Calico cat
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.318
- Πόντοι
- 456
σιγά μη τις βρίσκω από το διαδίκτυο...κρα κάνει ο κόσμος για επαφή...
φαρμακο....μούνα φαίνεταιΗ πεθερά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
να βΚαλά εσύ,μεσιέ . Αλλά...Με τι συναίσθημα μπορεί να το κάνει μια μάνα στην κόρη της, αναρωτιέμαι εγώ.
μπορειτε να βοηθήσετε;Καλά εσύ,μεσιέ . Αλλά...Με τι συναίσθημα μπορεί να το κάνει μια μάνα στην κόρη της, αναρωτιέμαι εγώ.
έχεις αρχές βλέπω...μπράβο σου.Πεθερές όχι και ποτέ.
Κουμπάρες όχι γιατί είναι γυναίκες φίλων .
Θες να με ρωτήσεις για αδερφές, ξάδερφες και γενικά τις φίλες των πρώην μου;
έχεις αρχές βλέπω...μπράβο σου.
Πεθερές και κουμπάρες ΠΟΤΕ λόγω συγγένειας αλλά αδελφές και ξαδέλφες τις ξεπατώνουμε !!!!
παιχταρά μουυυυυυ
Τις πηρες ολες κι εφυγες.Αδερφές και ξαδέρφες από τις κατά καιρούς γκόμενες μου.
Οι πεθερές είναι για μερακλήδες.
Οι κουμπάρες για τους κουμπάρους.
Οι υπόλοιπες για εμένα!
Τις πηρες ολες κι εφυγες.
Πως δεν τις πηρες σε τριο;Κάποιες τύπε πραγματικά άξιζαν πολλά.
Θυμάμαι στα 27-28 εμένα μαζί με 2 φοιτήτριες.
Με την μια τα είχα και η άλλη ήταν η αδερφή της.
Ε μετά τον πρώτο χρόνο πηδουσα τη δικιά μου και σκεφτόμουν την αδερφή της.
Ίσως φταίει που η μικρή κυκλοφορούσε συνέχεια ημίγυμνη στο σπίτι.
εσύ ήσουν σεμνός; με ζιβάγκο κυκλοφορούσες; ένας φίλος σε αντίστοιχο σκηνικό έβγαινε το πρωί με τη μαριγούλαα του έξω και μια μέρα η μικρή αδελφή τα...καταπιε όλα!!!!Κάποιες τύπε πραγματικά άξιζαν πολλά.
Θυμάμαι στα 27-28 εμένα μαζί με 2 φοιτήτριες.
Με την μια τα είχα και η άλλη ήταν η αδερφή της.
Ε μετά τον πρώτο χρόνο πηδουσα τη δικιά μου και σκεφτόμουν την αδερφή της.
Ίσως φταίει που η μικρή κυκλοφορούσε συνέχεια ημίγυμνη στο σπίτι.
Μεγάλη υπόθεση η μικρή αδερφή να τα καταπίνει...εσύ ήσουν σεμνός; με ζιβάγκο κυκλοφορούσες; ένας φίλος σε αντίστοιχο σκηνικό έβγαινε το πρωί με τη μαριγούλαα του έξω και μια μέρα η μικρή αδελφή τα...καταπιε όλα!!!!
τώρα είναι η γυναίκα του!!!!!
εσύ ήσουν σεμνός; με ζιβάγκο κυκλοφορούσες; ένας φίλος σε αντίστοιχο σκηνικό έβγαινε το πρωί με τη μαριγούλαα του έξω και μια μέρα η μικρή αδελφή τα...καταπιε όλα!!!!
τώρα είναι η γυναίκα του!!!!!
....τα σέβη μου!!!Ήμουν κύριος.
Οπως φιανεται εισαι σε απατητο εδαφος….ξεκινα εσυ και ελα πες μας πως γινεται να μαθουμε κι εμεις τιποταΔεν υπάρχει λοιπόν κανείς να έχει ακούσει ή έχει ο ίδιος ιστορία με πεθερα
Δεν ξερω πως να ξεκινήσω αυτό είναι το θέμαΟπως φιανεται εισαι σε απατητο εδαφος….ξεκινα εσυ και ελα πες μας πως γινεται να μαθουμε κι εμεις τιποτα ξέρω πως να ξεκινήσω αυτό είναι το θέμα!!
Οπως φιανεται εισαι σε απατητο εδαφος….ξεκινα εσυ και ελα πες μας πως γινεται να μαθουμε κι εμεις τιποτα
Μπορεις να το θεσεις σε ηθικη βαση εκπληρωσης καθηκοντος: «αφου δεν ικανοποιουμαι επαρκως απο τη κορη σας μητερα νομιζω οτι πρεπει να καλυψετε τα κενα σε ενδειξη αλληλεγγύης. Περιμενω ικανοποιηση!».Δεν
Δεν ξερω πως να ξεκινήσω αυτό είναι το θέμα