Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (2 μέλη και 21 επισκέπτες)

SOXEM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2023
Κριτικές
5
Like
469
Πόντοι
300
Περασμα απο βανα με ευριδικη,μπιμπελο με κορμι λαμπαδα και ωραια πεταχτη κωλαρα.πρωτο μερος μετριο πιο πολυ χαδι,δευτερο μερος δυνατη εκτονωση αλλα ρουχα σε εμενα δεν ηθελε να βγαλει.με δικη μου προτροπη σηκωσε φουστα και πεταξε το ενα βυζι προς το τελος αφου το ζητησα 15 φορες.για μια φορα αξιζει αλλα αμα ειναι να παρακαλαμε καθε φορα να βγαλει ρουχα φασκελοκουκούλωστα

Spitharas84

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2019
Like
176
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους!
Υπάρχει από κάποιον καμία ενημέρωση για κριστυ;αν γύρισε;;

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Φίλε αναφέρεστε στην Εύα η στην Έλενα? Αν μπορείς σε παρακαλώ γράψε καμία λεπτομέρεια για Έλενα αξίζει δοκιμής? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Έλενα. Ειχα γράψει πριν από μερικές μέρες

zipas

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
591
Πόντοι
81
Περασμα απο βανα με ευριδικη,μπιμπελο με κορμι λαμπαδα και ωραια πεταχτη κωλαρα.πρωτο μερος μετριο πιο πολυ χαδι,δευτερο μερος δυνατη εκτονωση αλλα ρουχα σε εμενα δεν ηθελε να βγαλει.με δικη μου προτροπη σηκωσε φουστα και πεταξε το ενα βυζι προς το τελος αφου το ζητησα 15 φορες.για μια φορα αξιζει αλλα αμα ειναι να παρακαλαμε καθε φορα να βγαλει ρουχα φασκελοκουκούλωστα
Εγώ έχω πάθει πλάκα με λύδια λουξουρυ… τελευταία φορά έπαιξε πολύ δυνατά μ γλωσσόφιλα κ άφησε και χάιδεμα χαμηλά χωρίς εχτρα..50 σύνολο…

SOXEM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2023
Κριτικές
5
Like
469
Πόντοι
300
Εγώ έχω πάθει πλάκα με λύδια λουξουρυ… τελευταία φορά έπαιξε πολύ δυνατά μ γλωσσόφιλα κ άφησε και χάιδεμα χαμηλά χωρίς εχτρα..50 σύνολο…
Παιζει ρολο και η χημεια σαφως και αμα αρεσεις στην εκαστοτε κοπελα εμφανισιακα . εγω που την πηρα δευτερη φορα δεν εκανε τιποτα απο αυτα.ποσες φορες την εχεις παρει?

zipas

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
591
Πόντοι
81
Παιζει ρολο και η χημεια σαφως και αμα αρεσεις στην εκαστοτε κοπελα εμφανισιακα . εγω που την πηρα δευτερη φορα δεν εκανε τιποτα απο αυτα.ποσες φορες την εχεις παρει?
Η Τρίτη η Τετάρτη ήταν..νομίζω τριτη

Tasos

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2019
Κριτικές
1
Like
440
Πόντοι
21
Χθεσινή συνεδρία με Δόμνα από Βάνα το κορίτσι δεν υπάρχει πολύ καλό μασάζ αλλά και δεύτερο μέρος πολύ καλό όλα ήταν τέλεια κόστος 30+20 συστήνεται στο σαλόνι ήταν πολλές κοπέλες τρεις τέσσερις ήταν μπιμπελα

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.658
Πόντοι
716
Πια πιάτσα μου λες φιλαράκο (ασε μενα) , εγω όσους ξέρω να είναι της πιάτσας που λές, έχουν ξεσκισκεί να πηδάνε φοιτητριούλες , ξέμπαρκα γκομενέτα, χωρισμένα μιλφόνια.
Δεν έχουν ανάγκη να πάνε στις πουτάνες, να παρακαλέσουν για κανένα γλωσόφιλο και να κοκορεύονται κιόλας!!!
Πες είπα μαλακία , πες οκ παιδιά το φούσκωσα λίγο, τα λάθη για τους ανθρώπους είναι και τέλειωσε το, γιατί κάθε πόστ που κάνεις το χειροτερεύεις .
Ολοι εμεις εδώ οι υπόλοιποι δεν είμαστε αλεξιπτωτιστές σε αυτή τη ζωή ,κατάλαβες;
Σε κάθε περίπτωση όμως , αν είναι έτσι όπως τα λες , λαμπρή καριέρα σε περιμένει στο επόμενο GNTM που θα έχει άνδρες παλι , δήλωσε!
Είσαι πραγματικά πολύ μακριά από την πραγματικότητα, προφανώς είσαι αρκετά μεγάλος ηλικιακά και ακούς τους παπάδες ότι όλοι πηδάνε φοιτήτριες και χωρισμένες έτσι για πλάκα. Αυτοί που στα λένε έτσι εύκολα να ξέρεις σε δουλεύουν.

tefras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2022
Like
1.750
Πόντοι
201
Είσαι πραγματικά πολύ μακριά από την πραγματικότητα, προφανώς είσαι αρκετά μεγάλος ηλικιακά και ακούς τους παπάδες ότι όλοι πηδάνε φοιτήτριες και χωρισμένες έτσι για πλάκα. Αυτοί που στα λένε έτσι εύκολα να ξέρεις σε δουλεύουν.
Εσύ πάλι και γαμιας και ερωτικός και απ' όλα για όλα...πόσα ξέρεις ρε λεβέντη?
Να σου πω εγώ που ηλικιακά είμαι ανάμεσα κάπου στα στα 41,5 ότι ναι παλικάρι μου γαμιουνται παντρεμένες αλλά και φοιτήτριες με όλων των ειδών ψωλες σε σωματότυπο Κοντού η χοντρού η οτιδήποτε,στην αρχή και στο τέλος της ημερας όλες αυτές δεν θα θυμούνται μόνο το γαμησι αλλά το πριν κ το μετά,ι οι μόνοι που θυμόμαστε το γαμησι και όχι το πριν και το μετά είμαστε εμείς....δουναι και λαβειν

Δεν θέλω να σε προσβάλλω αλλά αντιλαμβάνομαι ότι μιλάς στην θέση του κλαρινογαμπρου και κάπου στην ηλικία κάτω των 30

Τελευταία τροποποίηση:

Isidoro$

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
18
Like
5.362
Πόντοι
1.346
Ανατολικά υπάρχει κάτι;

Satore

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2022
Like
86
Πόντοι
0
Καλησπέρα στην ομάδα. Έχει περάσει κανείς με Ευα απο λουξουρι. Τι να περιμένω;

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Πιο μαλακία απο το μασάζ εδώ Θεσσαλονίκη δεν υπάρχει, φέρνουν όλα τα ΜΠΑΖΑ-ΣΑΥΡΕΣ,ζητάνε 20 ευρώ να βγάλουν ρούχα κτλ! Αθήνα μάγκες!Ακόμα και στα ντέλα στον Μύλο έχουν μπάζα ολκής και ανεβάσανε το απλό 40,βρε ασταδιάλα!
Το μαγαζί στο οποίο αναφερόμαστε είναι prive κ με φουλ πρόγραμμα. Μην τρελαίνεσαι

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Καλησπέρα σε όλους.
Θα εκτιμούσα ενημέρωση για τις νέες κοπέλες στο luxury (Πχ Κορίνα).
Και για Κατια στο Massagio.
Ομορφη την είδα, πρόγραμμα;

Tasos

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2019
Κριτικές
1
Like
440
Πόντοι
21
Το dames κάνει φούλ?( Τηλ του dames που βρίσκω?) Ανατολικά βρίσκεται και που περίπου?τιμές? τα άλλα που τα βρίσκουμε αν κάνουν φούλ? και τι τιμές?
Πάνε εδώ και κάνε μας ενημερώσει

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.818
Πόντοι
3.846
Πάνε εδώ και κάνε μας ενημερώσει
Λάθος αγγελία έβαλες.Είναι κάποια από τις φίλες της Σοφίας,της οποίας είναι η άλλη αγγελία του ίδιου account.Βίζιτες και όχι μασέζ.Το account του Dames είναι αυτό @koltzak309 :

KaneSex - Δημόσιο προφίλ του χρήστη Ζετα κουκου .

Το έχουν αναφέρει πολλοί.Δεν έχω πάει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom