Μιλάμε για κορμί κ γενικά γκόμενά που δεν υπάρχει στον χώρο. Κι ωραίος τύπος. Τυχεροί όσοι την πετυχανΚαλόμήνα
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Μιλάμε για κορμί κ γενικά γκόμενά που δεν υπάρχει στον χώρο. Κι ωραίος τύπος. Τυχεροί όσοι την πετυχανΚαλόμήνα
Δεν ειναι παιδικα! Τα χαρακτηριστικα της ειναι νεας ομορφης, γλυκιας 25χρονης κοπελας. .Παιδικά??
Δεν ειναι παιδικα! Τα χαρακτηριστικα της ειναι νεας ομορφης, γλυκιας 25χρονης κοπελας. .
Δεν εχει σκυλοφατσα
Baby face που λέμε;Παιδικά??
απο πρόσωπο τι λεει φίλε?ναι αλλά έχει καταπληκτικό σώμα. Ότι πληρώνεις παίρνεις![]()
Αν ειναι προσκληση σε δειπνο μην κανεις. Αν ειναι σε ραντεβου προχωραΜπορώ να έχω το τηλ σου γιατί δε σε βρίσκω στο w.app??? Με το τηλ που έχω μου βγάζει να σου κάνω προσκληση
Και τα δύο...Κάποια περνάνε από το στομάχι πρώταΑν ειναι προσκληση σε δειπνο μην κανεις. Αν ειναι σε ραντεβου προχωρα![]()
Από φωνή κορμαρα που λένεαπο πρόσωπο τι λεει φίλε?
γιατί αδερφέ φοβάσαι τα missmatch μη σε βαλει στα καλάθια?Έχω ψηθεί να τη συναντήσω αλλά δε μου αρέσει ο παρτενέρ να είναι ψηλότερη από μένα
![]()
What?no worries….Έχω ψηθεί να τη συναντήσω αλλά δε μου αρέσει ο παρτενέρ να είναι ψηλότερη από μένα
![]()
παιξε αμυνα ζωνης αδερφεΈχω ψηθεί να τη συναντήσω αλλά δε μου αρέσει ο παρτενέρ να είναι ψηλότερη από μένα
![]()
Δεν είναι πιο ψηλή από Alicia GDE....οπότε μην ανησυχείς.Έχω ψηθεί να τη συναντήσω αλλά δε μου αρέσει ο παρτενέρ να είναι ψηλότερη από μένα
![]()
Alicia gde έχει γίνει point αναφοράς σαν λατίνα...Δεν είναι πιο ψηλή από Alicia GDE....οπότε μην ανησυχείς.
Και όχι μόνο σαν λατίνα. Και αν ήταν λιγάκι πιο προσεχτική στις λεπτομέρειες...δεν θα μας μιλούσε καν (αγαπημένη μου έκφραση).Alicia gde έχει γίνει point αναφοράς σαν λατίνα...