Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.121
- Πόντοι
- 1.206
Λες να δεχθεί το Ελενάκι?Ελένη Λουκά
Λες να δεχθεί το Ελενάκι?Ελένη Λουκά
ΥπερδιάσημηΛες να δεχθεί το Ελενάκι?
να μου θυμισεις να κανω backup δεδομενων πριν δοκιμασω την πιπα της γερονικολου
εσύ δε πας για τον εσπερινό ρε τραγοπαπαΡε συ Αρίκο!!!
Γιατί δεν καταλαβαίνεις αυτό που σου γράφουμε;
Για να πηδήξεις Γερονικολού, Δούκισσα, Τσιμτσιλή, Σκορδά και τα ρέστα, θα πρέπει πρώτα να πηδήξεις πιο δευτεροκλασάτες και τριτοκλασάτες. Δεν σε αφήνουν να πάς κατ΄ευθείαν στο τοπ. Εγώ π.χ. για να πηδήξω Στικούδη, αναγκάστηκα πρώτα να κάνω γλειφοκώλι στην Πατούλαινα.![]()
εσύ δε πας για τον εσπερινό ρε τραγοπαπα
ΕρχομαιΤον εσπερινό τον έκανα ρε άθεε! Ολονυχτία έχω να κάνω, και ξεκινάω σε μισή ώρα.
Ερχομαι
τα φάγε ο αθηναιος η γαμιολαΝα δούμε αν θα καταφέρεις να φέρεις τα λουκούμια αυτή την φορά, και να μην τα φάς όλα καθ΄οδόν.
ασε αμα ειναι να καταστραφω σεξουαλικα να εξαφανιστει η λιμπιντο μου η τεστοστερονη μου καλυτερα να μεινω στην μαλακια που διαλεγω οποια θελωΡε συ Αρίκο!!!
Για να πηδήξεις Γερονικολού, Δούκισσα, Τσιμτσιλή, Σκορδά και τα ρέστα, θα πρέπει πρώτα να πηδήξεις πιο δευτεροκλασάτες και τριτοκλασάτες. Δεν σε αφήνουν να πάς κατ΄ευθείαν στο τοπ. Εγώ π.χ. για να πηδήξω Στικούδη, αναγκάστηκα πρώτα να κάνω γλειφοκώλι στην Πατούλαινα.![]()
οχι μη δεν θα το αντεξω.θα μεινουμε με αρεδες.λεω να αποχωρησω απο το σαητ , γνωμη σου
περνω και μονος μου καλα τα καταφερνω μια χαρα αν ειναι να μαγαριστω με πατουλαινα και αλλα λειψαναΡε συ Αρίκο!!!
λεω να αποχωρησω απο το σαητ , γνωμη σου
Ο ares ένωσε φίλους και αδερφούς του νήματοςοχι μη δεν θα το αντεξω.θα μεινουμε με αρεδες.
θα ξαναγυρισουν τα φωτοστεφανα στασου και τα ηχητικα.
μια χαρά σας είναι ο Αρης , μπορει να περισσευει κιολας για το νημα.οχι μη δεν θα το αντεξω.θα μεινουμε με αρεδες.
θα ξαναγυρισουν τα φωτοστεφανα στασου και τα ηχητικα.
ηρθε η ωρα να χαιρετηθουμε φίλε....