Mikrotsoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 393
- Πόντοι
- 301
Το σκέφτομαι αλλά δεν ξέρω μπουρδέλο η στούντιο;
Στούντιο!Το σκέφτομαι αλλά δεν ξέρω μπουρδέλο η στούντιο;
Στην Θεσσαλονίκη υπάρχει ένα δίωρο κενό στο διάστημα 23:00-01:00.Μια φορά είχα αποφασίσει να πάω κατά τις 23:00 σε στούντιο και τελικά έκανα αλλαγή χρόνου οδηγώντας για την επιστροφή στο σπίτι. Κλείνουν, δεν λειτουργούν κάποιες ώρες πρίν και μετά που αλλάζει ο χρόνος.
Στις 2 Ιανουαρίου ας το κάνει...πρωτοχρονιάτικα ας περιορισθεί στην σύζυγο.Μπα όχι έχει παντόφλα
Δεν σας είπαν τα κάλαντα;Ποτέ πρόλαβες;Άδειασα το πρωί
Ναι έχεις δίκιο σε αυτόΣτούντιο!
Στα μπουρδέλα μπορεί να πλακώσει κόσμος ενώ στα στούντιο θα πληρώσεις παραπάνω αλλά θα λαβεις ποιότητα...
Τι ρωτάει ο άτιμος…;Είναι ανοιχτά τις πρώτες ώρες τού καινουργιου χρόνου τα μπουρδέλα ????
Εγώ στη θέση σου φίλε μου, θα έκανα μια κίνηση αγάπης για να αποκατασταθούν οι σχέσεις μας. Κάτι που να της θυμίσει την εποχή που ήμαστε νέοι και γαμιόμαστε σε κάθε παραλία και γελούσαμε ανέμελα. Για παράδειγμα, θα της τραβούσα την καρέκλα πριν κάτσει στο τραπέζι και μόλις έσκαγε κάτω σαν καρπούζι θα της έλεγα "πρώτα θα φας ΠΟΥΤΣΑ και μετά γαλοπούλα, αγάπη μου"Αφού 11 στους 10 εδώ μέσα είμεθα κατεστραμμένοι παντρεμένοι ρε μύστες, ποιά γαμήσα;
Αν περάσει η βραδιά χωρίς καυγά και μανούρα ('Γιατί είπες έτσι στις 23:34 του 2021 και τώρα δε και γιατί έβαλες το ποτήρι εκεί...') μιλάμε για κτηνωδώς επιτυχημένη βραδιά.
Στο CaptainΚ, το "K" βγαίνει από το "Κύριος" σίγουρα....Για παράδειγμα, θα της τραβούσα την καρέκλα πριν κάτσει στο τραπέζι και μόλις έσκαγε κάτω σαν καρπούζι θα της έλεγα "πρώτα θα φας ΠΟΥΤΣΑ και μετά γαλοπούλα, αγάπη μου"
Εγώ στη θέση σου φίλε μου, θα έκανα μια κίνηση αγάπης για να αποκατασταθούν οι σχέσεις μας. Κάτι που να της θυμίσει την εποχή που ήμαστε νέοι και γαμιόμαστε σε κάθε παραλία και γελούσαμε ανέμελα. Για παράδειγμα, θα της τραβούσα την καρέκλα πριν κάτσει στο τραπέζι και μόλις έσκαγε κάτω σαν καρπούζι θα της έλεγα "πρώτα θα φας ΠΟΥΤΣΑ και μετά γαλοπούλα, αγάπη μου"
Μπα ...ο εμπνευστής αυτής της κίνησης θα έτρωγε παντόφλα και θα περνούσε την νύχτα έξω.Εγώ στη θέση σου φίλε μου, θα έκανα μια κίνηση αγάπης για να αποκατασταθούν οι σχέσεις μας. Κάτι που να της θυμίσει την εποχή που ήμαστε νέοι και γαμιόμαστε σε κάθε παραλία και γελούσαμε ανέμελα. Για παράδειγμα, θα της τραβούσα την καρέκλα πριν κάτσει στο τραπέζι και μόλις έσκαγε κάτω σαν καρπούζι θα της έλεγα "πρώτα θα φας ΠΟΥΤΣΑ και μετά γαλοπούλα, αγάπη μου"
Απλώς δεν ξέρεις από βουβό κινηματογράφοΣτο Captaink, το "K" βγαίνει από το "Κύριος" σίγουρα....
Να ένας φίλος με καλή αίσθηση του χιούμορ επιτέλουςΜπορεις να της πεις πριν τη γαλοπουλα θα φας αλλο πουλι που χυνει και δεν θα σε παχυνει!
Εσύ φίλε μου υποτίθεται ότι έπρεπε να ήσουν στην ιερή δοξολογία προς τιμήν του Αγίου Βασιλείου. Τι κάνεις εδώ;Μπα ...ο εμπνευστής αυτής της κίνησης θα έτρωγε παντόφλα και θα περνούσε την νύχτα έξω.
Καλοοοο!!!Μπορεις να της πεις πριν τη γαλοπουλα θα φας αλλο πουλι που χυνει και δεν θα σε παχυνει!
Η εκκλησία σχόλασε ρε...δεν είναι ομιλία του Φιδέλ Κάστρο να κρατάει οχτώ ώρες!!!!!Απλώς δεν ξέρεις από βουβό κινηματογράφο
Να ένας φίλος με καλή αίσθηση του χιούμορ επιτέλους
Εσύ φίλε μου υποτίθεται ότι έπρεπε να ήσουν στην ιερή δοξολογία προς τιμήν του Αγίου Βασιλείου. Τι κάνεις εδώ;