Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 207 άτομα (20 μέλη και 187 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.291
Like
294.911
Πόντοι
47.170
Εχθές που πέρασα στην πρωινή βάρδια μου ανέφερε η τσα^2 οτι δουλεύει η "κλεοπάτρα", δεν έκατσα να τη δω
γιατί ήταν δωμάτιο και βιαζόμουν, αλλά νομίζω οτι αυτό είναι ένα από τα ονόματα της Μικαέλας.
Όχι δεν είναι Κλεοπάτραείναιη πρώηνΠαολα, η Μικαελα η παλιά έχει καιρό να εργαστεί, τώρα έχει εμφανιστεί μια καινούργια Μικαελα

Kuku7

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2022
Like
338
Πόντοι
21
Όχι δεν είναι Κλεοπάτραείναιη πρώηνΠαολα, η Μικαελα η παλιά έχει καιρό να εργαστεί, τώρα έχει εμφανιστεί μια καινούργια Μικαελα
Ακριβως ετσι!!! Ξερουμε που εργαζεται η παλια μικαελα;

fluffy

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Κριτικές
14
Like
2.438
Πόντοι
1.326
Σήμερα το πρωί...Βέργας 6 υπόγειο, Μπάρμπορα,γεμάτα δωμάτια συνέχεια...
Διδύμου 8 κάτω, milf καυλοράπανα Ελένη και Βερόνικα=Λαϊκό προσκύνημα..Αναμονή για παρτούζα τουλάχιστον 45 λεπτά..
Γαμάτε συναγωνιστές..

papaphilips

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
187
Like
57.650
Πόντοι
40.423
Διδύμου 8 κάτω, milf καυλοράπανα Ελένη και Βερόνικα=Λαϊκό προσκύνημα..Αναμονή για παρτούζα τουλάχιστον 45 λεπτά..
Γαμάτε συναγωνιστές..
οι θειτσες εχουν παρει τα πανω τους :confused:
Wp Taser GIF by Wellington Paranormal

scorpioRetired

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2022
Like
1.114
Πόντοι
200
RESPECT :respect: Αρχοντικέ n.smirni76 :respect:, αν είσουν εγκυκλοπαίδεια θα λεγόσουν Πάπυρος Λαρούς Πουτάνικα !!!

Johnstef

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
66
Like
9.782
Πόντοι
5.436
Την ιδια ώρα μια 3αδα ιρακινών προσπάθησε να εισέλθει και φάγανε πόρτα με τον ίδιο τρόπο ανακοινώνοντας πώς δέχονται μονο έλληνες..
θετικό πάντως να τρώνε πόρτα οι σκουρόχρωμοι.
Λες και δεν μας έφτανε που στα μαγαζιά δεν παίζουν καθόλου κορίτσια από αραβικές χώρες, έχουν κι αυτοί την απαίτηση να μπουν να γαμήσουν. Βρε όξω!

Johnstef

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
66
Like
9.782
Πόντοι
5.436
Για ολους τους ρομαντικους η Εβελινα αρχισε να δουλευει..(μαλακες να το προσεχετε το κοριτσι) Το ποτε θα την πετυχετε ειναι αλλο θεμα..
αν αλλάξει και τσα, προτού αποχωρήσει από την ενεργό δράση, θα κερδίσει πολλούς ακόμα πόντους.

kopsos

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Κριτικές
21
Like
2.155
Πόντοι
1.191
Γαμάτε συναγωνιστές..
Να είσαι καλα φίλε Fluffy, εγώ χαίρομαι ιδιαίτερα που το ακούω να πηγαίνει ο κόσμος να γαμάει στα κορίτσια με τις καλές υπηρεσίες, ας μείνουν οι όμορφες φόλες να το σκεφτούν λίγο παραπάνω αυτό και οι γύρω τους. Όσο και να γράφει αρνητικές κριτικές ο κάθε ένας (ξέρω τι λέω) οι καλές υπηρεσίες κάποιων κοριτσιών παραμένουν και έτσι ο κόσμος πάει εκεί. Arrivederci...

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
13.612
Πόντοι
5.827
θετικό πάντως να τρώνε πόρτα οι σκουρόχρωμοι.
Λες και δεν μας έφτανε που στα μαγαζιά δεν παίζουν καθόλου κορίτσια από αραβικές χώρες, έχουν κι αυτοί την απαίτηση να μπουν να γαμήσουν. Βρε όξω!
Δεν το ξέρεις άμα τρώνε πόρτα απλά για τα μάτια του κόσμου...

Geo...

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2021
Κριτικές
1
Like
1.080
Πόντοι
81
Να ρωτήσω κάτι
Ξέρει κανείς μία ουκρανεζα με πολλά τατουάζ παντού πάνω της, με ωραία χείλη, κοντό μαλλί, Diana, κάτι τέτοιο, σε ποιό μαγαζί υπάρχει ;
Ευχαριστώ.....

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
5.219
Πόντοι
6.555
Να ρωτήσω κάτι
Ξέρει κανείς μία ουκρανεζα με πολλά τατουάζ παντού πάνω της, με ωραία χείλη, κοντό μαλλί, Diana, κάτι τέτοιο, σε ποιό μαγαζί υπάρχει ;
Ευχαριστώ.....
για να λαβεις σωστη και υπευθυνη απαντηση επρεπε να γραψεις:
¨ Να ρωτήσω κάτι nsmirni ?
Ξέρεις μία ουκρανεζα με πολλά τατουάζ παντού πάνω της, με ωραία χείλη, κοντό μαλλί, Diana, κάτι τέτοιο, σε ποιό μαγαζί υπάρχει ;
Ευχαριστώ..... "

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
8.117
Πόντοι
1.056
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΑΚΡΑΙΟΙ ΧΥΣΤΕΣ:headbaning1::headbaning1::headbaning1:

2015 ΠΛ.ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ

Ακραιες καλτιλες στην πλ.Βικτωριας με πολυπολιτιζμικες οντοτητες να κραυγαζουν:shit::shit::uglykiss::uglykiss:

Φωκ ολα ανοιχτα:springsmile::springsmile::assshake:
Κλειστα Φωκ7Υπ κλειστο οπως+το διπλανο του Στελλοσπιτου.
Αχαμνων86+Φωκ οροφος ανοιχτο
Φιλλ+τα 2 ανοιχτα
Φυλ απο 66Δεξια εως 71 ολα ανοιχτα.
Κλειστα Φυλ74Δεξια,59+τα 2,65Κατω+τα δυο 71.
Στο Φυλ84Ανω η Κολομβι_Αννα με λιγα παραπανω κιλακια
Πολυ λιγη χρηση gel Durex.
Tην εβαλα τανασκελα κ αρχισα να την γεμιζω σαν γαλοπουλα.
Στην αρχη κραταγε κοντρα με τα ποδια:angry::tickedoff:αλλα μετα απο λιγo αφεθηκε με εμενα να εχω γραπωθει απο το μεταλλικο κεφαλαρι κ λιγο πριν την εκτονωση να φοβαμαι μην κανω το κρεβατι scrap:uzi::uzi::uzi:
Η ακραια σπηλαιωση του αιδιου:Oτης σλατινας καταμαρτυρουσε αλλη μια επιτυχυμενη:cum:συνεδρια:happy::kneel::thumbsup:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΟΡΑΙΟΥ ΕΡΩΤΑ:globeos-haha::globeos-cigar: :wanker:

ΝΑ ΓΑΜΑΤΕ ΠΑΝΤΑ ΔΥΝΑΤΑ :woldman::birdman::zfuck::fuck1:

:upsidedown: :upsidedown: :upsidedown:

Megal0pa!d!

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2022
Like
12
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές από Παρασκευή θα είμαι στην πρωτεύουσα όποιος ενδιαφέρεται να πάμε μαζί τσάρκα ας μου στείλει....

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.326
Πόντοι
13.626
Καλησπέρα συναγωνιστές από Παρασκευή θα είμαι στην πρωτεύουσα όποιος ενδιαφέρεται να πάμε μαζί τσάρκα ας μου στείλει....
Μεγάλο παιδί είσαι, μπορείς να πας και μόνος σου.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
13.612
Πόντοι
5.827
Πήγα τις προάλλες με την αγριόφατσα κυρά Μαρίνα από το Άγκυρας 12 και μπορώ να πω ότι για υπηρεσίες κάτι προσπαθεί να κάνει αν και κουράζεται εύκολα. Μου έβγαλε μια κούραση. Δεν έχει όμως και κάτι άλλο
να επιδείξει ως εφόδιο μιας που από εμφάνιση δεν μπορεί να περάσει ούτε την βάση οπότε όπως πάντα πέφτει το βάρος στις υπηρεσίες. Δεν την κόβω να κάθεται από ότι κατάλαβα ενώ ρίχνει βάρος στο κλαρίνο για να ολοκληρώσει κάποιος εκεί γλιτώνοντας το γαμήσι. Για μένα καλύτερα να πάει κάποιος απέχοντας καμιά εβδομάδα ή κάνα μήνα από σεξ για να καυλώσει καλύτερα. Μετριότητα.
Κι εγώ πέρα από την πίπα δεν τρελάθηκα μαζί της. Δεν μου άρεσε ούτε που μιλούσε πολύ στο σεξ, ούτε αυτά που έλεγε και καλά για να με φτιάξει.

Jason Lee Son

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2017
Κριτικές
5
Like
686
Πόντοι
361
Δεν έχω πάρει ποτέ Περγάμου 1 και λέω να πάω να δω αυτή την Εβελινα από κοντά, τι βάρδιες είναι εκεί;

hustler

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
5.473
Πόντοι
1.056
What time is Love ?
Ψιψινάκι , Σαμπινάκι ?
Σε ψάχνω ...

20230110_013623.jpg

Τιμήθηκε η Ιωάννα όπως την ειπε η τσατσά αλλά μάλλον Λάνα με οσα διαβασα εδώ.
Σαμπίνα απο Τετάρτη ειπε η τσατσα σε νεαρό συναγωνιστή που αποχώρησε σχεδόν βουρκωμένος.

Ιωάννα-Λάνα λοιπόν μικροκαμωμένο πιπινάκι με ωραιο μουτρακι, 20-24 χρονων , μαλλι καστανό πιασμένο κότσο με τατουαζ δυο καρδιές στην αριστερή ομωπλάτη και αλλα δυο νομιζω σε καρπό και πόδι χαμηλά.
Μερικές ελιες σε πλατη και πανω απο τον κώλο χωρις να ειναι αντιαισθητικές.
Βυζακι μικρο και μυτερό αλλα το κωλαρακι σφιχτο και μικροσκοπικό.
Μπήκε χωρις σουτιέν με μονο ενα φουστακι που δεν το εβγαλε καθολου.
Γρί ελληνικα και η συννενοηση εγινε στη γλωσσα της.
Εβαλε κατευθειαν προφυλακτικο και τον πηρε στο στομα με σκοπό να τον σηκώσει και εγω να χαιδευω και να φιλάω το κωλαρακι της.
Πρωτη σταση σε ιεραποστολικό αφου πεταξα τα μαξιλάρια που μυρίζαν μασχαλιλα και η πιτσιρίκα δυσκολευοταν να τον παρει ανετα μεσα της.
Την ανεβασα απο πανω όπου εγινε πληρη διεισδυση και ανεβηκαν οι ρυθμοί.
Όντως οπως εγραψε καποιος το μουνακι της εχει στενη αισθηση και βεντουζαρει στη ψωλή. Το τελος ήρθε στα τεσσερα όπου πηρε καλη θεση και αντεξε στις ορμές μου.

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.326
Πόντοι
13.626
What time is Love ?
Ψιψινάκι , Σαμπινάκι ?
Σε ψάχνω ...

20230110_013623.jpg

Τιμήθηκε η Ιωάννα όπως την ειπε η τσατσά αλλά μάλλον Λάνα με οσα διαβασα εδώ.
Σαμπίνα απο Τετάρτη ειπε η τσατσα σε νεαρό συναγωνιστή που αποχώρησε σχεδόν βουρκωμένος.

Ιωάννα-Λάνα λοιπόν μικροκαμωμένο πιπινάκι με ωραιο μουτρακι, 20-24 χρονων , μαλλι καστανό πιασμένο κότσο με τατουαζ δυο καρδιές στην αριστερή ομωπλάτη και αλλα δυο νομιζω σε καρπό και πόδι χαμηλά.
Μερικές ελιες σε πλατη και πανω απο τον κώλο χωρις να ειναι αντιαισθητικές.
Βυζακι μικρο και μυτερό αλλα το κωλαρακι σφιχτο και μικροσκοπικό.
Μπήκε χωρις σουτιέν με μονο ενα φουστακι που δεν το εβγαλε καθολου.
Γρί ελληνικα και η συννενοηση εγινε στη γλωσσα της.
Εβαλε κατευθειαν προφυλακτικο και τον πηρε στο στομα με σκοπό να τον σηκώσει και εγω να χαιδευω και να φιλάω το κωλαρακι της.
Πρωτη σταση σε ιεραποστολικό αφου πεταξα τα μαξιλάρια που μυρίζαν μασχαλιλα και η πιτσιρίκα δυσκολευοταν να τον παρει ανετα μεσα της.
Την ανεβασα απο πανω όπου εγινε πληρη διεισδυση και ανεβηκαν οι ρυθμοί.
Όντως οπως εγραψε καποιος το μουνακι της εχει στενη αισθηση και βεντουζαρει στη ψωλή. Το τελος ήρθε στα τεσσερα όπου πηρε καλη θεση και αντεξε στις ορμές μου.
Η Λάνα είναι αυτή. Μάλλον είναι λίγο πάνω από 25 χρονών, αν και δεν υπάρχει καμία συνεννόηση είναι η αλήθεια.
Της πετάω μερικά Ρώσικα και γελάει , μου έχουνε φύγει και Ισπανικά στο ενδιάμεσο και έχει λυθεί στα γέλια.

Όντως ζορίζεται στο γαμήσι μιας και δεν βάζει καθόλου τζελ.

Στο Ισόγειο την πέτυχες ε; Όταν παίζει η Σαμπίνα μπορεί να την βρεις και στο υπόγειο που την έχω πάρει και τις 3 φορές.

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom