vevrier
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2009
- Like
- 817
- Πόντοι
- 81
Βυζί μόνοαφησε να την γλυψεις κλπ???
Βυζί μόνοαφησε να την γλυψεις κλπ???
κ εμενα μια απο τα ιδιαΒυζί μόνο
Από ότι κατάλαβα γίνεται ψιλοχαμος με αυτήν. Κάνει το ένα ραντεβού μετά το άλλο. Όταν πήγα έφευγε άλλος κ όταν έφυγα περίμενε να μπει άλλος στο διαμέρισμα. Αυτό βέβαια λειτουργεί εις βάρος μας υγειονομικα.κ εμενα μια απο τα ιδια
οχι βρε μουνακι ξυρισμενο και απαλο>>><Μ<<ΜΜΜ<>>>>>>Μήπως έχει καμία μαλαπερδα?...
Κ το βυζί πολύ καλοοχι βρε μουνακι ξυρισμενο και απαλο>>><Μ<<ΜΜΜ<>>>>>>
την ειπα χωρις παρεξηγηση και το δεχτεικεεγω πηρα μαζι μου δικια μου πετσετα και την εστρωσα στο κρεβατι
εχω κακια εμπειρια απο την δηθεν Στεφανια βικυ ειχα παει και εκανα μπανιο με πετσετα που ειχε κανει μπονιο ο προηγουμενς ελεος ποια με τα φιδια που θελουν αρπαχτες<<<>>>εγω πηρα μαζι μου δικια μου πετσετα και την εστρωσα στο κρεβατι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
την ειπα χωρις παρεξηγηση και το δεχτεικε
Το σκέφτομαι αν θα πάω ξανά. Φαντάσου να έχει ο ένας από όλους κοβιτ θα κολλήσουμε όλοι χαχαχεγω πηρα μαζι μου δικια μου πετσετα και την εστρωσα στο κρεβατι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
την ειπα χωρις παρεξηγηση και το δεχτεικε
Αλήθεια τώρα.... δεν ήξερες?δεν γνώριζες?δεν ρώτησες?Αλήθεια τώρα φίλε άλλαξε πολιτική τό κρυσταλ καί ζητάνε εξτραδακια???? τελευταία φορά που πήγα πριν 3 βδομάδες τό πρόγραμμα κανονικά ΣΤα 50 και τίποτα παραπάνω αν παίζει κάτι τέτοιο μαύρο ολοσχερώς
για ποια λετε τοση ωρα;Το σκέφτομαι αν θα πάω ξανά. Φαντάσου να έχει ο ένας από όλους κοβιτ θα κολλήσουμε όλοι χαχαχ
Θα το παρουνε αλλιώς....στο χέρι μας είναι.Το υφάκι που το πας…. Σκότωσε τες όλες εκεί μέσα… αλλιώς ξεκίνησε … ανέβηκε… κ έφτασε η ώρα της κατηφορας
Το σκέφτομαι αν θα πάω ξανά. Φαντάσου να έχει ο ένας από όλους κοβιτ θα κολλήσουμε όλο
για ποια λετε τοση ωρα;
Την 30 Χρόνη αποφοιτη βιολογικου (πολέμου)για ποια λετε τοση ωρα;
Ποια είναι αυτη η Κατερινα φιλε;;κανει τίποτα παραπάνω απο μασαζ;;Κατερινα Αρετσου στην καλαμαρια..Δεν υπαρχουνε λογια για τ συγκεκριμενη..
Μιλαει ολη την ωρα,ψωναρα θα τη χαρακτηριζα,νομιζει πως τα ξερει ολα..
Το μονο καλο ειναι τ μασαζ π σ κανει..Απο κει κ περα η εμφανιση δε σχολιαζετε,χαλια μαυρα..Καπνιζε μεσα στο δωματιο π κανει το μασαζ κ εμενα με ενοχλει απιστευτα η μυρωδια τ τσιγαρου..
Δε θα ξαναπροτιμηθει σε καμια περιπτωση..
για πες λεπτομερειες...Πέρασμα από crystal... επιβεβαιώνω ότι έχει ξεφτυλιστει το θέμα εκεί.Πολλα φράγκα για έξτρα,πώς την είδανε???
Μη δίνεται γαμωτο ότι ζητάνε ,έχουν καλομαθει
εγώ δεν έχω δώσει σε κανέναν βρεγμένη πετσέτα.εχω κακια εμπειρια απο την δηθεν Στεφανια βικυ ειχα παει και εκανα μπανιο με πετσετα που ειχε κανει μπονιο ο προηγουμενς ελεος ποια με τα φιδια που θελουν αρπαχτες<<<>>>
ok ενταξειεγώ δεν έχω δώσει σε κανέναν βρεγμένη πετσέτα.
Είμαι σίγουρη ότι αυτό δεν έχει συμβεί ποτέ.
Το ότι έχει κάποιος εμπάθειες κ μικροπρεπειες μαΖι μ..είναι τόσο ξεκάθαρο.
Το σπίτι πάντα είχε πλυντήριο κ τις έπλενα καθημερινά τις πετσέτες.
έστω αν είχε γίνει εκ παραδρομής λόγω χειμωνιάτικου καιρού,δεν θα μιλούσε?κ εγώ αμέσως θα την αντικαταστουσα με μια άλλη.
Οπότε καταλαβαίνει κανείς ότι όλα αυτά δεν ευσταθούν.
Αδερφε τα χω ξαναγράψει κάτι σελίδες πριν,έχω περάσει σχεδόν με όλες εκτός από δύο τρεις καινούργιες που έφερε..Δόμνα Ναταλία Ευριδίκη Βερόνικα είναι όλες καλές ανάλογα και τα γούστα...άμα θες να μάθεις κάτι συγκεκριμένο στείλε μου πμΘες να αναλύσεις λιγο αυτό που λες; Με ποιες περασες στην Βάνα, υπηρεσίες κτλ;