Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

giannispapa88

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2022
Κριτικές
3
Like
127
Πόντοι
0
Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά!!
Σήμερα θα έχει καθόλου κόσμο λόγο της ημέρας απόγευμα;

GRmilfGR

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2022
Κριτικές
1
Like
13.032
Πόντοι
2.241
Θα είναι κανείς μετά τις 20:00 στο σινεμά να φέρω τη γυναίκα μου;

sexmaniac74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2013
Like
1.732
Πόντοι
201

level-headed

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Κριτικές
2
Like
636
Πόντοι
81
Καλησπέρα, είναι ανοιχτό σήμερα;

Τράβα τυπε να μας ενημερώσεις.

Ανοιχτό είναι έχει λιγο κόσμο.

Δεν πας να δεις και το σουβλατζίκο πιο κάτω εάν είναι ανοικτό να μας πεις.

level-headed

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Κριτικές
2
Like
636
Πόντοι
81

mathitis

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2006
Like
24
Πόντοι
1
Εγκατάλειψη δυστυχώς....σε χθεσινή επίσκεψη εγώ και ο κούκος...

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
137
Like
12.823
Πόντοι
11.915
Πόσοι θ αλλάξετε χρόνο στο τσονταδικο τύποι??

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
137
Like
12.823
Πόντοι
11.915

Traymen

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2022
Like
8
Πόντοι
0
Προς τους εμπειρους συναγωνιστες καταρχην καλη χρονια
Και η ερωτηση ειναι αν ειναι καλη μερα η σημερινη να παω να παρω το βαφτισμα του πυρος απο το εν λογο μαγαζι η να το αφησω για καμια αλλη μερα;

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
137
Like
12.823
Πόντοι
11.915
Προς τους εμπειρους συναγωνιστες καταρχην καλη χρονια
Και η ερωτηση ειναι αν ειναι καλη μερα η σημερινη να παω να παρω το βαφτισμα του πυρος απο το εν λογο μαγαζι η να το αφησω για καμια αλλη μερα;
Τυπε για βάφτισμα του πυρός θα πας οποία νύχτα θες μετά τις 24:00. Μόνο τότε είναι καλά.

Traymen

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2022
Like
8
Πόντοι
0
Τυπε για βάφτισμα του πυρός θα πας οποία νύχτα θες μετά τις 24:00. Μόνο τότε είναι καλά.
Οκ θα ακολουθησω τη συμβουλη σου γιατι να σου πω την αληθεια εχω παει δυο φορες κατα τις 22.00 εχω κατσει καμια ωρα σχεδον απεναντι μεσα στο αυτοκινητο για να δω αν μπαινοβγαινει κοσμος και δεν ειδα ουτε ενα ατομο πλην δυο ατομων που ειναι μονιμα εκει εξω

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
137
Like
12.823
Πόντοι
11.915
Οκ θα ακολουθησω τη συμβουλη σου γιατι να σου πω την αληθεια εχω παει δυο φορες κατα τις 22.00 εχω κατσει καμια ωρα σχεδον απεναντι μεσα στο αυτοκινητο για να δω αν μπαινοβγαινει κοσμος και δεν ειδα ουτε ενα ατομο πλην δυο ατομων που ειναι μονιμα εκει εξω
Τυπε αυτό που βγάζεις ραντάρ από το αμάξι απέναντι μου θύμισε κάτι καθυστερημένους που στήνονταν με τις ώρες μπας και μπει θυληκο μέσα για να μπουκαρουν. Τουλάχιστον εσύ έφυγες μετά από μια ώρα.

Traymen

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2022
Like
8
Πόντοι
0
Τυπε αυτό που βγάζεις ραντάρ από το αμάξι απέναντι μου θύμισε κάτι καθυστερημένους που στήνονταν με τις ώρες μπας και μπει θυληκο μέσα για να μπουκαρουν. Τουλάχιστον εσύ έφυγες μετά από μια ώρα.
Φιλε μου Δεν ξερω αν σου θυμισα καθυστερημενο αλλα για πρωτη φορα που ηθελα να μπω καπου τουλαχιστον δεν ηθελα να ειμαι μονος μου στο μαγαζι ωστε να μην απαγοητευτω και το διαγραψω.Γενικα κοιτουσα αν μπαινει κοσμος και οχι αν θα δω γυναικα
Μην βγαζεις γρηγορα συμπερασματα για τον καθενα οχι οτι παρεξηγουμε απλα για να μπορουμε να κανουμε νορμαλ διαλογο

johnyharis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2019
Like
299
Πόντοι
21
Φιλε μου Δεν ξερω αν σου θυμισα καθυστερημενο αλλα για πρωτη φορα που ηθελα να μπω καπου τουλαχιστον δεν ηθελα να ειμαι μονος μου στο μαγαζι ωστε να μην απαγοητευτω και το διαγραψω.Γενικα κοιτουσα αν μπαινει κοσμος και οχι αν θα δω γυναικα
Μην βγαζεις γρηγορα συμπερασματα για τον καθενα οχι οτι παρεξηγουμε απλα για να μπορουμε να κανουμε νορμαλ διαλογο
Πάντωσ να ξερεις κ εγω την πρωτη φορα που πηγα μονο πουστηδες με μουσια ειχε...τράβηξα μια μαλακία στο τελος , μιας και περνω παντα 12 αρι εισητηριο και ειχα ησυχια πανω απο το dungeon και ολα καλα ! Την δευτερη φορά γάμησα την τυπισα ενος τύπου μεσα την καμπινα και την τριτη πηρα ενα crossaki πιπα κωλο...αυτα.. καλη χρονια και καλη συνέχεια !!

Traymen

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2022
Like
8
Πόντοι
0
Πάντωσ να ξερεις κ εγω την πρωτη φορα που πηγα μονο πουστηδες με μουσια ειχε...τράβηξα μια μαλακία στο τελος , μιας και περνω παντα 12 αρι εισητηριο και ειχα ησυχια πανω απο το dungeon και ολα καλα ! Την δευτερη φορά γάμησα την τυπισα ενος τύπου μεσα την καμπινα και την τριτη πηρα ενα crossaki πιπα κωλο...αυτα.. καλη χρονια και καλη συνέχεια !!
Ευχαριστω φιλε μου για την απαντηση σου και απλα πληροφοριακα να πω οτι αν θελουμε να κανουμε ενα μαγαζι να ανεβει επιπεδο και οι πελατες να περνανε καλα και οι ιδιοκτητες να βγαζουν κερδος πρεπει πρωτα απο ολα να μπορουμε να το διαφημησουμε μεσα απο τις συζητησεις μας και την ανταλαγη αποψεων ολων των εμπλεκομενων.Το να κρινουμε ατομα ειναι το μονο ευκολο σε ενα ανονυμο φορουμ και το μονο που καταφερνουμε ειναι απλα το μαγαζι να επιστρεφει στο παρελθον και οχι εκει που υποτιθετε οτι θελουν οι ιδιοκτητες να το φθασουν δηλαδη στο μελλον (ολο αυτο δεν εχει σχεση με εσενα τωρα απλα ηθελα να το αναφερω γιατι γενικα εκατσα και διαβασα οσο μπορουσα το φορουμ)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom