mariannaki mariannaki
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2013
- Like
- 5.852
Καλή χρονιά σε όλους με υγεία και αγάπη
Απόγευμα η βικη μας .
Απόγευμα η βικη μας .
και όχι μόνο...είναι πολύ καυτό μωρόΚοπέλαρα + κορμάρα
συμφωνώ μαζί σου φίλε για ανανέωση,αλλά τα κορίτσια εκεί είναι μοναδικά...ειδικά η Βικυ είναι η καλύτερη στην Ελλάδα φίλε μουπαίζει κάποια ανανέωση στο ροστερ ? μην παρεξηγηθώ, μια χαρά είναι η Βίκυ και οι υπόλοιπες αλλά και νέο αίμα δεν βλάπτει...
Καλή χρονιά σε όλες και από εμεναΚαλή χρονιά σε όλους με υγεία και αγάπη
Απόγευμα η βικη μας .
Καλό είναι να μην συγκρίνουμε και να κρατάμε στο μυαλό μας ότι ο καθένας έχει τις δικές του αδυναμίες... Το κορίτσι είναι αξιοσημείωτο όπως και να έχειΗ Βίκυ η καλύτερη στην Ελλάδα κόψε κάτι...μην τρελαθούμε κιόλας, καλή είναι έχω πάει αρκετές φορές αλλά μην ακούω τέτοια πράγματα...
Η Βίκυ η καλύτερη στην Ελλάδα κόψε κάτι...μην τρελαθούμε κιόλας, καλή είναι έχω πάει αρκετές φορές αλλά μην ακούω τέτοια
ναι οκ μη λέμε τα ίδια, η Βίκυ είναι από τις πολύ καλές περιπτώσεις σίγουρα αλλά αυτό το η καλύτερη στην Ελλάδα κάπως ακούγεται...
ναι οκ μη λέμε τα ίδια, η Βίκυ είναι από τις πολύ καλές περιπτώσεις σίγουρα αλλά αυτό το η καλύτερη στην Ελλάδα κάπως ακούγεται...
Φίλε μου μην με παρεξηγείς...δεν το είπα για να επιβάλλω η να αμφισβητήσω κάτι εδώ μέσα,αλλωστε ο καθένας εδώ εκφράζει προσωπικές απόψεις και αδυναμίες και είναι σεβαστά όλα.Εμενα η αδυναμια μου ειναι η Βικυ και για αυτο αλλωστε ότι γράφω εδω αναφέρεται μόνο στο νήμα για τα κορίτσια του Άγκυρας και τίποτε αλλο...ναι οκ μη λέμε τα ίδια, η Βίκυ είναι από τις πολύ καλές περιπτώσεις σίγουρα αλλά αυτό το η καλύτερη στην Ελλάδα κάπως ακούγεται...
Από Τετάρτη απόγευμα αρχίζει η τζουλιπαίζει κάποια ανανέωση στο ροστερ ? μην παρεξηγηθώ, μια χαρά είναι η Βίκυ και οι υπόλοιπες αλλά και νέο αίμα δεν βλάπτει...
Τζουλι
Εννοείται μωρό μουΗ Τζουλι το έχει το αυταρχικο κομματι σαν εσενα και την Μπαρμπι???
Τώρα είναι εδώ για σήμερα μόνο μέχρι τις 9Ποτε μπορουμε να βρουμε την μπαρμπι;
Όχι η βικη την Πέμπτη απογευμαΗ Βίκυ θα είναι την Τετάρτη;
Πρωινό εγώκαλημερα σημερα ποιες κοπελες δουλευουν?