα την ξανθια Ουκρανεζα με το τατουαζ στο στηθος γυρω στο 1,70...μπαινει δωματιο, εγω τελειως γυμνος και επειδη το δωματιο ηταν λιγο κρυο μου ζητησε να πατησω το κουμπι να αναψει το αιρκοντισιον που ηταν στη γωνια...δεν αναβε... της ειπα δεν πειραζει δεν κρυωνω...εκεινη επεμενε και τι εκανε? φωναξε τον τσατσο να ερθει να το φτιαξει...μπαινει μεσα ο σοβιετικος τσατσος και αρχισε να το πασπατευει...και να ειμαστε τωρα εγω με την Μπελλα γυμνοι και οι δυο να τον κοιταμε...δεν καταφερε και αυτος να το λειτουργησει...λεει η Μπελλα να παρουμε τα ρουχα στα χερια και να παμε στο διπλα δωματιο
Κακως!Προφανώς ήμουν ο μόνος που μπήκε
Η ελληνιδα θα ζηταγε παραπανω! Καλυτερα ρε φιλε ρωσιδα, εχεουν πολυ καβλωτικη προφορα!Για ποιό λόγο αποφάσισαν να προσλάβουν μια αλλοδαπή και ιδιαίτερα Ρωσίδα να μιλάει στο τηλέφωνο και να κλείνει ραντεβού με πελάτες και όχι μια Ελληνίδα;
Η Ελένη είναι γνωστή δουλεύει πάνω από 10 χρόνια η πρώην Αντινα η Ελλη είναι μια μελαχρινή κατσαρομαλλα ,σώμα με πιασιματακια και σχεδόν 3αρι βυζι ,δε μου έκανε κλικ για να τη δοκιμάσωKαλησπέρα αγαπητέ Σμύρνη, να είσαι πάντα καλά για τις ενημερώσεις σου στο Φ67 πως σου φάνηκε η Ελένη και η Έλλη, η Έλλη είναι καινούργια σχετικά?
Εγώ τις προάλλες πέρασα καλά μαζί της, την έψησα και για γλωσσόφιλα και γλειφομούνι. Μπορεί να έτυχε βέβαια και κάποια άλλη μέρα να με κεράσει φόλα.Πλέον δεν αξίζει μέχρι και ακουστικά ψείρες έχει στο αυτί και ακούει μουσική
Έχεις το τηλ τής Ελένης γιατί τό έχω χάσει;Η Ελένη είναι γνωστή δουλεύει πάνω από 10 χρόνια η πρώην Αντινα η Ελλη είναι μια μελαχρινή κατσαρομαλλα ,σώμα με πιασιματακια και σχεδόν 3αρι βυζι ,δε μου έκανε κλικ για να τη δοκιμάσω
Αυτη η Ολγα φυλης 109 κατω μηπως ειναι μια ψηλη σχετικα αδυνατικη κοκκινομαλλα( ή καστανομαλλα)?Φυλης 69 κατω Λανα και Ολγα και 109 κατω Ολγα
Δεν είναι η φωτεινή;Φυλης 69 κατω Λανα και Ολγα και 109 κατω Ολγα
κοντή είναι με κοντό μαλλί κανονικό σώμα και μικρό βυζίΑυτη η Ολγα φυλης 109 κατω μηπως ειναι μια ψηλη σχετικα αδυνατικη κοκκινομαλλα( ή καστανομαλλα)?
οχιΔεν είναι η φωτεινή;