Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 186 άτομα (11 μέλη και 175 επισκέπτες)

Gianniskavliaris40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2022
Κριτικές
8
Like
1.422
Πόντοι
486
Περασμα προ ολιγου στο Ιασωνος 46 οροφος οπου ηταν η Μαιρη, καλη εμφανιση και καλη αποδοση μεσα, εφαγε γερη πουτσα. :knockinb::knockinb::knockinb:

Πιο πριν ενω καθομουν στο φουρνο και ετρωγα προφιτερολ περασε απο το πεζοδρομιο πασαρελα η Βανεσσα του Ιασωνος 20.
φορουσε μια αθλητικη φορμα που αφηνε εκτεθιμενους τους αστραγαλους της.Μου ειπε ενα απλο γεια χωρις να μου χαμογελασει, μου κραταει μουτρα επειδη εχω καιρο να φαω το μουνι της. :kissass::kissass::kissass:

Ανεβηκα στον οικο και αφου της δαγκωσα τους αστραγαλους :humpleg::humpleg::humpleg: μεχρι που κοκκινησαν της εριξα ενα
προ-πρωτοχρονιατικο γαμησι και την απαλλοτριωσα. :alivedick::alivedick::alivedick:

Πιο πριν ειχα παει στο Φυλης 109 και εριξα μια δυνατη πουτσα στο αλογο τη Φωτεινη, :wanker::wanker::wanker:
καλό τρομπόνι η Φωτεινή τότε?

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
Η Sabina (Απο Βεργας 7) Θα Ειναι Και Παλι Κοντα Σας Στις 3ης Του Ιανουαριου Ημερα Τριτη Απο Της 23.00 Εως Της 5.00 Το Πρωι Με Μια Μεγαλη Εκπληξη !
Επισης Μου Ειπε Να Σας Μεταφερω Ευχες & Χρονια Πολλα & Καλη Χρονια Σε Ολους !

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
557
Like
90.110
Πόντοι
48.067
Η Sabina (Απο Βεργας 7) Θα Ειναι Και Παλι Κοντα Σας Στις 3ης Του Ιανουαριου Ημερα Τριτη Απο Της 23.00 Εως Της 5.00 Το Πρωι Με Μια Μεγαλη Εκπληξη !
Τυπε ειναι οτι αληθεια οτι ακυρωσε το γαμο για χαρη μας και για να αφοσιωθει στην καριερα της στα μπουρδελα ?

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
Τυπε ειναι οτι αληθεια οτι ακυρωσε το γαμο για χαρη μας και για να αφοσιωθει στην καριερα της στα μπουρδελα ?
Χαχαχαχαχα....Δεν Μου Ειπε Κατι Τετοιο...Πλακα Θα Ειχε Παντως !!! :grin::cheesy::D::cheesy::grin:

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.717
Πόντοι
6.205
Περγάμου 1 ισόγειο προ ολίγου τρεις ταϋλανδέζες. Η γνωστή Κικί, ψιλοσάπια, η Νάνσυ ψηλή λυγερόκορμη πανέμορφη και άλλη μια πιο μπαμπάτσικη αρκετά καλή. Το ladyboy για τους μερακλήδες θα έρθει απόγευμα. Η Κική με την άλλη με ψιλοστρίμωξαν ΄και με κράταγαν από τον πούτσο παρακαλώντας
Μετά τοντραβελιντης Φιλιππίδου τώρα θα εκδηλωθούν οι μερακλήδες. Μη ντρέπεστε παίδες αφέθητε ...

smi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2018
Like
83
Πόντοι
0
Λίγο προσοχή με τη πρωινή Νάταλι στο Ιάσωνος 46 με τα σκαλάκια έχει κονδυλώματα.
δεν εννοεις τη Ναταλι απο το 44 πανω??το μιλφακι με το κοντο μαλλι??για δωσε επιπλεον πληροφοριες συναγωνιστη....

hustler

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
5.473
Πόντοι
1.056
Eκανα μια βολτα απο τα λιγα που ειναι καλά πέον στην οδο φυλης ειναι η σοφια και η ειρινη και η βικυ.
Μην αγχωνεσαι τυπε μου , καλωσηλθες κιολας ....
Που παιζουν σοφια ειρηνη και βικυ α ν α λ υ τ ι κ α ....

Bambaataa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2021
Like
1.865
Πόντοι
201
Τι εγινε ρε μπρο ??????? Βγενει και ο γαμπρος στην βιζιτα ??????

observer

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.228
Πόντοι
5.975
Ναι.. Ή αυτό _ ή θα σαλονάρουν μαζί της οι ανδρες. και οι γυναίκες που θα συμπρωταγωνιστούν μαζί της στην τσόντα , κρατώντας από ένα νεσκαφέ στο χέρι _ Κάπως έτσι ..,,,:coffee:

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
8.115
Πόντοι
1.056
ftop.ru_158953.jpg

:upsidedown: :upsidedown: :upsidedown:

info@123

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
71
Like
17.182
Πόντοι
6.856
Τύπε, για κάν' το μας πενηνταράκια. Τι είδους έκπληξη θα είναι αυτή; Θα έχει κέρασμα, στο σαλόνι, μελομακάρονα και nescafe και το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει παρτούζα, παρέα με τον καλικάντζαρο, τον γκόμενο της; Γουστάρω! Θα γαμήσω παρέα με τον Εξηνταβελόνη και θα φάω και τα μπινελίκια.

ΥΓ: Να μεταφέρεις τις ευχές μου και τα χρόνια πολλά στο καυλοράπανο.

James_Athens

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2015
Like
262
Πόντοι
20
Καλησπέρα (καλημέρα) μάγκες!
Γράφω ένα ριπορτ από την τσάρκα μου πριν κανα 2 ώρες (πάντα σύμφωνα με τα δικέ μου γούστα - για άλλον μπορεί κάποιες κοπέλες να είναι δυνατές)

• Φυλής 56 (;) Ορόρα
Μελαχρινή, σεξι κωλαρα, καυλιαρα σε διάθεση, μέτρια φάτσα

• Φυλής 58(;) Ιζαμπέλα και Αλεξάνδρα.
Για μένα και οι 2 μάπα.

• Φυλής 59 - Άννα.
Μελαχρινή, μέτρια φάτσα αλλά με βυζαρες.

• Φυλής 69β - Λανα
Μελαχρινή με ωραίο κωλο, μέτρια φάτσα αλλα βαριόταν γενικά.

Φυλής 74 - Άντζελα
Ωραίο μουνι γενικά, καυλιαρα με ωραίο κωλαρακι.
Στην πασαρέλα αμήχανη (αλλά ήμασταν και 9 άτομα και θα φρικαρε η κοπέλα)
Δε πρέπει να μίλαγε καθόλου ελληνικά.

• Φωκαίας 13 - Καρολίνα
Μαυρουλα, πολύ αδύνατη και αρκετά ντροπαλή.
Αρκετά αδύνατη για μένα αλλά είχε το κοινό της.

• Φωκαίας 17β - Ειρήνη
Μελαχρινή μουναρα και με κωλαρα. Σε καλή διάθεση

• Φωκαίας 25 - Λίζα
Η κοπέλα είναι λατίνα με κωλαρα και βυζαρα.
Ήθελα πολύ να δοκιμάσω και την Άντζελα μιας και είναι από τις κοπέλες που δε ξέρω αλλά την επόμενη φορά.
Επειδή με ονόματα και αριθμούς δεν το χω, σήμερα τα σημείωνα μπας και βοηθήσω την ομάδα περισσότερο από χθες.
Όπου έχω «;» Δίπλα από τον αριθμό ειναι με μικρή επιφύλαξη μήπως ειναι το διπλανό του.
Αν κάποιον μπορώ να βοηθήσω περισσότερο στέλνει ελεύθερα DM εννοείται.
Για Φυλής μπορώ να πω μόνο που λόγω κέντρου που μένω περνάω.
Μέσα φυσικά και σε παρεΐστικες τσάρκες οποιος ψήνει να κανονίζουμε.
Καλά γαμήσια μάγκες!

info@123

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
71
Like
17.182
Πόντοι
6.856
86 πανω ηταν μια νεαρη με μετριο υψος, κανονικο προς λεπτο σωμα και 1,5 βυζακια. Ελαφρως ασιατικα τα ματια και στρογγυλο γλυκο προσωπακι. Νομιζω κατι προς Αννα ειπε για ονομα η τσα2 αλλα δεν το ακουσα καθαρα.
Συναγωνιστή, να πας να ανάψεις ένα κεράκι στο Πνεύμα των Χριστουγέννων, που σε προφύλαξε και δεν πέρασες μαζί της. Η λεγάμενη είναι η Άννα, η Ταϊλανδή. Μία, από τις μεγαλύτερες φόλες της Φυλής και των περιχώρων.

Dsar263

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
101
Like
21.614
Πόντοι
19.386
καταθεση πριν λιγο στην Αλικη το κοκκινομαλικο gilfaki απο Ουκρανια Διδυμου 6 υπογειο....ουτε κρυο ουτε ζεστη..στα πολυ θετικα ο ευγενικος της χαρακτηρας...κατα τα αλλα μονο για τους Gilfaκιδες....ηλικια δεν ηθελε να μου πει μαλλον ντρεποταν εγω την εκοψα για 60+.....

ΝΙΚΟΣΣ

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2011
Like
431
Πόντοι
21
καταθεση πριν λιγο στην Αλικη το κοκκινομαλικο gilfaki απο Ουκρανια Διδυμου 6 υπογειο....ουτε κρυο ουτε ζεστη..στα πολυ θετικα ο ευγενικος της χαρακτηρας...κατα τα αλλα μονο για τους Gilfaκιδες....ηλικια δεν ηθελε να μου πει μαλλον ντρεποταν εγω την εκοψα για 60+.....
70+

tony1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
1.236
Πόντοι
206
Ερχόμενος από Τζίνα Κολωνού 27 : κανείς δεν ήθελε να δουλέψει η υπηρεσία στα αρχιδια της άφαντη στην σάλα και χωρις χαρτί στο δωμάτιο και η Τζίνα με ένα μπιτονι τζελ στην μουναρα της και 0σημετοχη !
Αχ το γλυκό μου μόνο σε μένα πρόσφερε το κολαράκι της

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom