xristpanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2023
- Like
- 48
- Πόντοι
- 0
Διαφωνεις?
Μάλλον δεν διάβασες προσεκτικά τι έγραψα.υπάρχουν άλλες επιλογές στην πόλη με full πρόγραμμα? με βασικό γνώμονα καθαριότητα και ασφάλεια? τα δάχτυλα, φιλιά κτλ το καταλαβαίνω λόγω ΣΜΝ....
Μια χαρά σε διάβασα φίλε μου και συμφωνώ μαζί σου ως προς το κόστος. αλλα τι επιλογές για τον συνδυασμό υπάρχουν στην πόλη ? γιατί όσο και να έψαξα μόνον 3 βρήκα με κόστος στα full 100.... και πάνω.Μάλλον δεν διάβασες προσεκτικά τι έγραψα.
Ας το πάρουμε αναλυτικά λοιπόν:
1.Μασαζ επαγγελματικό 15-30 ευρω
2. Σεξ σε στουντιο 50 ευρω
3. Μασαζ σε λαδομάγαζο με εκτόνωση 50 -70 ευρω
4. Φουλ πρόγραμμα σε εβιτες, μαριαννες βασιες κλπ κλπ 80 ευρω
5. Σεξ με σιτιτουρια 130- οσο θέλει ο καθένας
6. Σεξ ενίοτε καλό χωρίς μασαζ με Αλεξίες Ευες, Ζωες κλπ κλπ 100 ευρω
Αν το αναλύσουμε λοιπόν θα δούμε οτι για καλό μασαζ και σεξ μετα επιπέδου στουντιο θα δώσεις 70-80 ευρω.
Αρα διαλέγεις τι έχεις ανάγκη πιο πολύ και επιλέγεις που θα επενδύσεις τα χρήματα σου.
Ωστόσο δεν είμαι αρνητικός προς τις υπηρεσίες της κοπελιάς απλά είπα την άποψη μου με κάθε καλή πρόθεση.
Σωστά τα λες αλλά εν μέρη! Η φαντασίωση είναι να γαμήσεις (ή να στον παίξει) αυτή που σου κάνει μασαζ και οχι να πας μετά σε μια άλλη... χάνετε η ουσία μετά!Μάλλον δεν διάβασες προσεκτικά τι έγραψα.
Ας το πάρουμε αναλυτικά λοιπόν:
1.Μασαζ επαγγελματικό 15-30 ευρω
2. Σεξ σε στουντιο 50 ευρω
3. Μασαζ σε λαδομάγαζο με εκτόνωση 50 -70 ευρω
4. Φουλ πρόγραμμα σε εβιτες, μαριαννες βασιες κλπ κλπ 80 ευρω
5. Σεξ με σιτιτουρια 130- οσο θέλει ο καθένας
6. Σεξ ενίοτε καλό χωρίς μασαζ με Αλεξίες Ευες, Ζωες κλπ κλπ 100 ευρω
Αν το αναλύσουμε λοιπόν θα δούμε οτι για καλό μασαζ και σεξ μετα επιπέδου στουντιο θα δώσεις 70-80 ευρω.
Αρα διαλέγεις τι έχεις ανάγκη πιο πολύ και επιλέγεις που θα επενδύσεις τα χρήματα σου.
Ωστόσο δεν είμαι αρνητικός προς τις υπηρεσίες της κοπελιάς απλά είπα την άποψη μου με κάθε καλή πρόθεση.
Θε συμφωνήσω γαιτι πολυ την ανεβάσαμε δεν αξιζειΝα αφήσω κ εγώ την κριτική μ για Βίκυ στεφανια π πήγα πριν λίγες μέρες
Ο χώρος airbnb σταθμό η Βίκυ κοντούλα χαμογελαστή γλυκιά μικρό βυζί πεσμένο κ μεγάλο κώλο δυσαναλογο με το υπόλοιπό σώμα
Μασάζ καλό σε γενικές γραμμές αντέχει σφυροκόπημα αλλά δεν κάνει πίπα χωρίς κ δε αφήνει ούτε να την γλύψεις ούτε δάχτυλά
Σε γενικές γραμμές μέτρια πραγματα ούτε ζεστή ούτε κρύο δε νομίζω να ξαναπάω
Ασε που οι πετσέτες εχω την εντύπωση οτι ειναι ξαναχρησιμοποιημενεςΚαλησπέρα σας θα ήθελα ν τοποθετηθω ως προς τον τρόπο που λειτουργω κ τις υπηρεσίες που προσφέρω.
Το μότο Μ είναι πολύ καλό μασάζ πάνω από όλα κ αισθησιασμος στην πορεία είτε με την μέθοδο edging, είτε με άνεση χρόνου κ ένα πιο "πικάντικο" πλήρες πακέτο.
Όποιος ενδιαφέρεται για πορνοστάρικες καταστάσεις η ξεπετες κ βιαστικά πράγματα,δεν ανταποκρίνοται σε εμένα αυτά..
επίσης σε αυτό το δεύτερο ταξίδι έκανα πραγματικά την μέγιστη οργάνωση.. εφερα εξεταστικο ρολό, σφραγισμένες παντόφλες,αγόρασα ειδικά για εδώ κρεβάτι μασάζ (έχω άλλο στην Αθήνα..), επέλεξα ένα υπερσύγχρονο κ εξοπλισμένο Airbnb με όλες τις παροχές (πλυντήριο, ευρύχωρο μπάνιο κτλ).
Πραγματικά θέλω ν είστε ευχαριστημένοι κ άνετοι.
Θε συμφωνήσω γαιτι πολυ την ανεβάσαμε δεν αξιζει
εχει και μια Αλεξανδρα ρωσιδα ,πηγα πριν κανα 10 ημερο..περ 35 χρονων..Στην Κλεάνθους είχε πριν τις γιορτές μια Ιουλία με σώμα λεχώνας και τατουάζ. Καλές υπηρεσίες δε λέω αλλά χάθηκε η παλιά αίγλη του συγκεκριμένου χώρου με την αποχώρηση της Ζέτας.
Στην Κλεάνθους είχε πριν τις γιορτές μια Ιουλία με σώμα λεχώνας και
Ξαναγύρισε η Αλεξάνδρα? Είχε κάποιο καιρό που είχε φύγει. Επίσης το τηλέφωνο ισχύει - λειτουργεί κανονικά? διότι ήταν κλειστό όπως έλεγαν κ άλλοι συναγωνιστεςεχει και μια Αλεξανδρα ρωσιδα ,πηγα πριν κανα 10 ημερο..περ 35 χρονων..
Σε υλικά οικοδομών .Αυτό το relief συνάδελφοι που βρίσκεται?πως το βρίσκουμε;
Αδερφε Νεφέλη τοπ να ξες το αν σε δώσει γλωσσοφιλα είναι δικό της θέμαΠέρασα σήμερα από το Κρυστάλ και μου είπαν ότι μόνο με ραντεβού. Είδα την Ίριδα, την Νεφέλη και μια ακόμα που δε θυμάμαι όνομα. Από τις δυο ποια προτείνετε να κλείσω ένα ραντεβού; Ξέρει κανεις αν παίζει κανένα γλωσσόφιλο με καμία γιατί με φτιάχνει;
Ναι το ίδιοεχει και μια Αλεξανδρα ρωσιδα ,πηγα πριν κανα 10 ημερο..περ 35 χρονων..
Ναι το ίδιο τηλέφωνο είναι, δεν άλλαξε.Ξαναγύρισε η Αλεξάνδρα? Είχε κάποιο καιρό που είχε φύγει. Επίσης το τηλέφωνο ισχύει - λειτουργεί κανονικά? διότι ήταν κλειστό όπως έλεγαν κ άλλοι συναγωνιστες
Ναι οκ προφανώς αν δε βλέπεσαι δε θα δώσει. Απλά ρωτάω αν δίνει έστω σε κάποιους η είναι τελείως εκτός μενούΑδερφε Νεφέλη τοπ να ξες το αν σε δώσει γλωσσοφιλα είναι δικό της θέμα
Αρχισες να αλφιζεις κ εσύ η μου φαίνεταιΣε υλικά οικοδομών .
Πρέπει να πάρεις και το ανάλογο ρολό.

Εχει 2 βδομάδες π ξανάρωτησες κ απάντηση δε πήρες κανε μία βόλτα κ πες κ εμάς τι τελικά δέχεταιΠαιδιά η Λυδία από κρυσταλ ξέρετε αν δέχεται γλωσσοφυλλα, γλυψιμο η κάνα δαχτυλακι; Επίσης ξέρετε αν σταμάτησε; Έχω καιρό να την δω
Να πας και λουλουδια αδερφε.....εδω μιλαμε για το εχουμε παει αλλου......μεγαλε οταν την φιλας να σκεφτεσαι τα καβλια μας,καπως ετσι παει...Εχει 2 βδομάδες π ξανάρωτησες κ απάντηση δε πήρες κανε μία βόλτα κ πες κ εμάς τι τελικά δέχεται