vevrier
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2009
- Like
- 1.286
- Πόντοι
- 206
Ένα δίκιο το έχεις να λέμε την αλήθειαre ειστε τρελοι αυτη ειναι 200 κιλα χλαρωστε εδω μεσα με τα μπαζα<<<<<<<>>>>>
Ένα δίκιο το έχεις να λέμε την αλήθειαre ειστε τρελοι αυτη ειναι 200 κιλα χλαρωστε εδω μεσα με τα μπαζα<<<<<<<>>>>>
Επίσης φτανει με αυτην την Στέφανια δεν ειναι τιποτα ιδιαίτερο ουτε απο εμφάνιση ουτε απο ανεση !!!!
Καλησπερα φιλος μηπως πηγες στην κοπελα να μου πεις;Ξερεις κανεις για αυτην κατι ειναι να κανω επιδρομή ;;;
![]()
Αισθησιακό μασάζ
Είμαι 30 ετών εμφανίσιμη Ελληνίδα αθλήτρια απόφοιτος του βιολογικού τμήματος του ΑΠΘ και προσφέρω μασάζ σε κυρίους μόνο με δωράκι. Όχι προτάσεις με ναρκωτικά και άτομα που καταχράζονται χρόνους. Περιοχή Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης. Ευχαριστώ.kanesex.com
Πήγα δύο φορές καλουτσικη εμπειρία. Όχι κάτι το τρομερό όμωςΝαι καλη ειναι εχει απο 25€ μασαζ και δινει και κωλο αν θελεις το μασαζ γινεται σε κρεβάτι
για πες εντυοωσεις πως σου φανηκε??Πήγα δύο φορές καλουτσικη εμπειρία. Όχι κάτι το τρομερό όμως
Μουνι πάντως δε δίνει γενικά, μόνο κώλοειπε οτι εχει περιοδο και δεν μπορει απο χθες προς ενημερωση
αφησε να την γλυψεις κλπ???Μουνι πάντως δε δίνει γενικά, μόνο κώλο
Βυζί μόνοαφησε να την γλυψεις κλπ???
κ εμενα μια απο τα ιδιαΒυζί μόνο
Από ότι κατάλαβα γίνεται ψιλοχαμος με αυτήν. Κάνει το ένα ραντεβού μετά το άλλο. Όταν πήγα έφευγε άλλος κ όταν έφυγα περίμενε να μπει άλλος στο διαμέρισμα. Αυτό βέβαια λειτουργεί εις βάρος μας υγειονομικα.κ εμενα μια απο τα ιδια
οχι βρε μουνακι ξυρισμενο και απαλο>>><Μ<<ΜΜΜ<>>>>>>Μήπως έχει καμία μαλαπερδα?...
Κ το βυζί πολύ καλοοχι βρε μουνακι ξυρισμενο και απαλο>>><Μ<<ΜΜΜ<>>>>>>
την ειπα χωρις παρεξηγηση και το δεχτεικεεγω πηρα μαζι μου δικια μου πετσετα και την εστρωσα στο κρεβατι
εχω κακια εμπειρια απο την δηθεν Στεφανια βικυ ειχα παει και εκανα μπανιο με πετσετα που ειχε κανει μπονιο ο προηγουμενς ελεος ποια με τα φιδια που θελουν αρπαχτες<<<>>>εγω πηρα μαζι μου δικια μου πετσετα και την εστρωσα στο κρεβατι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
την ειπα χωρις παρεξηγηση και το δεχτεικε