Clouzo
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2022
- Κριτικές
- 12
- Like
- 2.268
- Πόντοι
- 1.191
Γύρω στα 30 την έκοψα φίλε.Ηλικία περίπου η καινούργια
Γύρω στα 30 την έκοψα φίλε.Ηλικία περίπου η καινούργια
Καλύτερα να τηλεφωνήσειςStudiobodyfree χρειάζεται κάποιος ραντεβού η πας μέσα κατευθείαν;
Ποιος?Σαράντα σίγουρα. Αλλά κορμάρα.
Έλενα. Ειχα γράψει πριν από μερικές μέρεςΦίλε αναφέρεστε στην Εύα η στην Έλενα? Αν μπορείς σε παρακαλώ γράψε καμία λεπτομέρεια για Έλενα αξίζει δοκιμής? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Εγώ έχω πάθει πλάκα με λύδια λουξουρυ… τελευταία φορά έπαιξε πολύ δυνατά μ γλωσσόφιλα κ άφησε και χάιδεμα χαμηλά χωρίς εχτρα..50 σύνολο…Περασμα απο βανα με ευριδικη,μπιμπελο με κορμι λαμπαδα και ωραια πεταχτη κωλαρα.πρωτο μερος μετριο πιο πολυ χαδι,δευτερο μερος δυνατη εκτονωση αλλα ρουχα σε εμενα δεν ηθελε να βγαλει.με δικη μου προτροπη σηκωσε φουστα και πεταξε το ενα βυζι προς το τελος αφου το ζητησα 15 φορες.για μια φορα αξιζει αλλα αμα ειναι να παρακαλαμε καθε φορα να βγαλει ρουχα φασκελοκουκούλωστα
Παιζει ρολο και η χημεια σαφως και αμα αρεσεις στην εκαστοτε κοπελα εμφανισιακα . εγω που την πηρα δευτερη φορα δεν εκανε τιποτα απο αυτα.ποσες φορες την εχεις παρει?Εγώ έχω πάθει πλάκα με λύδια λουξουρυ… τελευταία φορά έπαιξε πολύ δυνατά μ γλωσσόφιλα κ άφησε και χάιδεμα χαμηλά χωρίς εχτρα..50 σύνολο…
Η Τρίτη η Τετάρτη ήταν..νομίζω τριτηΠαιζει ρολο και η χημεια σαφως και αμα αρεσεις στην εκαστοτε κοπελα εμφανισιακα . εγω που την πηρα δευτερη φορα δεν εκανε τιποτα απο αυτα.ποσες φορες την εχεις παρει?
Είσαι πραγματικά πολύ μακριά από την πραγματικότητα, προφανώς είσαι αρκετά μεγάλος ηλικιακά και ακούς τους παπάδες ότι όλοι πηδάνε φοιτήτριες και χωρισμένες έτσι για πλάκα. Αυτοί που στα λένε έτσι εύκολα να ξέρεις σε δουλεύουν.Πια πιάτσα μου λες φιλαράκο (ασε μενα) , εγω όσους ξέρω να είναι της πιάτσας που λές, έχουν ξεσκισκεί να πηδάνε φοιτητριούλες , ξέμπαρκα γκομενέτα, χωρισμένα μιλφόνια.
Δεν έχουν ανάγκη να πάνε στις πουτάνες, να παρακαλέσουν για κανένα γλωσόφιλο και να κοκορεύονται κιόλας!!!
Πες είπα μαλακία , πες οκ παιδιά το φούσκωσα λίγο, τα λάθη για τους ανθρώπους είναι και τέλειωσε το, γιατί κάθε πόστ που κάνεις το χειροτερεύεις .
Ολοι εμεις εδώ οι υπόλοιποι δεν είμαστε αλεξιπτωτιστές σε αυτή τη ζωή ,κατάλαβες;
Σε κάθε περίπτωση όμως , αν είναι έτσι όπως τα λες , λαμπρή καριέρα σε περιμένει στο επόμενο GNTM που θα έχει άνδρες παλι , δήλωσε!
Εσύ πάλι και γαμιας και ερωτικός και απ' όλα για όλα...πόσα ξέρεις ρε λεβέντη?Είσαι πραγματικά πολύ μακριά από την πραγματικότητα, προφανώς είσαι αρκετά μεγάλος ηλικιακά και ακούς τους παπάδες ότι όλοι πηδάνε φοιτήτριες και χωρισμένες έτσι για πλάκα. Αυτοί που στα λένε έτσι εύκολα να ξέρεις σε δουλεύουν.
Το ευχομαιΕίσαι απόλυτα σωστός! Σχόλιο ουσίας...
Ανατολικά είναι ο Νικόλας body free, είναι το Venus, η Βάσια, το damesΑνατολικά υπάρχει κάτι;
Το μαγαζί στο οποίο αναφερόμαστε είναι prive κ με φουλ πρόγραμμα. Μην τρελαίνεσαιΠιο μαλακία απο το μασάζ εδώ Θεσσαλονίκη δεν υπάρχει, φέρνουν όλα τα ΜΠΑΖΑ-ΣΑΥΡΕΣ,ζητάνε 20 ευρώ να βγάλουν ρούχα κτλ! Αθήνα μάγκες!Ακόμα και στα ντέλα στον Μύλο έχουν μπάζα ολκής και ανεβάσανε το απλό 40,βρε ασταδιάλα!
Το dames κάνει φούλ?( Τηλ του dames που βρίσκω?) Ανατολικά βρίσκεται και που περίπου?τιμές? τα άλλα που τα βρίσκουμε αν κάνουν φούλ? και τι τιμές?
Λάθος αγγελία έβαλες.Είναι κάποια από τις φίλες της Σοφίας,της οποίας είναι η άλλη αγγελία του ίδιου account.Βίζιτες και όχι μασέζ.Το account του Dames είναι αυτό @koltzak309 :Πάνε εδώ και κάνε μας ενημερώσει![]()
.⚡ΚΑΙΝΟΎΡΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ ⚡Milf 6938493590
Έιμαι προτι φορά στη Ελλάδα, σε περιμένω στον χορό μου στο κέντρο της Χαμηλές τιμές. ΔΕΝ ΕΙΠΑΡΧΕΙ ΠΡΑΚΤΙΚΌ ΣΤΟ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ!!!!!!!! Για τον χώρο μου πρόγραμμα 50 ευρώ μισή ώρα - μια εκτόνωση 80 ευρώ 45 λεπτά - 2 εκτόνωσης 100 ευρώ 1 ώρα- 2 εκτόνωσης + μασσαζ Πρόγραμμα: Ελεύθερο στοματικό με...kanesex.com