Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 290 άτομα (20 μέλη και 270 επισκέπτες)

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Μηνύματα
1.900
Like
5.679
Πόντοι
1.056
Γνωρίζω τουλάχιστον 10 με κονδυλώματα
Σκέψου πόσες οροθετικές και με ηπατίτιδα υπάρχουν απ' τα ακαποτα
Με μαθηματική ακρίβεια όλες ή σχεδόν όλες που κάνουν ελεύθερο στοματικό σε 30 καυλια καθημερινά είναι οροθετικές
Σκέψου ότι οι περισσότεροι απο εδώ ζητούν ελεύθερο στοματικό..:jerking::confused:
 

zounis.zounis

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Μηνύματα
172
Like
286
Πόντοι
21
Καλησπερα παιδια! Σημερα εφαγα την δευτερη συνεχομενη φολα . το μπλε παραβολο ποτε δεν μου εξασφαλησε την εξπερματωση μου . Πριν καποιο καιρο σας ειχα κραξει για τις κριτικες σας στην τζεσικα που μου την θεοποιουσατε ως η μουναρα με το καλυτερο προγραμμα . Εννοειται οτι δεν εχω κανενα θεμα με την κοπελα . Χθες λοιπον που πηγα αφου ειχα επηρεαστει απο τις κριτικες σας τρωω την πρωτη φολα στο σαλονι με τους μπογιατζηδες αναμενοντας την τζεσικα. λεω αν ειναι δυνατον θα γαμησουν αυτοι ετσι οπως ειναι ? Οποτε εφυγα τρεχοντας . Σημερα πηγα για να ολοκληρωσω και εγω την γνωμη μου για αυτη την κοπελα . Σκαω στο μπουρδελο μπανιαρισμενος με κολωνιες και μπαινω κατευθειαν δωματιο . αναμενω λιγακι και ερχεται η κοπελα . Μου βγαζει τα 3.5σαρια βυζια της στο προσωπο μου και τα εγλυφα , μαλλον αυτα της θεοποιειτε οταν την πηδατε και εχει καβαλησει οτι εχει βυζαρες και τα πουλαει κατευθειαν ωστε να γλιτωσει αλλα προκαταρκτικα .τα εγλυφα και αρχισε λιγο ο πουτσος μου να ακουει.επειτα με ρωτησε αν θελω χωρις καποτα και με πλακωσε στην πιπα . χρηση χεριου και μεσα εξω αλλα δεν με σκληρινε 100% , ανεβηκε απο πανω μου και χορωπηδαγε και εφερε τα βυζια της στο στομα μου. μετα παμε να αλλαξουμε σταση και να την παρω απο πισω και ο πουτσος μου ειχε πεσει . μου λεει να στον ξανασηκωσω , ξεκιναει τσιμπουκι με την καποτα που την πηδηξα με πολυ χερι με αποτελεσμα να μην μπορεσει να με καυλωσει και να φυγω αχυστος . για επιστροφη εικοσαρικου κουβεντα σηκωθηκε και εφυγε ντυθηκα και εφυγα . Μαγκες δεν μου σηκωνοτανε 100% και μου επεφτε γιατι με ξενερωναν οι ελιες σταφιδες που εχει στο κορμι της και τα πατσα στην κοιλια της που τα εκρυβε. Αυτη ειναι η μουναρα σας . Για κανα μπογιατζη καλη ειναι ! να πω οτι πετυχα ειρηνη στελλα στο πεζοδρομιο και με χαιρετησε με κοκκινο μαλλι αλλα δεν μπορεσω να καταλαβω που δουλευει .
Πατσαδες.....
 

Junax

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Μηνύματα
1.349
Κριτικές
15
Like
11.694
Πόντοι
3.246
Ερχόμενος από Τζίνα Κολωνού 27 : κανείς δεν ήθελε να δουλέψει η υπηρεσία στα αρχιδια της άφαντη στην σάλα και χωρις χαρτί στο δωμάτιο και η Τζίνα με ένα μπιτονι τζελ στην μουναρα της και 0σημετοχη !
Για πες τύπε... Νόμιζες ότι θα πάρεις και κώλο?:zfuck::2funny:
 

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Μηνύματα
919
Κριτικές
48
Like
4.783
Πόντοι
2.836
επιτελους... περασα και ειδα εβελινα (εβε) απο περγαμου οροφος.
απορω γιατι τοσος ντορος για μια μιλφοθειτσα (ετσι φαινεται) γυρω στα 40+ χρονωνε με ενα παντελως αοσμο σαλοναρισμα, μια μετρια εμφανιση, ενα μετριο σωμα που καμουφλαρει με αναλογα μπαναλ-αδιαφορα εσωρουχα (αυτα μου ετυχαν) και μια μετρια φατσα εως αδιαφορη.
επισης η κλασσικη τσατσα με τα γυαλια, το κοντο μαλλι και τα μαυρα ρουχα που φοραει παντα, ειναι συμπαθεστατη.
ποτε μου τοσο καιρο δε μου εχει δημιουργησει καποιο προβλημα, οπως εχω ξαναγραψει.
παμε παρακατω...
Συμπαθεστατη η τσα της Ε ; Χμμ... Κι εγώ έτσι νόμιζα αλλά την τελευταία φορά μου ξηγηθηκε τόσο άσχημα που αμφιβάλλω αν ξαναπατήσω.
 

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Μηνύματα
2.946
Κριτικές
31
Like
25.926
Πόντοι
7.046
Την τελευταία βδομάδα περασα 2 φορές από Τζέσικα. Ε τόση διαφήμιση, έπρεπε να τσεκάρω. Αργά αλλά έπρεπε.
Όντως έχει δυο από τα τρία ζητούμενα μου.
Το ένα με την καθαριότητα: 10' πολυ επιμελής και καθαρή κοπέλα. Το προσυπογράφει ο Διανοούμενος!!
Το άλλο με την πιπα: Αυτή και η Άννα Πιππινακι (call girl) πρέπει να έχουν βγάλει όλα τα όργανα του λαιμου τους για να πηγαινει τόσο αχόρταγα βαθιά!
Το τρίτο δεν το δίνει: γκροβερ.
Α μάγκες αυτό το Σαλονικια ας το κόψουν μόνο... Σαλονικιά από ΤυρρΡρράνα είναι... Βέβαια ουτε και με νοιάζει από που είναι.
 

AssMaster

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Μηνύματα
284
Κριτικές
61
Like
932
Πόντοι
6.810
Καλησπερα, συγνωμη δεν θελω να τρομαξω κανεναν απλα νομιζω πως οφειλω να ενημερωσω και εσας.

Πριν 2 μηνες ειχα επισκεφτεί και εκανα / μου εκαναν στοματικο χωρις προφυλαξη στις Βικτωρια Διδυμου 27 & Κατερινα με γυαλια φωκαικας 9.
2 μερες μετα την βικτωρια και 9 μερες μετα την κατερινα επαθα φαρυγγίτιδα / αμυγδαλιτιδα και συχνοουρια που κρατησε 7 μερες. Το 1ο το εχω ακομα.

Επειδη εκατσε καλοκαιρι με πηγε πισω και τωρα εβγαλα ακρη. Πηγα Ωρλ πηρα αντιβιωσεις δεν εκαναν κατι. Γυρισα απο λοιμωξιολόγο με ενα καρο εξετασεις για ΣΜΝ.
Το αποτελεσμα γονορροια / χλαμυδια. Λιγο πριν παω λοιμωξιολόγο ειχα κανει μονος μου τεστ μετα απο 8 βδομαδες απο την επαφη για HIV & Υπατ Β & Γ τα οποια ηταν αρνητικα.

Οπως ειχα γραψει και στο post μου πριν 2 μηνες θα αναφερω ονοματα, παλι καλα που το περναω ελαφρα και παλι καλα που δεν κολλησα κατι χειροτερο οπως τα παραπανω ο μαλακας.

Γενικα εχω μικρη πορεια στα μπου αλλα ξεφυγα και εκανα στοματικα ακαποτα.

Ηταν καλο χαστουκι για να ισιωσω και να μην παθω τα χειροτερα.

Δεν εχω τιποτα με τις κοπελες, ισα ισα ηταν πολυ καλες και ειχα παει και στο παρελθον αλλα καποια με κολλησε.

Αν καποιος θελει να μαθει για την θεραπεια η τις εξετασεις ας στειλει pm.
Υπάρχουν σχετικά ποστ με τα ΣΜΝ.Το Άθλημα αυτο του σεξ με πολλές γυναίκες πληρωμένες ή όχι εγκυμονεί
τετοιους κινδύνους .Μην κατηγορείς κάποια κοπέλα συγκεκριμένα επειδή φοβήθηκες, αφου δεν εχεις αποδείξεις οτι φταίει αυτη.Μόνο αν σου το είπε η ίδια.Οι κοπέλες που δουλεύουν σε γνωστά μαγαζιά κάνουν εξετάσεις.Ολα θεραπεύονται πλέον με την κατάλληλη διαγνωση και αγωγή.Αυτό που θα πρέπει να θεραπεύει ο καθένας μόνος του είναι το ψυχολογικό κομμάτι.Κάνεις λιγο καιρό υπομονή να το περασεις και μετα συνεχίζεις πάλι το αγαπημένο σου χόμπυ.Η συμβουλή που θα δώσω είναι σε αυτούς που είναι σε γάμο ή σε σχέση με κάποια γυναικα και πηγαίνουν και με άλλες.Ποτέ δεν παραδεχόμαστε σε καμία γυναίκα οτι πάμε ή εχουμε πάει ποτέ στα μπουρδέλα.Αν κολλήσουμε κάποιο ΣΜΝ πηγαίνουμε στον γιατρό μας και ακολουθούμε τη θεραπεία.Στη γυναίκα μας λέμε οτι το είχαμε κολλήσει απο παλιά σχεση και ξυπνησε ο ιος αφου υπηρχε μέσα μας.Τουλάχιστον οποιαδηποτε αλλη δικαιολογία που να στέκει ιατρικα για να μην εκτεθούμε.Καλή χρονιά με υγεία και πούτσα όρθια
 
Τελευταία τροποποίηση:

midas69

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Μηνύματα
14.857
Like
10.205
Πόντοι
2.406
Πριν τον κορονοπουστα άξιζαν και τα Studio.
Υπήρχαν ορισμένες περιπτώσεις Κορασίδων που ήταν διαστημικά Θεομουνα..... κατηγορίας SUPER TOP MODEL.

Τώρα δυστυχώς παντού ΑΝΘΥΠΟΜΕΤΡΙΕΣ!
Όλος ο Αγοραίος Έρωτας είναι τραγική η κατάσταση πλέον!
Ακόμη και στα escort έχει πέσει η ποιότητα πολύ σε σχέση με παλαιότερα!

Μόνο κάποια πάρα πολύ γνωστά στριπτιτζαδικα της Αθήνας έχει διαστημικά Θεομουνα - Super Top Models ΑΛΛΑ ακούω για κάτι 250ρουμπες€ για σεξ στα prive rooms!:new_shocked:
Ούτε στην Σαουδική Αραβία τέτοιες τιμές!:headbang:
Ντουμπάι φάση!:jerking:
Μολδαβία Τζον. Με 20ε γαμάς μουναρες Φυγε για τριήμερο γιορτές
 

2002

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Μηνύματα
146
Like
353
Πόντοι
21
Συμπαθεστατη η τσα της Ε ; Χμμ... Κι εγώ έτσι νόμιζα αλλά την τελευταία φορά μου ξηγηθηκε τόσο άσχημα που αμφιβάλλω αν ξαναπατήσω.
Και εμένα δεν μου μίλησε καλά προχθές...Δώστε άκυρο να στρώσει
 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.079
Κριτικές
1.245
Like
193.000
Πόντοι
45.465
τώρα live

Μαραθωνος 59 αριστερά Μάρθα ξανθιά κοπέλα με κανονικό σώμα, 2.5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Μαραθωνος 59 μεσαίο στο υπόγειο κλειστό.

Μαραθωνος 59 μεσαίο Βίβιαν μελαχρινή μιλφ νταρντανοπαχουλη με 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Μαραθωνος 59α Χριστίνα μελαχρινη μιλφογκιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους, πολύ λεπτή με μικρό βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Βιργινίας Μπενάκη 33 κλειστό.

Παιανιεων 24 Αλεξάνδρα καστανή χοντρή γκιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους, 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κωνσταντινουπολεως 166β Μαρίνα μελαχρινή μαυριδερή μιλφ κοντουλα, με κανονικό σώμα 2.5αρι συν βυζι με τεράστιες ρόγες, τατουάζ πίσω χαμηλά στη μέση και αριστερά στο στομάχι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κωνσταντινουπολεως 166α Κρίστι ξανθιά μιλφ, σώμα με αρκετά πιασίματα 2-2.5αρι βυζι και Μαρίνα ξανθιά κατσαρομαλλα παχουλη μιλφογκιλφ με 2.5αρι συν βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό ενώ κάνουν και παρτουζα.

Ιωαννίνων 3 ισόγειο Αναστασία μελαχρινή μιλφογκιλφ, σώμα με πιασίματα, με 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.

Ιωαννίνων 3 όροφος Ίνα μελαχρινή κατσαρομαλλα νταρντανοπαχουλη μιλφ, με 2αρι βυζι και κοιλίτσα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Ιωαννίνων 5 Ίρις στο δωμάτιο, ψηλή καστανή μιλφ μιλφ με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, ψιλοκανονικο σώμα, 2αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε.
 

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Μηνύματα
1.670
Κριτικές
29
Like
4.791
Πόντοι
5.646
Γνωρίζω τουλάχιστον 10 με κονδυλώματα
Σκέψου πόσες οροθετικές και με ηπατίτιδα υπάρχουν απ' τα ακαποτα
Με μαθηματική ακρίβεια όλες ή σχεδόν όλες που κάνουν ελεύθερο στοματικό σε 30 καυλια καθημερινά είναι οροθετικές
Μη λες πιπες τυπε.Σιγα μην έχουν κ εμπολα!Κονδυλώματα όντως έχουν μερικές αλλά όχι το άλλο.
 

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Μηνύματα
7.810
Κριτικές
20
Like
12.615
Πόντοι
4.546
Υπάρχουν σχετικά ποστ με τα ΣΜΝ.Το Άθλημα αυτο του σεξ με πολλές γυναίκες πληρωμένες ή όχι εγκυμονεί
τετοιους κινδύνους .Μην κατηγορείς κάποια κοπέλα συγκεκριμένα επειδή φοβήθηκες, αφου δεν εχεις αποδείξεις οτι φταίει αυτη.Μόνο αν σου το είπε η ίδια.Οι κοπέλες που δουλεύουν σε γνωστά μαγαζιά κάνουν εξετάσεις.Ολα θεραπεύονται πλέον με την κατάλληλη διαγνωση και αγωγή.Αυτό που θα πρέπει να θεραπεύει ο καθένας μόνος του είναι το ψυχολογικό κομμάτι.Κάνεις λιγο καιρό υπομονή να το περασεις και μετα συνεχίζεις πάλι το αγαπημένο σου χόμπυ.Η συμβουλή που θα δώσω είναι σε αυτούς που είναι σε γάμο ή σε σχέση με κάποια γυναικα και πηγαίνουν και με άλλες.Ποτέ δεν παραδεχόμαστε σε καμία γυναίκα οτι πάμε ή εχουμε πάει ποτέ στα μπουρδέλα.Αν κολλήσουμε κάποιο ΣΜΝ πηγαίνουμε στον γιατρό μας και ακολουθούμε τη θεραπεία.Στη γυναίκα μας λέμε οτι το είχαμε κολλήσει απο παλιά σχεση και ξυπνησε ο ιος αφου υπηρχε μέσα μας.Τουλάχιστον οποιαδηποτε αλλη δικαιολογία που να στέκει ιατρικα για να μην εκτεθούμε.Καλή χρονιά με υγεία και πούτσα όρθια

Προσωπική ιστορία: Ξέρω ότι πηγαίνει σε οίκους ανοχής, δεν ξέρω πώς να το συζητήσω μαζί του - ampa
:coffee:
 

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Μηνύματα
2.946
Κριτικές
31
Like
25.926
Πόντοι
7.046
Μη λες πιπες τυπε.Σιγα μην έχουν κ εμπολα!Κονδυλώματα όντως έχουν μερικές αλλά όχι το άλλο.
Συμφωνώ κορυφαίε σκόρερ.
Ήπια αφροδίσια θα παιζουν φουλ, αλλά τα 5 άτιμα (HIV, ηπατίτιδες, σύφιλη) δε νομίζω να υπάρχουν. Πέραν του ότι είναι πολυ δυσκολο να τα κολλήσουν ειναι και του ότι όλες κάποια στιγμή κάνουν τεστ αφροδισιων. Δεν αγαπάμε μόνο εμείς τη ζωή μας αλλά και αυτές!
Γαμιουνται για να ζήσουν μια καλή ζωή στο κοντινό μέλλον. Δε γαμιουνται για να σαπίσουν από αφροδίσια!
 

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Μηνύματα
11.174
Κριτικές
496
Like
62.343
Πόντοι
39.662
Περασμα προ ολιγου στο Ιασωνος 46 οροφος οπου ηταν η Μαιρη, καλη εμφανιση και καλη αποδοση μεσα, εφαγε γερη πουτσα. :knockinb::knockinb::knockinb:

Πιο πριν ενω καθομουν στο φουρνο και ετρωγα προφιτερολ περασε απο το πεζοδρομιο πασαρελα η Βανεσσα του Ιασωνος 20.
φορουσε μια αθλητικη φορμα που αφηνε εκτεθιμενους τους αστραγαλους της.Μου ειπε ενα απλο γεια χωρις να μου χαμογελασει, μου κραταει μουτρα επειδη εχω καιρο να φαω το μουνι της. :kissass::kissass::kissass:

Ανεβηκα στον οικο και αφου της δαγκωσα τους αστραγαλους :humpleg::humpleg::humpleg: μεχρι που κοκκινησαν της εριξα ενα
προ-πρωτοχρονιατικο γαμησι και την απαλλοτριωσα. :alivedick::alivedick::alivedick:


Πιο πριν ειχα παει στο Φυλης 109 και εριξα μια δυνατη πουτσα στο αλογο τη Φωτεινη, :wanker::wanker::wanker:
 

Gianniskavliaris40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2022
Μηνύματα
525
Κριτικές
8
Like
1.132
Πόντοι
366
Συμφωνώ κορυφαίε σκόρερ.
Ήπια αφροδίσια θα παιζουν φουλ, αλλά τα 5 άτιμα (HIV, ηπατίτιδες, σύφιλη) δε νομίζω να υπάρχουν. Πέραν του ότι είναι πολυ δυσκολο να τα κολλήσουν ειναι και του ότι όλες κάποια στιγμή κάνουν τεστ αφροδισιων. Δεν αγαπάμε μόνο εμείς τη ζωή μας αλλά και αυτές!
Γαμιουνται για να ζήσουν μια καλή ζωή στο κοντινό μέλλον. Δε γαμιουνται για να σαπίσουν από αφροδίσια!
Διανοούμενος, θέλω πολύ να ακούσω την γνώμη σου για το ακα τσιμπουκι(συμφωνώ με όσα είπες... Όντας ορθή λογική) Υ Γ :για κάποιο λόγο δεν σε είχα φαν του εμετούργειου
 

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Μηνύματα
2.946
Κριτικές
31
Like
25.926
Πόντοι
7.046
Διανοούμενος, θέλω πολύ να ακούσω την γνώμη σου για το ακα τσιμπουκι(συμφωνώ με όσα είπες... Όντας ορθή λογική) Υ Γ :για κάποιο λόγο δεν σε είχα φαν του εμετούργειου
Οχι δεν είμαι φαν, απλά σχολιάζω.
 

Gianniskavliaris40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2022
Μηνύματα
525
Κριτικές
8
Like
1.132
Πόντοι
366
Περασμα προ ολιγου στο Ιασωνος 46 οροφος οπου ηταν η Μαιρη, καλη εμφανιση και καλη αποδοση μεσα, εφαγε γερη πουτσα. :knockinb::knockinb::knockinb:

Πιο πριν ενω καθομουν στο φουρνο και ετρωγα προφιτερολ περασε απο το πεζοδρομιο πασαρελα η Βανεσσα του Ιασωνος 20.
φορουσε μια αθλητικη φορμα που αφηνε εκτεθιμενους τους αστραγαλους της.Μου ειπε ενα απλο γεια χωρις να μου χαμογελασει, μου κραταει μουτρα επειδη εχω καιρο να φαω το μουνι της. :kissass::kissass::kissass:

Ανεβηκα στον οικο και αφου της δαγκωσα τους αστραγαλους :humpleg::humpleg::humpleg: μεχρι που κοκκινησαν της εριξα ενα
προ-πρωτοχρονιατικο γαμησι και την απαλλοτριωσα. :alivedick::alivedick::alivedick:


Πιο πριν ειχα παει στο Φυλης 109 και εριξα μια δυνατη πουτσα στο αλογο τη Φωτεινη, :wanker::wanker::wanker:
καλό τρομπόνι η Φωτεινή τότε?
 

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Μηνύματα
3.830
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
Η Sabina (Απο Βεργας 7) Θα Ειναι Και Παλι Κοντα Σας Στις 3ης Του Ιανουαριου Ημερα Τριτη Απο Της 23.00 Εως Της 5.00 Το Πρωι Με Μια Μεγαλη Εκπληξη !
Επισης Μου Ειπε Να Σας Μεταφερω Ευχες & Χρονια Πολλα & Καλη Χρονια Σε Ολους !
 

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Μηνύματα
11.174
Κριτικές
496
Like
62.343
Πόντοι
39.662
Η Sabina (Απο Βεργας 7) Θα Ειναι Και Παλι Κοντα Σας Στις 3ης Του Ιανουαριου Ημερα Τριτη Απο Της 23.00 Εως Της 5.00 Το Πρωι Με Μια Μεγαλη Εκπληξη !
Επισης Μου Ειπε Να Σας Μεταφερω Ευχες & Χρονια Πολλα & Καλη Χρονια Σε Ολους !
Τυπε ειναι οτι αληθεια οτι ακυρωσε το γαμο για χαρη μας και για να αφοσιωθει στην καριερα της στα μπουρδελα ?
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom